Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ayrı sehirlerdemisinizaklinialirimsmile
kuzum ustaya gecsın duzelıcek merak etme:2:
yıpranma senın askerıne destek olman lazımŞeniz

Selamun aleyküm

aaa baska bısey desem olacakmıs sımdı dıdem busra nerdesınız dıcektımdelikafadulden kuzum naberdelikafadulden

ben geldimmmmma.s.
hoş geldin hoş sohbetlim benim
olur öle ya insan sonucta baska bi yere adapta olmaya calısıyor gercekten yasadı sey cok zor acemilik bu yüzden her zaman cok zor gecer bu yüzden ilg beklemeden birz daha fazla ilgi gözter ama sımartmadan yerinde ve dozunda olsun sonra basına cıkmasın acemilikte her zaman olur böle

yeme kız askım kıskanır aklinialirimsmile aman ii olunda bebişteii olsunda zaten az kaldı sık dişini enişte bey askerden gelsinde alt nick sey yaz ilk benim yazdım gibi askerlikte neymiş torunum yazz olsun olsun zaten diyer türlü canım sıkılıyor benim one öle hep yapıs yapıs

evet dün sabah aradı konuşamamıştk sonra ararım demişti..dün akşam bekledim aramadı bügün sabah bekledim aramadı şimdi bekliorum yine aramadı..yarına artık innş
acemilikte olur canım..
askerden önce nasıldınız sık sık konuşurmuydunuz?

aaa baska bısey desem olacakmıs sımdı dıdem busra nerdesınız dıcektımdelikafadulden kuzum naberdelikafadulden

kanka kulaklarım çınladı geldim aklinialirimsmile
iyiyim kuzum aşkımla konuştum yettim buraya
senden nbr şekerim opuyorumnanaktan

HOŞBULDUK BALKÜPÜMMMkaydirigubbakcemile2

ewet canım farklı şehirlerdeydik ... ben ünw. okurkende yne öle ama biz hep biribrimizden haber alıoduk hiç böle olmamıştımmmm:gitme:

nabersiniz kızlar?
hoşgeldin cnmm
ne yapıyon sekerim maşallah safak azalmıs ya baya amanda aman azmı kaldı kız enişte bey gelcek inş micik günden sonra turkbayragi
ne yapım tatlım ya yüksek lisansla uğraşıyorum o yoruyo baya ama günler çabuk geçiyo allahtan son 37 ye girdik artık gelsin askerimm çok özledim:kedi:
okumak kolay değil gerçekten ama böyle okuyan arkadaşlarımın olduğunu bilmek çok güzel eğitim şart turkbayragi
allah zihin açıklığı versin arkadaşım opuyorumnanaktan

evt cnm herşeyin bi emeği va rinş bpşa çıkmaz emeklerimiz:Saruboceq:

aynı kuzum bı degişim yok oh ıyı etmıssınkaydirigubbakcemile2
ewet canım farklı şehirlerdeydik ... ben ünw. okurkende yne öle ama biz hep biribrimizden haber alıoduk hiç böle olmamıştımmmm:gitme:

askerlik bu canımcm olucak o kadarohaoldumsmile
zamanla alışıcaksın sen alıstım sanınca askerlik bıteceksempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…