- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.801
hoşgeldin ben de şimdi geldim:)
xdurux sende hoşgeldinnnn neler aldın bakalım benim de markofoni siparişim geldi:)
hb şekerim. çanta aldım küçük zincirli bişey badi aldım bisürü pazardan:) bide iç çamaşırı fln. nişanlım gittiğinden beri bişey almıodum kendime alışveriş iyi geliyomuş tavsiye edrimsırnaşık şey
hmmm bendede vardır alışveriş hastalığı 3aydır yeni dank ettikaydirigubbakcemile3 kesinlikleee katılıyorum sana dünki yazdıklarıma bak ben 14 aydır alışverişe vurdum kendmi zati fazlası zarar oldu ohaoldumsmile
güle güle kullan cicilerini kaydirigubbakcemile5ben yine geldimmmmmmmm
kendime yeni ciciler aldım. Ama yorgunluktan öldüm çok sıcak hava :smiley-cool:
sende hoşgeldizn ozamn canım zemuszemus kaydirigubbakcemile5hoşgeldin ben de şimdi geldim:)
xdurux sende hoşgeldinnnn neler aldın bakalım benim de markofoni siparişim geldi:)
hoşbulduk napiniz bakalımkaydirigubbakcemile2selam kızlaaarr. hoşgeldiniz.. birden sessizleşti burası yaa ohaoldumsmile
hb şekerim. çanta aldım küçük zincirli bişey badi aldım bisürü pazardan:) bide iç çamaşırı fln. nişanlım gittiğinden beri bişey almıodum kendime alışveriş iyi geliyomuş tavsiye edrimsırnaşık şey
maşallah şafağına tatlımşafak 47 turkbayragi ama bugün de bitti sayılır 46turkbayragi diyelim mikaydirigubbakcemile3
bide ben yokum totosuna dekmüüü vurduklarınız arasın da ben olimm
maşallah şafağına tatlım
ndn kimse konuşmuyor:uhm:
güle güle kullan cicilerini kaydirigubbakcemile5
saol cnm
sende hoşgeldizn ozamn canım zemuszemus kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk napiniz bakalımkaydirigubbakcemile2
bisürü şey aldın desenezemuszemus ohh güle güle kullanzemuszemus
bende almayı düşünüyorum o zincirli küçük çantalardaan :hulya:
ewet cnm çok tatlı duruyo hem günlük hem abiye için kullanılabiliyor. Ben siyah aldım herşeyle kullanabilmek için.
Bayramdan önce çıkmıştım bende arkadaşımla çanta alıyordu ona beğendim bitane sonra aynısından bende aldım valla hem spora gidiyor hem abiyeyee
bende siyah almayı düşünüyorum :lepi:ewet cnm çok tatlı duruyo hem günlük hem abiye için kullanılabiliyor. Ben siyah aldım herşeyle kullanabilmek için.
banada öyle geldi cnm
dimi yaaa :lepi: bayanssulusmileçanta hem spora gidiyor hem abiyeyee
ben kaçıyorum kızlar, iyi akşamlar hepinizzeeee a.s.
ben kaçıyorum kızlar, iyi akşamlar hepinizzeeee a.s.
İnşallah alırsın cnmm:Saruboceq:kızlar benim için dua edin nolur biraz önce bi müşteriye gittim ilan için eğer ilan alabilirsem %10 komisyon alcam inşallah olur öyle bir rahatlıcam ki o zmana
İnşallah alırsın cnmm:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?