- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.141
ohh ne güzel yaa gel valla.. ben gidemiyorum izmire.. benimki bayram arkası terhis oluyor gerçii delikafaduldenhg tatlım. kendi adıma çok iyiyim şükür. sen nasılsın?
ahhh incimmm ahhhh...
bayramda evci çıkamazsa tekirdağa gelmeyi düşünüyorum kayınvalidemle cnm. dayanamıcam yetti garidelikafadulden
hg tatlım. kendi adıma çok iyiyim şükür. sen nasılsın?
ahhh incimmm ahhhh...
bayramda evci çıkamazsa tekirdağa gelmeyi düşünüyorum kayınvalidemle cnm. dayanamıcam yetti garidelikafadulden
wbluebluew cnm sana bişi sormuştum ama görmedin sanırımCADIARZU
günaydın arkadaşlar :)
HEPİNİİZZZEEE YENİDEN GÜNAYDIINNN.. İŞLER YOĞUNLAŞTI, BAKTIM KİMSE YOK YAZIP KAÇTIM AMA Bİ GELDİM ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ, İYİ KAYNATMIŞSINIZ YİNE HAAA delikafadulden ESKİDEN BU KADAR KALABALIK DEĞİLDİK TABİİ AZ SAYFA İLERLİYODU, BEN ARTIK GEÇMİŞİ DE OKUYAMIYORUM VALLAA :roflol:
NABERSİNİZ BAKALIM?
günaydın arkadaşlar :)
ohh ne güzel yaa gel valla.. ben gidemiyorum izmire.. benimki bayram arkası terhis oluyor gerçii delikafadulden
ben de iyim çok şükür canıım yok bi terslik maaşallahopuyorumnanaktan
işi sormuştum cnm onuda cvplamışın sonra gördüm:1hug:görmemişimdir tatlım ne sormuştun
Günaydın cnm hoşgeldin
kız ne kalmış senin şurda. sana asıl bayram kurbandan sonra olucak:dance:
işi sormuştum cnm onuda cvplamışın sonra gördüm:1hug:
Poff .. moralım bozukkkk :çok üzgünüm:
ne oldu tatlım hayrıdır
Günaydın cnmGünaydın kızlar
:1hug:tamam canım sağol ya ilgilendiğin için bakalım acemi şansına ne olacak tatlım
Dün kavga ettik ayrıldık mafoldumben
her sabah 6da arıyodu benı aramadı bu sabah mafoldumben
nasıl yani canım niye kavga ettiniz ki arar dur bekle bakalım arar elbet
Günaydın cnm hoşgeldin
hoşbuldm cnm nasılsın
Günaydın cnm hoşgeldin
hoşbuldm cnm nasılsın
alttaki yorumları okudunuz mu kızlar kısa dönemler yürüyüş yapacaklar mış ayaklanma yapacaklarmış
o kadar şey varki ayaklanacak vatan elden gitti onlarca şehidimiz gitti masum vatandaşlarımız gitti kimsede ses yok bunun için ayaklanma yapacaklar vay be atamın vatanı emanet ettiği gençlere bak
bende o yorumlara çıldırıyorum. Neymiş uzun dönemler kahvede okey oynuyolarmış aylak aylak geziyolarmış. Kısa ddönemler eşek gibi ders çalışyorlarmışklava:
aynı kefeye konamazlarmış. Bu nasıl bişeydir ya. Ben şahsen nişanlımın hayatında kahveye gittiğini bilmem.Ayrıca MYO mezunu... çok kızıyorum bu yorumlaraa:1ninca:klava:
kizlar ya nezaman belli olur eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?