Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım nasılsın heycandan uyuyamassın tabi valla senin yerinde olsaydım sığamazdım hiçbiryere eminim ama çok az kaldı az daha sabır

ayy canım uykuya daldım ama yine uyandım bana uyku haram şu günlerde ya
keyifsizim bir ara mutlu olurken br arar mutsuz olabiliyorum
böle gegitşer yaşıyorum malesef bu aralar birde şu süpriz olayındanda uyuyamıyorum tabi düşünüyorum aklıma geliyor sırıtıyorum yani:)
sen nasılsın canım

geçicekk kuzumm depüklicez senii sempatiksalakcinni
iyiyim bende aynıyım herşeyy aynıı gün sayıyoruz işte napalımm burcumm gamyoncuiremsu

günaydın şafak güzelleri nasılsınız bakalım
benim canım sıkkın geçmiyo bu günler
şafak 142 :gitme:

geçer tatlımm sıkma canınıı şakkıdı

valla canım zor günler yaşıyorsun belkide en zor anları askerliğin ama geleceği günü hayal et üzme daha fazla kendini

bende iyiiyim allaha şükür yine yorgunum sersem gibiyim ama iyiyim ya

geçicekk kuzumm depüklicez senii sempatiksalakcinni
iyiyim bende aynıyım herşeyy aynıı gün sayıyoruz işte napalımm burcumm gamyoncuiremsu

geçer tatlımm sıkma canınıı şakkıdı

inşallah canım ama beni gündüz pazartesi günü depüklüceksiniz ben akşamalrı giremyorum malesef

valla canım zor günler yaşıyorsun belkide en zor anları askerliğin ama geleceği günü hayal et üzme daha fazla kendini

bende iyiiyim allaha şükür yine yorgunum sersem gibiyim ama iyiyim ya

hemde nasıl canım varya ilkve son günler kötü derlerdide inanmazdım indan yaşayınca öğreniyormuş gerçekten çok ama çok zor canım
hımm ii ol canım ya umarım sizin şafakalr benimki kadar zor geçmez ve zorlanmazsınız

günaydın canım sıkma kendini zor onca ayın hasreti ve beklenmesi gereken zor günler ama azaldığını düşünüp dayanın kızlar bitecek sizinkinler bitecek sıra bize gelecek hadi sabır az daha

saol cnm benim inşallah zemuszemus
asker yolu beklemek zordur her yiğidin harcı değildir dimi ??? inşallah sevdiklerimiz ilerde kıymetimizi bilirler

Aaa nolduki saçlarına

tatlım 1 seneyi geçik süredir boya değdirmiyorum saçlarıma..ancak bu geçtiğimiz kış çok yıpratmıştım.. maşa, düzleştirici derken mahvoldu saçlarım.. göğüs altında olan saçlarımı omuz hizasında katlı olarak kestirdim..2 ayı geçti kestireli bu 2 ay süresince 1 kere maşa yptım 4 kere falanda düzleştirici.. mecştefendi bakım yağı kullandım bir ara.. şimdi sinameki kürü uyguluyorum.. dünde gliserine başladım.. şu kuruluğuna çare bulamadım bir türlü.. çok kurular... napçam bilemedim yaa

Bilmezmiyim tatlım yaa son 50 ye giricemm fena halde kasılmış daralmış durumdayım bende.. neyseki aşkımm güzel mesajlarla uyandırıyo beni sabahları :asigim:
Hayrola nettin askerinee bilmiyorumkismile

çok bunalttım onu bu ara kafamda bişiler var onun sevineceği sempatiksalakcinni

Günaydın kızlarr

çok uykusuzuum gözlerim ağrıyor inşallah hemen geçer bugün

naber burcum görüşemiyoruz bayadır neden kötüsün bakim bugün ayrıca ne süprizi anlamadım

Günaydın güzel hatunlarrr bayanssulusmile

günaydın canıııımmm naber?opuyorumnanaktan

Allah daha iyi etsin inşallah
bizimde öyle şafak azaldı ama bizide yedi bitirdi
bu zamana kadar kavga nedir bilmezdik o kadar bunaldıkki ikimizde birbirimizi yemeye başladık kafamçokkarıştı

Günaydın kızlaaarrrra.s.

günaydınnnnn a.s.

İyiyim bende kuzum saçlarım içinn devaa arıyorum off napçam bu saçlarla bilmem

noldu saçına benimde çok dökülüyo ve çok kırık var bi yağ karışımı aldım iki keredir sürdüm ama daha bişi yok arkadaşlar sadece biraz parladığını söylüyooo akannehir

Hmm aslında sürekli kremli şampuan kullansan kuruluk bi nebze azalabilir cnm. nedir bu saçlardan çektiğimiz yaaa benimde hergün yıkadığım halde hiç uzamıo saçlarım belime yakın ama ben upuzun olmasını istiorum böyle kezban gibi kısmetse düğünümde duvağım boylarında uzun saçlarım olmasını hayal ediorum hep:kedi:

ay bu internetin gelip gidiyor kızlar baktım da saç konusuna girmişsiniz incim kuruluk için saç bakım kermleri var saça yedirip bir kaç dakika bekliyorsun 2 haftada bir uygulanıyor onlardan bir dene istersen yıpranmış saçlar için saç topiğinde de bu tarz konular var ordan da yardım alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…