Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın kızlar

günaydın tatlım nasılsın? İşi alabildinmi?

günaydınnnnnnnnn şekerlerrrrr şafak 46turkbayragi

Günaydın cnm. Şafağın yakıyo maşallah

evet canım zatece dusunuyoruz gercek olmuycak gıbı o bana oyle yaptıkca benımde umıdım kırılmıs durumda ne olucaksa olsun napıyım artık katlanıcam sonucklarına

cnm böyle karamsar düşünme. Herşeyin hayırlısını dile.Allah hepimizin sonunu hayır etsin İnşallah:Saruboceq: (AMİN)

canım sıgara işaretı ne komık olmus orda yanlıslıkla koydum:1rolleyes:

Son düzenleme:

kızlar ben cıkıyorum hepınız sagolunn ıykı varsınız insallah hepımız ıcın hersey guzel olur gorusmek uzere

üzülme tatlım geçer inşallah görüşürüz by by uğra yine gün içinde

yaa evett bende çok isterdim sevgilim çorluda,t.dağ da falan yapsınn erh ahfta yanında olayım ahhh ahh çocuğun kütük burda kendi nasıl burda olcaksaa kafamçokkarıştı

ewet cnm bnmkide aynen kütük izmir yani imkansız bişeydi ztn sadece hayal iştee
incim gel senle bigünlüne yer deişelim yaaaolumunekankayizsmile

Günaydın.. Kaldı 110 :)))

günaydın canım

daha belli değil tatlım bugün yarın haber verecekler olursa süper olacak inşallah

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
Şafak 52 delikafaduldendelikafadulden

aaa ne güzel olmuş msj panosu dirkt smileler çıkıyoo :1shok:

günaydın şafak 327turkbayragi

Günaydin kizlar.. Nasilsiniz??

turkbayragi $afak 141 turkbayragi

günaydın hatunlarrrr -tatlicadiarzu-

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarr ben geldimmmmma.s.

günaydınnnnnnnnn şekerlerrrrr şafak 46turkbayragi

Günaydın.. Kaldı 110 :)))

HEPİNİİZZZEEE YENİDEN GÜNAYDIINNN.. İŞLER YOĞUNLAŞTI, BAKTIM KİMSE YOK YAZIP KAÇTIM AMA Bİ GELDİM ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ, İYİ KAYNATMIŞSINIZ YİNE HAAA delikafadulden ESKİDEN BU KADAR KALABALIK DEĞİLDİK TABİİ AZ SAYFA İLERLİYODU, BEN ARTIK GEÇMİŞİ DE OKUYAMIYORUM VALLAA :roflol:
NABERSİNİZ BAKALIM?

hg tatlım. kendi adıma çok iyiyim şükür. sen nasılsın?

süper olur tatlım valla gel dğeişelimmm sempatiksalakcinni

ahhh incimmm ahhhh...
bayramda evci çıkamazsa tekirdağa gelmeyi düşünüyorum kayınvalidemle cnm. dayanamıcam yetti garidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…