- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.901
he tamm canım şimdi çaktım
duygu.91 slm canım iilk sen nasılsın
Kız uzulme onlarıda hergun aramıyordur belkı:sinifsinif:
Hem sorsana neden aramıyormus
ewet canım aradım ama bi sunay mı komutan mı ne çıktı ?mesutla görüşcektim dedim oda işte kim nesisin fln dedi görürsem buralarda sölerim dedi okadar
ii diyelim ii olalım boshayallersmile seninle ilk defa konusuyorum sanırım tanıstıma memnun oldum turkbayragiturkbayragi
eyvahedigeldismileAnladım cnm.. ara belkı bıde karıstırmıs olamaz demı yada unutmusboshayallersmile
evet ilk defa karışlıorz bende memnun oldumopuyorumnanaktan
muhtemelen unutmuştur die düşünüom ben bakalım bu akşama rara die düşünüom ama bakıcaz artık ?benm askerim arar ama canı bişeye sıkkınsa beni üzmek istemez biraz o düşüncede bi sorun olunca bnm üzülcegimi bilcegi için fazla anlatmaz bana yada sorunu halleder sonra analatr bana delikafaduldenaklinialirimsmile
enişte askermi yoksa bitirdimi cizelgende askerlik cizelgesi olmadı için bi soram dedim turkbayragiturkbayragi
daha yeni gitti canım bugün 13.günümz :gitme: aramma konusunda sıkıntılar yaşıoruz işte..düzene girse diye bekliorm
oooo benim genaral askerdeyken hele acemilikte zar zor arıyodu arasa bile 5 dak falan okadar acemilikte insan böle sıkıntılar yasıyor beni bi hafta arayamadını bilirim ben sıkma canını oluyor böle aksılıkler Allah sabır versin kevsercim turkbayragi
amanınnnnnnnnnnnn kimler varmıs burda güzeller güzeli anne adayımızmı burdaymıs genaral idir yav nasıl olsun bugün bulustum paşamla accık kavga ede ede gülüştük gezdik ama gene tatlıya bagladık bebek nasıl asker nasıl en önemlisi sen nasılsın lokumum antep fıstıklı baklavam benimDuygummmmmmm Hoşgeldin Bitanem Şekerparemmm Nassın Bakemm? Hürgeneralimiz Nasıııll??? :)
amin canım inş çok çok sabır versin..senn askerin gelmiş sanırım..sence askerdeyken daha çokmu bağlanıyolar vede olgunlaşır diyolar doğrumu canım
arar canım arar sıkma sen canını neden aramasınboshayallersmilemuhtemelen unutmuştur die düşünüom ben bakalım bu akşama rara die düşünüom ama bakıcaz artık ?benm askerim arar ama canı bişeye sıkkınsa beni üzmek istemez biraz o düşüncede bi sorun olunca bnm üzülcegimi bilcegi için fazla anlatmaz bana yada sorunu halleder sonra analatr bana delikafaduldenaklinialirimsmile
ben unuttum biledelikafaduldendelikafadulden
arar canım arar sıkma sen canını neden aramasınboshayallersmile
aynı benımkın gıbıdelikafadulden anlatsalar bızde paylasırız:asigim:
senın askerın acemıdemıydı
klava:
arar canım arar sıkma sen canını neden aramasınboshayallersmile
aynı benımkın gıbıdelikafadulden anlatsalar bızde paylasırız:asigim:
senın askerın acemıdemıydı
klava:
[
anladım canım umarım ii yönde bi değişim olur..benimki zaten normelde sinirli bitip..13gün oldu onda bi bağlılık bekledim uzak olduğumz vede görşemediğimz için ama her tlfn açışında aynı olduğunu farkettm oyüzden sordum canımopuyorumnanaktan saol
yok önemli değil ama bu sana baglı o sinirli olunca kendi gururundan ödün vermeden ve ezdirmeden alttan aldın müddetce pek sorun cıkcanı zannetmiyorum onu sakinleştiricek güzel sözler söle ve bol bol hayallerinden bahset hayal kurması o bi anlık olsa bile bulundugu ortamdan uzaklastırır mutlu olur bi kac saniyelik olsa bile rahatlamasını saglar sen onun yanında gercekten bulundunu hisset zaten sana ister istemez kat kat ilgi duyacak baglanacaktır opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?