Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dagıtımdan sonra iznini nasıl hemen kullanıyor onu anlamadım ama bosver askerinin gelmesıne sevın sendelikafadulden

canım orasını bende bılmıyorumm
bANa ilk basta 6 ay sonra ızın alabılırım demıştı
ama rahat bırakıyolarmış onu pskoloğa gönderıyolar sureklı kaydirigubbakcemile3
silah falanda vermedıler zaten sorunlu kaydirigubbakcemile3
ayrıca şanssızlıga bak annem ayın 4ünden 22sine kadar izinlı ugurda tam o arada gelıcek mafoldumben

pazar günü aradı en son .. dün bugün aramadı dahalmaz:

anladım canım benimkide dün sabah aramıştı..bugünde aramaz artık..hergün arasan nolur sanki..hiçmi özlemiyolr anlamış değilm.kesin annesini aramıştır ama onlara gelince hergün arıyomuş ençok canımı sıkanda bu oluyo:umursamaz:

yorumun için teşekkür ederim hoş sohbetli arkadasım evet suana bakarsak evet vedatın bana üniv konusunda bugüne kadar köstek cıktını görmedim hatta bazen ders konusunda calısmıyorum diye kızdını bi cok kez duymusumdur ama fakar ailelerimiz ne kadar olumsuz baksada bu duruma bize kıyamayıp bi süre sonra istgimize dayanamayıp kabul diyeceklerini umuyorum ama zaten benim derdim bu değil sadece vedatla aramızdaki böle kücük bi şekilde gözüksede suan ilerde baya bi kültürel farkımısın olması demek bence bu yüzden yılanı daha kücükken kafasını ezeceksin bu yıl bazı durumlardan yazılamadı vedat bende zaten zorlamadım cünkü haklıydı ama ilerde gene yazılma günü gelince bu sefer tutup kolundan beraber gidicez vedat ilk basta okuma konusuna karsıydı ki kendisi okumaktan nefret eden birisi olarak ilerde ne gibi sorunlar doguracagını anlatınca kabul etti mecburen umarım lisei bitiri ve günü geldinde ünivede acıktanda olsa yazılır vedatı ben yanımda hor görmüyorum onu yanıma yakıstırmamakta değil mesele sadece istediğim o bu durumdan rahatsız olasılını minimuma indirme yada yok etme umarım hersey gönlümüzce olur bunu suada ummaktan baska bisey elimizden gelimiyor cünkü

yok walla benm sewgilimin öle huyu yok ?beni aramadan kimseyi aramaz..hatta annesini 4 günde 1 fln arıo ama beni hergün aradı ilk defa 2 gün aramadı hakkını yemiyim şimdii..:ecrin_bebek: biz biraz tartıştık aramıosa ondan aramıodur yada arayamıo bilemiorumki işte bende eyvahedigeldismile

Kız uzulme onlarıda hergun aramıyordur belkı:sinifsinif:
Hem sorsana neden aramıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…