- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.881
Bence eksi sayma safagınıopuyorumnanaktan normal haliyle sayeyvahedigeldismile
Valla canım yaa eskisini sayayım da düşerse de artık şansımıza
Şafak:134 :gitme:
dagıtımdan sonra iznini nasıl hemen kullanıyor onu anlamadım ama bosver askerinin gelmesıne sevın sendelikafadulden
slmm kızlar ben geldim benimki yine aramadı dünden beriya canımı sıktı
merak etme canım bu akaşam yalnız degilsin benide aramadı bugün dahaaaaa:gitme:
dün aradımı canım
pazar günü aradı en son .. dün bugün aramadı dahalmaz:
kewser sennki kaçıncı bölükteydi ?:sinifsinif:
pazar günü aradı en son .. dün bugün aramadı dahalmaz:
bu ne canım anlamadımSen arayacaktın buguneyvahedigeldismile
topiğimizin güzel şafak kızları meğerse ne kadar bibirine benziyo:1hug: benim askerim lise mezunu bense hem ikinci üni okuyorum hemde yüksek lisans ama şu vakte kadar sorun oldumu diceksiniz hayır olmadı ama olmazmı diceksiniz olabilir bilemiyorum çünkü başta bizler kabul etsek bile ailelerimiz bu duruma karşı çıkar diye düşünüyorum çünkü emek edip bizleri okutuyolar ve istiyolarki kızlarıda aynı statüden biri ile evlensin ama biz bunu dinlermiyiz hayıraklinialirimsmile ama ben bu durumu karşıdaki insana bağlıyorum eğer kendini geliştiriyor ve sevdiğine destek veriyosa bi problem yoktur diyorum. bende bu konuuyu o askerdeyken konuşuyorum gelince dışarıdan üniye kaydolacak ama benim derdim diploma değil kültürel farkı birazda olsun kapatmasıdır. yani insan isterki kendi ortamına eşim diye çıkaracağı insanın yakışır olmasını.belki ilk başlar aşkdan sevgiden bunlar görülmez ama sonraları illaki sorun olur gibi geliyo . bence dediğimgibi tek cevap onların kendilerini geliştirmeleridir buna istekli ve saygılı iseler bi problemde yoktur
bu ne canım anlamadım
anladım canım benimkide dün sabah aramıştı..bugünde aramaz artık..hergün arasan nolur sanki..hiçmi özlemiyolr anlamış değilm.kesin annesini aramıştır ama onlara gelince hergün arıyomuş ençok canımı sıkanda bu oluyo:umursamaz:
Sana yazmadım $ekertosum tugba dun aramıstı bugunde arayacaktı sankıCADIARZU
anladım canım benimkide dün sabah aramıştı..bugünde aramaz artık..hergün arasan nolur sanki..hiçmi özlemiyolr anlamış değilm.kesin annesini aramıştır ama onlara gelince hergün arıyomuş ençok canımı sıkanda bu oluyo:umursamaz:
Sen arayacaktın buguneyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?