- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.941
Ayrı sehirlerdemisinizaklinialirimsmileöel canım geçicek bu günler napalım sabretmeyi ögrencez böleeeen çok ta şuan arayamıorum ya o koyuyo bana yaaa...uzaklıda alışkındık biz ama yne dewamlı konuşuoduk şimdi sesini duymamak beni çok yıpratıooo canımmm:gitme:
Selamun aleyküm
hoş geldin hoş sohbetlim benimben geldimmmmma.s.
olur öle ya insan sonucta baska bi yere adapta olmaya calısıyor gercekten yasadı sey cok zor acemilik bu yüzden her zaman cok zor gecer bu yüzden ilg beklemeden birz daha fazla ilgi gözter ama sımartmadan yerinde ve dozunda olsun sonra basına cıkmasın acemilikte her zaman olur bölecanım aradından beri güzel sözler söylüyorum zaten ama ondan duymadım daha hiç..mesela dün aradı seni çok özledim falan vs peş peşe güzel sözler sıraladım verdiği cvp mecburuz kevser sen orda ben burda beklicz hadi başka bişey dionmu birazda annemle konuşcm bu canım her açışında söylediği kelime bu..hiç değişmedi daha 13.gündr
Ayyyy yerim kız seniiiiiiiiii böğürtlenli dondurmam beniiimmmmmmmmmmmmmmm. Ben iyiyimmmm teyzesii bebişte iyi şükür. Askerimizide Diyarbakıra yolladık yarın ilçelere dağıtılacak kurayı bekliyoruz bitanemm. Olur arada öyle tartışmalar tuzu biberiii ballı lokmammm
yükseklisans yapıyodun dimi canım Allah kolaylık versin arkadaşım olumunekankayizsmile
acemilikte olur canım..evet dün sabah aradı konuşamamıştk sonra ararım demişti..dün akşam bekledim aramadı bügün sabah bekledim aramadı şimdi bekliorum yine aramadı..yarına artık innş
aaa baska bısey desem olacakmıs sımdı dıdem busra nerdesınız dıcektımdelikafadulden kuzum naberdelikafadulden
tam vakti zamanında gelmişdelikafadulden negüzel dertleşiyodukolumunekankayizsmile
hoş geldin hoş sohbetlim benim
olur öle ya insan sonucta baska bi yere adapta olmaya calısıyor gercekten yasadı sey cok zor acemilik bu yüzden her zaman cok zor gecer bu yüzden ilg beklemeden birz daha fazla ilgi gözter ama sımartmadan yerinde ve dozunda olsun sonra basına cıkmasın acemilikte her zaman olur böle
yeme kız askım kıskanır aklinialirimsmile aman ii olunda bebişteii olsunda zaten az kaldı sık dişini enişte bey askerden gelsinde alt nick sey yaz ilk benim yazdım gibi askerlikte neymiş torunum yazz olsun olsun zaten diyer türlü canım sıkılıyor benim one öle hep yapıs yapıs
acemilikte olur canım..
askerden önce nasıldınız sık sık konuşurmuydunuz?
tlde konuşmazdık canım binde bir..sürekli msjllaşma oluodu bizde..
HOŞBULDUK BALKÜPÜMMMkaydirigubbakcemile2
EVT CANIM LİSANSTA YATMAYA BENZEMİYOMUŞ DAHA İKİ GÜNDE İFLAHIM SÖKÜLDÜ YAVVVsempatiksalakcinni
hoş geldin hoş sohbetlim benim
olur öle ya insan sonucta baska bi yere adapta olmaya calısıyor gercekten yasadı sey cok zor acemilik bu yüzden her zaman cok zor gecer bu yüzden ilg beklemeden birz daha fazla ilgi gözter ama sımartmadan yerinde ve dozunda olsun sonra basına cıkmasın acemilikte her zaman olur böle
anladım canım inşş. opuyorumnanaktan
yeme kız askım kıskanır aklinialirimsmile aman ii olunda bebişteii olsunda zaten az kaldı sık dişini enişte bey askerden gelsinde alt nick sey yaz ilk benim yazdım gibi askerlikte neymiş torunum yazz olsun olsun zaten ]
Ayrı sehirlerdemisinizaklinialirimsmile
kuzum ustaya gecsın duzelıcek merak etme:2:
yıpranma senın askerıne destek olman lazımŞeniz
aaa baska bısey desem olacakmıs sımdı dıdem busra nerdesınız dıcektımdelikafadulden kuzum naberdelikafadulden
nerdesin kuzum sen ya ben iyiyim sen nasılsın canım?nabersiniz kızlar?
tlde konuşmazdık canım binde bir..sürekli msjllaşma oluodu bizde..
hoşgeldin cnmmnabersiniz kızlar?
ne yapım tatlım ya yüksek lisansla uğraşıyorum o yoruyo baya ama günler çabuk geçiyo allahtan son 37 ye girdik artık gelsin askerimm çok özledim:kedi:ne yapıyon sekerim maşallah safak azalmıs ya baya amanda aman azmı kaldı kız enişte bey gelcek inş micik günden sonra turkbayragi
okumak kolay değil gerçekten ama böyle okuyan arkadaşlarımın olduğunu bilmek çok güzel eğitim şart turkbayragi
allah zihin açıklığı versin arkadaşım opuyorumnanaktan
aynı kuzum bı degişim yok oh ıyı etmıssınkaydirigubbakcemile2acemilikte olur canım..
askerden önce nasıldınız sık sık konuşurmuydunuz?
kanka kulaklarım çınladı geldim aklinialirimsmile
iyiyim kuzum aşkımla konuştum yettim buraya
senden nbr şekerim opuyorumnanaktan
ewet canım farklı şehirlerdeydik ... ben ünw. okurkende yne öle ama biz hep biribrimizden haber alıoduk hiç böle olmamıştımmmm:gitme:
nerdesin kuzum sen ya ben iyiyim sen nasılsın canım?
anladım cnm aynı şehirdesiniz ama dimi kaç yıldır birliktesiniz?
nerdesin kuzum sen ya ben iyiyim sen nasılsın canım?
hoşbuldum sağolasın :)hoşgeldin cnmm
Tugbacm Siz nisanlımısınız yoksa gelıncemı dusunuyosunuz:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?