- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.601
Darısı başımızaaa..
tatlım nasılsın heycandan uyuyamassın tabi valla senin yerinde olsaydım sığamazdım hiçbiryere eminim ama çok az kaldı az daha sabır
geçicekk kuzumm depüklicez senii sempatiksalakcinnigünaydın canım doğan güneşş dicez evet fazla düşünmemeye çalışıyorum bu hafta bitsin hemen önümüzdeki haftada çabucak bitsin ve salı günü aşkım gelsin:)
anam böle hesalayınca daha bir güzel oldu valla
uyuyamıyorum canım ya ne yapıcam böyle bilmiyorum sen nasılsın
günaydın şafak güzelleri nasılsınız bakalım
benim canım sıkkın geçmiyo bu günler
şafak 142 :gitme:
ayy canım uykuya daldım ama yine uyandım bana uyku haram şu günlerde ya
keyifsizim bir ara mutlu olurken br arar mutsuz olabiliyorum
böle gegitşer yaşıyorum malesef bu aralar birde şu süpriz olayındanda uyuyamıyorum tabi düşünüyorum aklıma geliyor sırıtıyorum yani:)
sen nasılsın canım
Günaydın kızlaaarrrra.s.
hoşbuldum şekerim iyiyim sen nasılsınhoşgeldin canım nasılsın?
hoşbuldum şekerim iyiyim sen nasılsın
Aaa nolduki saçlarınaİyiyim bende kuzum saçlarım içinn devaa arıyorum off napçam bu saçlarla bilmem
geçicekk kuzumm depüklicez senii sempatiksalakcinni
iyiyim bende aynıyım herşeyy aynıı gün sayıyoruz işte napalımm burcumm gamyoncuiremsu
geçer tatlımm sıkma canınıı şakkıdı
valla canım zor günler yaşıyorsun belkide en zor anları askerliğin ama geleceği günü hayal et üzme daha fazla kendini
bende iyiiyim allaha şükür yine yorgunum sersem gibiyim ama iyiyim ya
günaydın canım sıkma kendini zor onca ayın hasreti ve beklenmesi gereken zor günler ama azaldığını düşünüp dayanın kızlar bitecek sizinkinler bitecek sıra bize gelecek hadi sabır az daha
Aaa nolduki saçlarına
inşallah canım ama beni gündüz pazartesi günü depüklüceksiniz ben akşamalrı giremyorum malesef
günaydın arkadaşlar :)
şafak 440turkbayragi
Bilmezmiyim tatlım yaa son 50 ye giricemm fena halde kasılmış daralmış durumdayım bende.. neyseki aşkımm güzel mesajlarla uyandırıyo beni sabahları :asigim:
Hayrola nettin askerinee bilmiyorumkismile
Günaydın kızlarr
çok uykusuzuum gözlerim ağrıyor inşallah hemen geçer bugün
Günaydın güzel hatunlarrr bayanssulusmile
selam kızlaaarr... şafak azalıyo günler geçiyo da bizleri de yiyo yanii laf aramızda kaydirigubbakcemile3
idare ediyoruz işte, iyi gibiyim çok şükür sonunda işlerimi de oturttum, nişanlım da iyi
sizlerden naber? var mı bi terslik? herkes iyidir umarım .. :1hug:
Günaydın kızlaaarrrra.s.
İyiyim bende kuzum saçlarım içinn devaa arıyorum off napçam bu saçlarla bilmem
olsun tatlımm.. Gündüz depüklerizz nolcakk
tatlım 1 seneyi geçik süredir boya değdirmiyorum saçlarıma..ancak bu geçtiğimiz kış çok yıpratmıştım.. maşa, düzleştirici derken mahvoldu saçlarım.. göğüs altında olan saçlarımı omuz hizasında katlı olarak kestirdim..2 ayı geçti kestireli bu 2 ay süresince 1 kere maşa yptım 4 kere falanda düzleştirici.. mecştefendi bakım yağı kullandım bir ara.. şimdi sinameki kürü uyguluyorum.. dünde gliserine başladım.. şu kuruluğuna çare bulamadım bir türlü.. çok kurular... napçam bilemedim yaa
günaydın :)) canım benim sen daha çok yenisin Allah şimdiden sabır versin nerde askerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?