Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kız uzulme onlarıda hergun aramıyordur belkı:sinifsinif:
Hem sorsana neden aramıyormus

annesine soruyom kız sizi arıyomu enson nezaman aradı falan die kadınla msjlaşıozsırnaşık şey benden kaçarmıdelikafadulden
sordum canımya sıra çok oluo diyo üşengeç beklemesi zor geliyokaydirigubbakcemile..
bana görede hergün hergün aranırmı havasında ben oyüzden aramadığını düşünüom:umursamaz:

eyvahedigeldismileAnladım cnm.. ara belkı bıde karıstırmıs olamaz demı yada unutmusboshayallersmile

muhtemelen unutmuştur die düşünüom ben bakalım bu akşama rara die düşünüom ama bakıcaz artık ?benm askerim arar ama canı bişeye sıkkınsa beni üzmek istemez biraz o düşüncede bi sorun olunca bnm üzülcegimi bilcegi için fazla anlatmaz bana yada sorunu halleder sonra analatr bana delikafaduldenaklinialirimsmile

hiç üzülme canım seni düşündüğü için aramıyo ozaman..

daha yeni gitti canım bugün 13.günümz :gitme: aramma konusunda sıkıntılar yaşıoruz işte..düzene girse diye bekliorm

oooo benim genaral askerdeyken hele acemilikte zar zor arıyodu arasa bile 5 dak falan okadar acemilikte insan böle sıkıntılar yasıyor beni bi hafta arayamadını bilirim ben sıkma canını oluyor böle aksılıkler Allah sabır versin kevsercim turkbayragi

amin canım inş çok çok sabır versin..senn askerin gelmiş sanırım..sence askerdeyken daha çokmu bağlanıyolar vede olgunlaşır diyolar doğrumu canım

Duygummmmmmm Hoşgeldin Bitanem Şekerparemmm Nassın Bakemm? Hürgeneralimiz Nasıııll??? :)
amanınnnnnnnnnnnn kimler varmıs burda güzeller güzeli anne adayımızmı burdaymıs genaral idir yav nasıl olsun bugün bulustum paşamla accık kavga ede ede gülüştük gezdik ama gene tatlıya bagladık bebek nasıl asker nasıl en önemlisi sen nasılsın lokumum antep fıstıklı baklavam benim
amin canım inş çok çok sabır versin..senn askerin gelmiş sanırım..sence askerdeyken daha çokmu bağlanıyolar vede olgunlaşır diyolar doğrumu canım

evet aslında iş baglanmakla alakalı değil kimin gercekten ii kimin gercekten onların yanında oldunu ve güvenmesi gereken insanların kim oldugunu anlıyorlar buna baglanmak deniyorsa evet ama olgunlasma oluyormu bence daha cok psikolojileri bozuluyor ve cok sinir stresli oldu anlar daha cok oluyor ama orda olgunlar anlamında seyi örenyorlar kime nasıl davranılmasını varlı yoklugu zorluk cekiyosa zorlgu buda onları kişiliklerini değiştiriyor tabi bazılarının ii bazılarının kötü kötüden kastım gene ii insanlar da psikolojileri bozuldu için kalp kırabilir soguk davranabilirler o konuda yani ama bi değişim oldugu kesin

arar canım arar sıkma sen canını neden aramasınboshayallersmile
aynı benımkın gıbıdelikafadulden anlatsalar bızde paylasırız:asigim:
senın askerın acemıdemıydı

ben unuttum biledelikafaduldendelikafadulden

klava:

[

evet aslında iş baglanmakla alakalı değil kimin gercekten ii kimin gercekten onların yanında oldunu ve güvenmesi gereken insanların kim oldugunu anlıyorlar buna baglanmak deniyorsa evet ama olgunlasma oluyormu bence daha cok psikolojileri bozuluyor ve cok sinir stresli oldu anlar daha cok oluyor ama orda olgunlar anlamında seyi örenyorlar kime nasıl davranılmasını varlı yoklugu zorluk cekiyosa zorlgu buda onları kişiliklerini değiştiriyor tabi bazılarının ii bazılarının kötü kötüden kastım gene ii insanlar da psikolojileri bozuldu için kalp kırabilir soguk davranabilirler o konuda yani ama bi değişim oldugu kesin [/QUOTE]

anladım canım umarım ii yönde bi değişim olur..benimki zaten normelde sinirli bitip..13gün oldu onda bi bağlılık bekledim uzak olduğumz vede görşemediğimz için ama her tlfn açışında aynı olduğunu farkettm oyüzden sordum canımopuyorumnanaktan saol

arar canım arar sıkma sen canını neden aramasınboshayallersmile
aynı benımkın gıbıdelikafadulden anlatsalar bızde paylasırız:asigim:
senın askerın acemıdemıydı

klava:

unutturulmaya mecbur bırakıldım periim delikafaduldendelikafadulden daha 30mu beklemm lazım biliosunsırnaşık şeysırnaşık şey

yok önemli değil ama bu sana baglı o sinirli olunca kendi gururundan ödün vermeden ve ezdirmeden alttan aldın müddetce pek sorun cıkcanı zannetmiyorum onu sakinleştiricek güzel sözler söle ve bol bol hayallerinden bahset hayal kurması o bi anlık olsa bile bulundugu ortamdan uzaklastırır mutlu olur bi kac saniyelik olsa bile rahatlamasını saglar sen onun yanında gercekten bulundunu hisset zaten sana ister istemez kat kat ilgi duyacak baglanacaktır opuyorumnanaktan

canım aradından beri güzel sözler söylüyorum zaten ama ondan duymadım daha hiç..mesela dün aradı seni çok özledim falan vs peş peşe güzel sözler sıraladım verdiği cvp mecburuz kevser sen orda ben burda beklicz hadi başka bişey dionmu birazda annemle konuşcm bu canım her açışında söylediği kelime bu..hiç değişmedi daha 13.gündr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…