- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.761
Aşkımla konustummmmmmmmm hobbbbbb damladım aranızadelikafadulden bu fox habeler benı cıldırmak uzereeee kızlar
ay evt yaa işlerden gelemiyorum,eve gidince de pestilim çıkıyo giremiyorum nete.. konuşamıyoruz bi türlü :S
naber nası gidiyo vcanım?
ay Burcu ya bi attın linki kayboldum içlerinde süper şeyler var yaaa opuyorumnanaktan
Ayy canim, ödüm koptu beeee...kulaklarım çınladıııııııııııı
bi geleyim dedim :)
nasıl olsun be tatım izin güzeldi ama gidince toplayamadım kendimi
işler de yoğunlaştı eskisi gibi takılımyorum beni boşver se naptın asıl :)
hep böyle gülsün yüzn bitanem :1hug:
oyh cnm benım senınde ölee hadı ssen ara bı
haklisin canim ya ALLAH kolaylik versin
benimde okul acildi acilcak akannehir sabah gidip aksam gelcem bende ya bakalim nasil olcak
yine ders aralarinda kacamak yaparim :lepi:
$ükür canim , sen nasilsin
selam kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmm
noldu cnm yaa mrk ettim askerlikten bi hbermi var:ecrin_bebek:bilmiyorumkismile
hg cnm ya fox dn habelerde tek tip uygulaması cıktıktan sonrakı dönemlerı etkıleyecek demıs arkds ızlemıs faceden yasmıs
kulaklarım çınladıııııııııııı
bi geleyim dedim :)
nasıl olsun be tatım izin güzeldi ama gidince toplayamadım kendimi
işler de yoğunlaştı eskisi gibi takılmıyorum beni boşver sen naptın asıl :)
tatil nasıldı
hep böyle gülsün yüzn bitanem :1hug:
haklisin canim ya ALLAH kolaylik versin
benimde okul acildi acilcak akannehir sabah gidip aksam gelcem bende ya bakalim nasil olcak
yine ders aralarinda kacamak yaparim :lepi:
$ükür canim , sen nasilsin
Ayy canim, ödüm koptu beeee...
bende bisey oldu zannettim.. deliiiiii arkadasim benim..
bizim izinde superdi canim.. su an kendimi yalniz hissediyorum 2cu gün ayri oldugum.. hayirlisi artikkk.. Sen iyisin demi cano?
Ahhh ahhhhh benımkının yürüyüşü varmış 12 km Ali köy dıe bır yere gıdıyolarmıssssseyvahedigeldismile
hic takma balim ya hele bi kararlari belli olsun da ona göre dü$ünürüz artik $imdiden kafa yormayalim guclubacismilehg cnm ya fox dn habelerde tek tip uygulaması cıktıktan sonrakı dönemlerı etkıleyecek demıs arkds ızlemıs faceden yasmıs
aaa kim gelmiiş... gel yaa biz toparlarız canım senii :) ne güzel dertleştik zamanında sen beni az toplamadın :)
idare eder işte ya yuvarlana yuvarlana geçiyo günler145 oldu şafak, bu tektipe takıldık pek olucak gibi gelmiyo ama hayırlısı belki olur :hulya:
Cnm fox haber coksacmalıor yaaaa herkes tam teşkil aksam haberlerıne odaklansın ben okulda olcam kesn bse solenır yvvas yavas yarından sonrayok cnm öle bişi ben gazetelere haberlere baktim dosyalar başbakanlığa teslim edilmiş die yazıo öle bişi yazmıodu bugun haberlerde kesin gösterirler detaylı ama öle bişi olmaz cnm çünkü düşerse asker azalmalırsa böle böle yapcaz die konuşmalar duymuştum ben inş öle bişi yktur dediğin gibimafoldumben
Anaaaaa askerımın bölüğündede herkes tam teşkil yürüyormus yemın törenıne hazırlkta oyuzden erken bırakıolrmıs fakat sağını solunu karstran oluo dıooofisfisfisallah kolaylık versin cnm valla işleri çok zor dünde benimkinin bölüğünde birileri kavga etmiş bütün bölük ceza almiş 1 buçuk saat ayakta rahat olarak beklemişler:ecrin_bebek:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktanGecenin karanlığında, güneşin ışığında,
Suyun damlasında, selin coşkusunda
Kimi yanımdasın kimi rüyamda
Ama hep aklımdasın sakın unutma...
aaa kim gelmiiş... gel yaa biz toparlarız canım senii :) ne güzel dertleştik zamanında sen beni az toplamadın :)
Cnm fox haber coksacmalıor yaaaa herkes tam teşkil aksam haberlerıne odaklansın ben okulda olcam kesn bse solenır yvvas yavas yarından sonra
Anaaaaa askerımın bölüğündede herkes tam teşkil yürüyormus yemın törenıne hazırlkta oyuzden erken bırakıolrmıs fakat sağını solunu karstran oluo dıooofisfisfis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan
Cnm fox haber coksacmalıor yaaaa herkes tam teşkil aksam haberlerıne odaklansın ben okulda olcam kesn bse solenır yvvas yavas yarından sonra
Anaaaaa askerımın bölüğündede herkes tam teşkil yürüyormus yemın törenıne hazırlkta oyuzden erken bırakıolrmıs fakat sağını solunu karstran oluo dıooofisfisfis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan
hg cnm ya fox dn habelerde tek tip uygulaması cıktıktan sonrakı dönemlerı etkıleyecek demıs arkds ızlemıs faceden yasmıs
hic takma balim ya hele bi kararlari belli olsun da ona göre dü$ünürüz artik $imdiden kafa yormayalim guclubacismile
ma$allah canim :nazar yine gelmi$in 145 e
bizim $afagimiz bugün 372 turkbayragi
kızlar 11 ekim gündüz beni yollucaksınız kimler burda olcak bakalım?
burcum zevkle tepüklerim seni ben :)
OYY OYY:))))))) AKŞAM OLMUCAK MALESEF GÜNDÜZ OLCEK HEEzemuszemuskaydirigubbakcemile3
Vallla cnm ya ölelerıde var belkıde heycan yapıo da olabılırlerrrrevt cnm benimki çok sinirleniokaydirigubbakcemile3 çok salak serseri var dio dalgasına yapıolar herşeyi dio onların yüzünden hep ceza alıoz dioopuyorumnanaktan
nolmuş nolmuuşş aktar bize sen canıım :)
cnm ya ıkı hafta önce tek tip tüm sılah altındakılere vurucak dedı fox,şimdide tek tipten sonrakı dewrelere vurucak demıs hayret bsey ya
evt canım çok şükür geldik 145eopuyorumnanaktan
tabii ki beeeennn hihoyyyt :lepi: :içelim: olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?