- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.821
kızlar benim için dua edin nolur biraz önce bi müşteriye gittim ilan için eğer ilan alabilirsem %10 komisyon alcam inşallah olur öyle bir rahatlıcam ki o zmana
inşallah alırsın tatlım :Saruboceq:
inşallah tatlım ya ilaç gibi gelecek işim normalde bu değil diğer elemanlar dolu diye gittim umutsuz vaka görünen işti kimse sallamadı şans yarın belli olcak
İnşallah senin şansına alırsın tatlım bellimi olur sen içini ferah tut
ay çok sevindirik oldum ama bi anda patron sende komisyon alcan bu iş olursa diyince valla ya
telli turnam selam götür sevdigimin "diyarina" :gitme:
in$allah alirsin canim ya dualarimiz seninle :Saruboceq:kızlar benim için dua edin nolur biraz önce bi müşteriye gittim ilan için eğer ilan alabilirsem %10 komisyon alcam inşallah olur öyle bir rahatlıcam ki o zmana
ho$bulduk duru'm te$ekkürler sen nasilsin canimhg lady nasılsın? üzgün smiley kullandına göre aramadın hala askerini?
hadi bakalım şansın açık olsun tatlım
“Konu görüşülmüş olabilir, ama Bakanlığımızdan Başbakanlık'a gitmiş herhangi bir tasarı yok. Konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor”
in$allah alirsin canim ya dualarimiz seninle :Saruboceq:
ho$bulduk duru'm te$ekkürler sen nasilsin canim
türkülere verdim de kendimi tombi$imi özledigimi anladim telli turnami cok dinlerdi :gitme: cok özledigim icin üzgünüm canim
bugün aramicam canim kendimi hazir hissetmiyorum guclubacismile yarin ALLAH izin verirse
sende ciciler almi$in hayirli olsun bayanssulusmile
sağol tatlım
cicim ne oldu yine niye depresyona bağladın kendini
in$allah alirsin canim ya dualarimiz seninle :Saruboceq:
ho$bulduk duru'm te$ekkürler sen nasilsin canim
türkülere verdim de kendimi tombi$imi özledigimi anladim telli turnami cok dinlerdi :gitme: cok özledigim icin üzgünüm canim
bugün aramicam canim kendimi hazir hissetmiyorum guclubacismile yarin ALLAH izin verirse
sende ciciler almi$in hayirli olsun bayanssulusmile
estf perim :1hug:klava: klava:Gelmiyim oraya hazırlık mı yapıcaz bıde hadi ara hemen yakötükedihüso
sagol canim benim olumunekankayizsmile $uan iyiyim ya özledim ondan böyle :) ama kim özlemiyo ki askerinisaol tatlım bende iyiyim. kıyamam sana cnm üzülme. Ne zmn hazır olursan ozmn ara ama bence hemen arasan. çünkü buşekilde yıpratıosun kendini tatlım. :1hug:
estf perim :1hug:
dün ak$am karde$iyle konu$tum da dedi , abim sabah aradi nete gelcem dedi , sonradan gelmemi$ biz evde yoktuk dedi
bende biraz kizdim tombi$e :kedi: o yüzden bugün aramak istemedim
yarina aricam ALLAHin izniyle canim olumunekankayizsmile
[/COLOR][/FONT][/B]
waaaaaaay waaaaaaaay mehabbetiiim :teytey:
benim hasretine dayanamadigim memleketimdesin hee opuyorumnanaktan
Selamini aliyorum bidenem beniiiim Şeniz fistiiiim can kurban bu güzel yazina :lepi:
guclubacismile da$ gibi ladyn var cikcan tabii
Rabbim 01 Adana demeyi nasip etsin baliiim opuyorumnanaktan
estf perim :1hug:
dün ak$am karde$iyle konu$tum da dedi , abim sabah aradi nete gelcem dedi , sonradan gelmemi$ biz evde yoktuk dedi
bende biraz kizdim tombi$e :kedi: o yüzden bugün aramak istemedim
yarina aricam ALLAHin izniyle canim olumunekankayizsmile
sagol canim benim olumunekankayizsmile $uan iyiyim ya özledim ondan böyle :) ama kim özlemiyo ki askerini
Şeniz olsun canim yani benim icin o kadar sey yaptinizbıde estf dıyo kıyamam saka yaptım kızŞeniz
Kuzum kızmakta haklısın belkı ama oda senden cekınıyor olabılır:içelim:
Bence bugun ara kız bizde merak ediyoruz bak:sm_confused:
Ha bugun ha yarın ne farkeder ladyimdelikafadulden
Şeniz fistiiiiiiiiiim mehabbetiiiiiiiiimmŞenizŞenizŞeniz canım laydim
ben geldimmmdelikafadulden
Rabbim sag salim kavu$tursun sabir versin :Saruboceq:haklısın cnm bendeee çokkk özledim aşkımı:sinifsinif:
ben kaçıyorum kızlar herkese iyi akşamlar Şeniz YARIN GÖRÜŞÜRÜZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?