- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.621
ewet daha çok yeniyim ben :) uzuuuunn süre burdayım amin hepimize sabır wersin rabbim :Saruboceq: samsunda cnm turkbayragi
amin cnmm benim Rabbim bütün askerlerimizi sevdiklerine bağışlasın :Saruboceq:
Hmm aslında sürekli kremli şampuan kullansan kuruluk bi nebze azalabilir cnm. nedir bu saçlardan çektiğimiz yaaa benimde hergün yıkadığım halde hiç uzamıo saçlarım belime yakın ama ben upuzun olmasını istiorum böyle kezban gibikısmetse düğünümde duvağım boylarında uzun saçlarım olmasını hayal ediorum hep:kedi:
ay bu internetin gelip gidiyor kızlar baktım da saç konusuna girmişsiniz incim kuruluk için saç bakım kermleri var saça yedirip bir kaç dakika bekliyorsun 2 haftada bir uygulanıyor onlardan bir dene istersen yıpranmış saçlar için saç topiğinde de bu tarz konular var ordan da yardım alabilirsin
Maşallahhh kızz belime yakın demişsin daha ne istionn sempatiksalakcinni
Bende belime yakın bi hizaya gelse yetçek valla.. bide bu kuruluğa çözüm bulursam tamamdır..Tatlım hergün yıkaman doğru değil saçı kurutursun.. Birde Uzamasını istiyorum deyip kesitrmemek te olmaz uçlarından çok az aldırırsan daha sağlıklı uzar.. Ben şuan memnunum uzamasından.. 2 ayda yine iyi uzadıı.. kaydirigubbakcemile2
kızlar ya niye bilmiyorum sanki kafamın içinde birileri konuşuyor ve kafamı koycak yer bulsam uyuyup kalcam çok yorgunum ya bu aralar havalardan mıdır nedir
cnm uzasın die yılıyorum hergün hemde 1defa şampuanlıyorum. ama kuruluk yok bende gayet nemli saçlarım. ama belimde ama 1buçuk senedir aynı yerde sayıyo hiç uzamıo. Napsam uzamıo. Kestirdim geçen yıl daha bi küstü ozmn kseme saçıma yaramıoÇok duygusal saçlarım var ben istedikçe inat etti uzamıokaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr.. burcum fazla stres yapma tatlım yaa şurda doğan güneşi görmenize bişey kalmadıı
begümm valla kuzum yedi bitrdii şafak bişi kalmadı geriye.. iyi olmanıza çok sevindimm tatlımm
ohh maşallahh
günaydın canım doğan güneşş dicez evet fazla düşünmemeye çalışıyorum bu hafta bitsin hemen önümüzdeki haftada çabucak bitsin ve salı günü aşkım gelsin:)
anam böle hesalayınca daha bir güzel oldu valla
uyuyamıyorum canım ya ne yapıcam böyle bilmiyorum sen nasılsın
saol cnm benim inşallah zemuszemus
asker yolu beklemek zordur her yiğidin harcı değildir dimi ??? inşallah sevdiklerimiz ilerde kıymetimizi bilirler
çok bunalttım onu bu ara kafamda bişiler var onun sevineceği sempatiksalakcinni
naber burcum görüşemiyoruz bayadır neden kötüsün bakim bugün ayrıca ne süprizi anlamadım
günaydın canıııımmm naber?opuyorumnanaktan
Allah daha iyi etsin inşallah
bizimde öyle şafak azaldı ama bizide yedi bitirdi
bu zamana kadar kavga nedir bilmezdik o kadar bunaldıkki ikimizde birbirimizi yemeye başladık kafamçokkarıştı
günaydınnnnn a.s.
noldu saçına benimde çok dökülüyo ve çok kırık var bi yağ karışımı aldım iki keredir sürdüm ama daha bişi yok arkadaşlar sadece biraz parladığını söylüyooo akannehir
Günaydin kizlar... nasilsiniz bakim???
Ne güzel cok kisi var su an :)
selam kızlar ben geldimm a.s.
selam kızlar ben geldimm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?