- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.161
Bende öyle düsünüyorum.. insallah öyle olur ya..bence ekimin ilk haftası diye düşünüyorum
günaydın kızlar
Bende öyle düsünüyorum.. insallah öyle olur ya..
e$im kasimda 1 ayligina cadilarda kalkcaK, denetleme oldugu icin.. düsse hemencik gelcek bilmiyorumkismile
İnşallah cnm. Hepimizin dileği bu. Eşin nerede yapıo askerlik
günaydın canım
iyilik canım sen nasılsın
iyiyim tatlım çok şükür. sen nasılsın?hoşbuldm cnm nasılsın
bende o yorumlara çıldırıyorum. Neymiş uzun dönemler kahvede okey oynuyolarmış aylak aylak geziyolarmış. Kısa ddönemler eşek gibi ders çalışyorlarmışklava:
aynı kefeye konamazlarmış. Bu nasıl bişeydir ya. Ben şahsen nişanlımın hayatında kahveye gittiğini bilmem.Ayrıca MYO mezunu... çok kızıyorum bu yorumlaraa:1ninca:klava:
al benden de o kadar canım yaaa aynı fikirdeyim ve acayip sinirliyim ben de bu konudaklava: herkesi aynı kefeye koyanlar utanmalı bence bu konuda bir tek söz bile etmemeli.. ne demek uzun dönemler kahvede oturuyomuş, gayet 7 senedir çalışıyo güzel bi konumda benim nişanlım da, kahvenin önünden geçmez nedir bilmez.. çok ağır laflar ediliyor bu askerliğin tek tip olması gündeme geldiğinden beri, çok ayıp yaa.. benim akrabalarımdan arkadaşlarımdan bile var abuk sabuk yorumlar yapanlar.. tamam anlıyorum kızmalarını şu anda kısa dönem diye gidenlerin de psikolojileri çok normal değil ama hakları yok bizlere laf söylemeye 10 aydır bekliyoruz kavuşmayı, 7 aydan fazla oldu birbirmizi görmediğimiz nasıl sabrediyoruz diye düşünen yok hiç..
2 sene fazla okudu diye 5 ay yapanlarla, 2 sene okuyup yada lise mezunu olup çalışan bir adamın 15 ay yapması kadar büyük bir saçmalık yok..
insallah hepimiz icin daha ii olur vallaha..
Kibrista yapiyor askerligini. 4.5 ay kaldi
bende o yorumlara çıldırıyorum. Neymiş uzun dönemler kahvede okey oynuyolarmış aylak aylak geziyolarmış. Kısa ddönemler eşek gibi ders çalışyorlarmışklava:
aynı kefeye konamazlarmış. Bu nasıl bişeydir ya. Ben şahsen nişanlımın hayatında kahveye gittiğini bilmem.Ayrıca MYO mezunu... çok kızıyorum bu yorumlaraa:1ninca:klava:
bende sinir ya benim sözlüm okulu dondurdu açıktan okuyorum geldiğimde hemen evleniriz yine okurum dedi gitti resmen küçümsüyorlar ya
günaydın kızlar
hepinize günaydın kızlar.
dün gece baş ağrısıyla yattım baş ağrısıyla uyandım çok fenayım uykumda var :bbo:
hepinize günaydın kızlar.
dün gece baş ağrısıyla yattım baş ağrısıyla uyandım çok fenayım uykumda var :bbo:
İyim canım ben de.. bu haberler iyice bulandırdı kafamızı yaa hayırlısı neyse o olsun biran önce de bitsin bu karıoşıklık yaa..
iyiyim tatlım çok şükür. sen nasılsın?
kızlar buna bi bakınn. ay deliricem 1 ekim gelsin artıkkkkkkkkkkdelikafadulden
Kısa dönem askerlik yapacak olanlara üzücü haber
al benden de o kadar canım yaaa aynı fikirdeyim ve acayip sinirliyim ben de bu konudaklava: herkesi aynı kefeye koyanlar utanmalı bence bu konuda bir tek söz bile etmemeli.. ne demek uzun dönemler kahvede oturuyomuş, gayet 7 senedir çalışıyo güzel bi konumda benim nişanlım da, kahvenin önünden geçmez nedir bilmez.. çok ağır laflar ediliyor bu askerliğin tek tip olması gündeme geldiğinden beri, çok ayıp yaa.. benim akrabalarımdan arkadaşlarımdan bile var abuk sabuk yorumlar yapanlar.. tamam anlıyorum kızmalarını şu anda kısa dönem diye gidenlerin de psikolojileri çok normal değil ama hakları yok bizlere laf söylemeye 10 aydır bekliyoruz kavuşmayı, 7 aydan fazla oldu birbirmizi görmediğimiz nasıl sabrediyoruz diye düşünen yok hiç..
