Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar benim için dua edin nolur biraz önce bi müşteriye gittim ilan için eğer ilan alabilirsem %10 komisyon alcam inşallah olur öyle bir rahatlıcam ki o zmana
in$allah alirsin canim ya dualarimiz seninle :Saruboceq:

hg lady nasılsın? üzgün smiley kullandına göre aramadın hala askerini?
ho$bulduk duru'm te$ekkürler sen nasilsin canim
türkülere verdim de kendimi tombi$imi özledigimi anladim telli turnami cok dinlerdi :gitme: cok özledigim icin üzgünüm canim
bugün aramicam canim kendimi hazir hissetmiyorum guclubacismile yarin ALLAH izin verirse
sende ciciler almi$in hayirli olsun bayanssulusmile

klava:klava:Gelmiyim oraya hazırlık mı yapıcaz bıde hadi ara hemen yakötükedihüso

sağol tatlım

cicim ne oldu yine niye depresyona bağladın kendini

yok canim iyiyim $ükür zemuszemus
sadece cooooook fazla özledim cünki askerimi en son gecen sene gördüm ben yaz tatilinde , bu sene kismet olmadi türkiyeye gitmek 1 senedir görmüyorum ve askerlik dolayisiyla 1 sene daha görmicem :gitme: cok özledim sadece

saol tatlım bende iyiyim. kıyamam sana cnm üzülme. Ne zmn hazır olursan ozmn ara ama bence hemen arasan. çünkü buşekilde yıpratıosun kendini tatlım. :1hug:

klava:klava:Gelmiyim oraya hazırlık mı yapıcaz bıde hadi ara hemen yakötükedihüso
estf perim :1hug:
dün ak$am karde$iyle konu$tum da dedi , abim sabah aradi nete gelcem dedi , sonradan gelmemi$ biz evde yoktuk dedi
bende biraz kizdim tombi$e :kedi: o yüzden bugün aramak istemedim
yarina aricam ALLAHin izniyle canim olumunekankayizsmile

saol tatlım bende iyiyim. kıyamam sana cnm üzülme. Ne zmn hazır olursan ozmn ara ama bence hemen arasan. çünkü buşekilde yıpratıosun kendini tatlım. :1hug:
sagol canim benim olumunekankayizsmile $uan iyiyim ya özledim ondan böyle :) ama kim özlemiyo ki askerini

bıde estf dıyo kıyamam saka yaptım kızŞeniz
Kuzum kızmakta haklısın belkı ama oda senden cekınıyor olabılır:içelim:
Bence bugun ara kız bizde merak ediyoruz bak:sm_confused:
Ha bugun ha yarın ne farkeder ladyimdelikafadulden

ŞenizŞenizŞeniz canım laydim

ben geldimmmdelikafadulden

haklısın cnm bendeee çokkk özledim aşkımı:sinifsinif:

ben kaçıyorum kızlar herkese iyi akşamlar Şeniz YARIN GÖRÜŞÜRÜZ

Şeniz olsun canim yani benim icin o kadar sey yaptiniz
bilmiyorum kizdim ya hic arama hevesi kalmadi kontör de almadim zaten:umursamaz:
hevesimi kursagimda birakti :dilcikar:
yarin ama ALLAHin izniyle aricam :lepi:
konu$tuktan sonra da her$eyi buraya yazicam

ŞenizŞenizŞeniz canım laydim

ben geldimmmdelikafadulden
Şeniz fistiiiiiiiiiim mehabbetiiiiiiiiimm
ho$geldin baliim a.s.

haklısın cnm bendeee çokkk özledim aşkımı:sinifsinif:

ben kaçıyorum kızlar herkese iyi akşamlar Şeniz YARIN GÖRÜŞÜRÜZ
Rabbim sag salim kavu$tursun sabir versin :Saruboceq:
göürü$ürüz canim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…