Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin ben de şimdi geldim:)

xdurux sende hoşgeldinnnn neler aldın bakalım benim de markofoni siparişim geldi:)

hb şekerim. çanta aldım küçük zincirli bişey badi aldım bisürü pazardan:) bide iç çamaşırı fln. nişanlım gittiğinden beri bişey almıodum kendime alışveriş iyi geliyomuş tavsiye edrimsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 kesinlikleee katılıyorum sana dünki yazdıklarıma bak ben 14 aydır alışverişe vurdum kendmi zati fazlası zarar oldu ohaoldumsmile

bilmiyorumkismile siz bana yardımcı olkun hadi kızlar benim almak istediğim ooooooo kadar çok şey var kiii ama çok pahalılar akannehir ama ben onları almak istiyorum:ecrin_bebek:

ama ne yapıcam bilmiyorumsengözlerimebaksanab

şafak 47 turkbayragi ama bugün de bitti sayılır 46turkbayragi diyelim mikaydirigubbakcemile3

bide ben yokum totosuna dekmüüü vurduklarınız arasın da ben olimm

ben yine geldimmmmmmmm
kendime yeni ciciler aldım. Ama yorgunluktan öldüm çok sıcak hava :smiley-cool:
güle güle kullan cicilerini kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin ben de şimdi geldim:)

xdurux sende hoşgeldinnnn neler aldın bakalım benim de markofoni siparişim geldi:)
sende hoşgeldizn ozamn canım zemuszemus kaydirigubbakcemile5

selam kızlaaarr. hoşgeldiniz.. birden sessizleşti burası yaa ohaoldumsmile
hoşbulduk napiniz bakalımkaydirigubbakcemile2

bisürü şey aldın desenezemuszemus ohh güle güle kullanzemuszemus
bende almayı düşünüyorum o zincirli küçük çantalardaan :hulya:

ewet cnm çok tatlı duruyo hem günlük hem abiye için kullanılabiliyor. Ben siyah aldım herşeyle kullanabilmek için.

kızlar benim için dua edin nolur biraz önce bi müşteriye gittim ilan için eğer ilan alabilirsem %10 komisyon alcam inşallah olur öyle bir rahatlıcam ki o zmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…