Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ayyyy yerim kız seniiiiiiiiii böğürtlenli dondurmam beniiimmmmmmmmmmmmmmm. Ben iyiyimmmm teyzesii bebişte iyi şükür. Askerimizide Diyarbakıra yolladık yarın ilçelere dağıtılacak kurayı bekliyoruz bitanemm. Olur arada öyle tartışmalar tuzu biberiii ballı lokmammm

ewet canım acemi daha gideli 12 gün oldu canım ama sanki bana 1 yıl gbi geldi:gitme:
oy kıyamam cok taze daha:teselli:
ama gidecek ki gelecek daha gıtmeyenler var onları dusun bı an önce alalım askerlerimizidelikafadulden ay ben askerim gıtmeden asker bekleyenlerleydim inanamıyorum teskereci devre olacagıma zor ama ne yapalımdelikafadulden

unutturulmaya mecbur bırakıldım periim delikafaduldendelikafadulden daha 30mu beklemm lazım biliosunsırnaşık şeysırnaşık şey

delikafadulden Neden 30 bedelikafadulden
ben erkenden vercem senı korkma sen gelsempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şey

öel canım geçicek bu günler napalım sabretmeyi ögrencez böleeeen çok ta şuan arayamıorum ya o koyuyo bana yaaa...uzaklıda alışkındık biz ama yne dewamlı konuşuoduk şimdi sesini duymamak beni çok yıpratıooo canımmm:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…