Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar ya niye bilmiyorum sanki kafamın içinde birileri konuşuyor ve kafamı koycak yer bulsam uyuyup kalcam çok yorgunum ya bu aralar havalardan mıdır nedir

Maşallahhh kızz belime yakın demişsin daha ne istionn sempatiksalakcinni
Bende belime yakın bi hizaya gelse yetçek valla.. bide bu kuruluğa çözüm bulursam tamamdır..Tatlım hergün yıkaman doğru değil saçı kurutursun.. Birde Uzamasını istiyorum deyip kesitrmemek te olmaz uçlarından çok az aldırırsan daha sağlıklı uzar.. Ben şuan memnunum uzamasından.. 2 ayda yine iyi uzadıı.. kaydirigubbakcemile2

Melikecim özeline bakarsın süprizi yazdım oaraya

ii gibiyim kötü gibiyimde 1 haftadır doğru düzgün uyuamıyorum heyecandan
depük günü burda olcan dimi canım

tatlım saç topiğini yaladım yuttum ihtisas yapıcam nerdeysee :))
söylediğin kremler hangisi kuzum ya bide gliss almayı düşünüyorumm off valla saçlarım ayaklanıp toplıcak tasını tarağını gitçek kafamdan bu gidişle.. Yeter nedir senden çektiğim diyee

cnm uzasın die yıkıyorum hergün hemde 2 defa şampuanlıyorum. ama kuruluk yok bende gayet nemli saçlarım. ama belimde ama 1buçuk senedir aynı yerde sayıyo hiç uzamıo. Napsam uzamıo. Kestirdim geçen yıl daha bi küstü ozmn kseme saçıma yaramıo Çok duygusal saçlarım var ben istedikçe inat etti uzamıokaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar ya niye bilmiyorum sanki kafamın içinde birileri konuşuyor ve kafamı koycak yer bulsam uyuyup kalcam çok yorgunum ya bu aralar havalardan mıdır nedir

Strestendir.. Aynısı bana da oluyor. Odama gidiyorum, sessiz sakin, müzik bile açmıyorum kafamı dinliym diye ama ben haricinde kafamın içinde herkes konuşuyor. Bir
uğultu bir gürültü var ki kafamda değme gitsin..

Uzasın die gözüne bakıosunn ya ondan herhalde..Ya evde bide eczaneden aldıım bi saç için ilaç var 33 tl vermiştim ona durup duruveriyooo sempatiksalakcinnisaç çıkartıcılardan ben dökülmesini önlesin die bişi istedim onlar çıkartıcı vermişş alsanaalsanasmile neysem onuda kullanıym en iisi bozulcak garibim bekleye bekleye

dur daha var kız ama çoğunu yedik bitirdik biz de cidden haa laf aramızda maaşallah

ayy heyecandan tabii ki baksana ne kadarcık kaldı şurda yaaaa ohaoldumsmile

saol cnm benim inşallah zemuszemus
asker yolu beklemek zordur her yiğidin harcı değildir dimi ??? inşallah sevdiklerimiz ilerde kıymetimizi bilirler

aynen öyle.. asker yolu beklemek zordur.. her yiğidin harcı değildir.. allah dağına göre kar verir.. bizim de farkımızı anlıycaklar, inşallah kıymetimiz bilecekler tabii ki canım ben de öyle dua ediyorum hep :Saruboceq:

aynen yaaa biz de yaklaşık 4 senedir beraberiz, hiç kavgamız olmamıştı, geçen haftayı baya zor geçirdik yaa bundan sonra daha da kötü olucak diye korkmaya başladım akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…