2 sene fazla okudu diye 5 ay yapanlarla, 2 sene okuyup yada lise mezunu olup çalışan bir adamın 15 ay yapması kadar büyük bir saçmalık yok..
iyiyim tatlım çok şükür. sen nasılsın?hoşbuldm cnm nasılsın
tek tip askerlik çıkarsa eşcinsel olurum yazmış biri yorumlarda
biride paralı askerliğe atıp tutan şerefsiz arkadaşım iğnenin ucu sana dokunduysa alcan pembe kimliği gitmicen askere yazmış kaydirigubbakcemile3
hehe çok güldüm
Vatan borcu namus borcu gülüm sayılı gündür çabuk geçer derler ağlama sil göz yaşlarını anamada iyi bak ha benim yokluğumu sakın sakın ola aratma bak kalkıyor otobüsüm söyle bekleyecekmisin beni bekler misin? Bekler misin?
Uykularım kaçtı
Sabahın beşindeyim
İştimaya Kalktı
Çoktan benim askerim
Kimisi Aslı’ya Kerem
Kiminin gözlerinde nem
Kimisi göçtü alemden{2}
Şafak kaçtı askerim
Ekmeğim aşım helalim
Sen nöbette dururken
Ben seni beklerim
Hasretin Zor Güzelim (Yollarını Gözlerim)(2)
Sabahsız geceler kan kustum.Kimi gün iyi haberini,kimi gün kötü haberini duydum.Gözlerimde kibrit çöpü avuçlarımda cam kırıkları yoluna canım adadım başım koydum.Hiç korkma korkulu rüyalardan uyanma uzaktayım diye aklına buralarda koyma yiğidim.Söz verdim bekleyeceğim!!
Mektubunu aldım
Cevabını gönderdim
Tez gelir eline
Merak etme askerim
Kimisi Aslı’ya Kerem
Kiminin gözlerinde nem
Kimisi göçtü alemden{2}
Şafak kaçtı askerim
Ekmeğim aşım helalim
Sen nöbette dururken
Ben seni beklerim
Yollarını gözlerim(hasretin zor güzelim){2}
Vatan borcu namus borcu gülüm sayılı gündür çabuk geçer derler ağlama sil göz yaşlarını anamada iyi bak ha benim yokluğumu sakın sakın ola aratma bak kalkıyor otobüsüm söyle bekleyecekmisin beni bekler misin? Bekler misin?
Uykularım kaçtı
Sabahın beşindeyim
İştimaya Kalktı
Çoktan benim askerim
Kimisi Aslıya Kerem
Kiminin gözlerinde nem
Kimisi göçtü alemden{2}
Şafak kaçtı askerim
Ekmeğim aşım helalim
Sen nöbette dururken
Ben seni beklerim
Hasretin Zor Güzelim (Yollarını Gözlerim)(2)
Sabahsız geceler kan kustum.Kimi gün iyi haberini,kimi gün kötü haberini duydum.Gözlerimde kibrit çöpü avuçlarımda cam kırıkları yoluna canım adadım başım koydum.Hiç korkma korkulu rüyalardan uyanma uzaktayım diye aklına buralarda koyma yiğidim.Söz verdim bekleyeceğim!!
Mektubunu aldım
Cevabını gönderdim
Tez gelir eline
Merak etme askerim
Kimisi Aslıya Kerem
Kiminin gözlerinde nem
Kimisi göçtü alemden{2}
Şafak kaçtı askerim
Ekmeğim aşım helalim
Sen nöbette dururken
Ben seni beklerim
Yollarını gözlerim(hasretin zor güzelim){2}
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?