- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.921
ben geldimmmmma.s.
amanınnnnnnnnnnnn kimler varmıs burda güzeller güzeli anne adayımızmı burdaymıs genaral idir yav nasıl olsun bugün bulustum paşamla accık kavga ede ede gülüştük gezdik ama gene tatlıya bagladık bebek nasıl asker nasıl en önemlisi sen nasılsın lokumum antep fıstıklı baklavam benim
evet aslında iş baglanmakla alakalı değil kimin gercekten ii kimin gercekten onların yanında oldunu ve güvenmesi gereken insanların kim oldugunu anlıyorlar buna baglanmak deniyorsa evet ama olgunlasma oluyormu bence daha cok psikolojileri bozuluyor ve cok sinir stresli oldu anlar daha cok oluyor ama orda olgunlar anlamında seyi örenyorlar kime nasıl davranılmasını varlı yoklugu zorluk cekiyosa zorlgu buda onları kişiliklerini değiştiriyor tabi bazılarının ii bazılarının kötü kötüden kastım gene ii insanlar da psikolojileri bozuldu için kalp kırabilir soguk davranabilirler o konuda yani ama bi değişim oldugu kesin
oy kıyamam cok taze daha:teselli:ewet canım acemi daha gideli 12 gün oldu canım ama sanki bana 1 yıl gbi geldi:gitme:
unutturulmaya mecbur bırakıldım periim delikafaduldendelikafadulden daha 30mu beklemm lazım biliosunsırnaşık şeysırnaşık şey
oy kıyamam cok taze daha:teselli:
ama gidecek ki gelecek daha gıtmeyenler var onları dusun bı an önce alalım askerlerimizidelikafadulden ay ben askerim gıtmeden asker bekleyenlerleydim inanamıyorum teskereci devre olacagıma zor ama ne yapalımdelikafadulden
delikafadulden Neden 30 bedelikafadulden
ben erkenden vercem senı korkma sen gelsempatiksalakcinni
slm canım h.geldiiinkaydirigubbakcemile3
oy kıyamam cok taze daha:teselli:
ama gidecek ki gelecek daha gıtmeyenler var onları dusun bı an önce alalım askerlerimizidelikafadulden ay ben askerim gıtmeden asker bekleyenlerleydim inanamıyorum teskereci devre olacagıma zor ama ne yapalımdelikafadulden
delikafadulden Neden 30 bedelikafadulden
ben erkenden vercem senı korkma sen gelsempatiksalakcinni
hoşbulduk canım yorgunum okul telaşası askerimin son şafaklarınıda nasıl sayıyorum bilmiyorumbilmiyorumkismile
Selamun aleyküm
Selamun aleyküm
eleykümselammm canımmmm:teselli:
a.s canım h.g:hulya:
aleyküm selam a.s canımmSelamun aleyküm
canım negüzel sona yaklaşmana çok az kalmış..bi gelsin rahata ulaşıkaydirigubbakcemile3caksn inşallah
hoşbuldum şekerlerr opuyorumnanaktan
askerlerinizle konuştunuzmu :teselli:
kızlar vedat geldi msndeyken size yazmama kızıyo beyfendi ben size yazıcam
nasılsın mehabbet ?
yorgunum didemim ya benim okul başladı baya yoruluyorum :sinifsinif:
dün aramıştı dimi kevser bugunmü aramadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?