- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.781
Burcum eger okulda olmazsam bende seve seve gelirim opuyorumnanaktankızlar 11 ekim gündüz beni yollucaksınız kimler burda olcak bakalım?
nolmuş nolmuuşş aktar bize sen canıım :)
evt canım çok şükür geldik 145eopuyorumnanaktan
tabii ki beeeennn hihoyyyt :lepi: :içelim: olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
Vallla cnm ya ölelerıde var belkıde heycan yapıo da olabılırlerrrr
ne farkeder yavrucum sen tepüklende sıra bize gelsin di me :lepi:
Neysekızlar hepinize bol bol tatlı muhabetler ben okula gıdıyorum maleseffff of offffffff,gece gelırımmm artık.Ladyım sende bı an önce araa tamam mı gelınce verırsın habelerı hepinizi öpüyorum güzelllllerrrrrrrrraklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
yok cnm heyecan yapanlar deil habire sorun çıkartmak istiolarmış zaman geçsin die habire birbirleriyle kavga ediolarmış komutanın dediklerini yapmıolarmış hep tersini yapıolarmış onlar ceza alınca bütün bölük ceza alıomuş prosedür öleymişalsanaalsanasmile
Neysekızlar hepinize bol bol tatlı muhabetler ben okula gıdıyorum maleseffff of offffffff,gece gelırımmm artık.Ladyım sende bı an önce araa tamam mı gelınce verırsın habelerı hepinizi öpüyorum güzelllllerrrrrrrrraklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Aaaa hayret bsey yahuuuuuuuuuuuu:1shok:
Burcum eger okulda olmazsam bende seve seve gelirim opuyorumnanaktan
darisi bizlerin ba$ina opuyorumnanaktan
ee nereye kayboldunuz haberi okuyup bayılmadınız dimiii ???
ben geldimmmm
daha neler cıkıcak bakalımm
herkes kabuguna cekildi sanki :çok üzgünüm:
ben geldimmmm
ben yine geldimmmmmmmm
kendime yeni ciciler aldım. Ama yorgunluktan öldüm çok sıcak hava :smiley-cool:
selam kızlaaarr. hoşgeldiniz.. birden sessizleşti burası yaa ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?