- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.121
günaydın kızlar
günaydınnnnnnnnn şekerlerrrrrşafak 46turkbayragi
evet canım zatece dusunuyoruz gercek olmuycak gıbı o bana oyle yaptıkca benımde umıdım kırılmıs durumda ne olucaksa olsun napıyım artık katlanıcam sonucklarına
günaydınn cnm ohh maşallahhsenn askerin nerde kuzumm bilmiyorumkismile
canım benmm hiç üzülme zorluklar hep oluyo askerlik bitene kadarda bitti demek zor..
canım genelde herkes sozlu nısanlı falan ya uzuluyo o ben onu anlıyorum ama benım elımden gelen bısey yokkı dedım ona hanı bana sen bunları soyledıgınde degısmıycek hıc bısey dedım benı uzdugunle kalıcaksın dedım zaten yapamıycaksın bılıyorum korkaksın falan dedı kapat dedım sonra kappattı gıttı
bende kızgın,üzgün mutsuz olduum bi zmanda koymuştum bu avatarı kafamçokkarıştıBende çok iyiyim cnm askerimde iyi sabah sesiyle uyanmak çok güzel bişe:asigim:
aaa cidden çok benzio avatarımız:) ben kırmızı renk hastasıyımdaolumunekankayizsmile
günaydınn babykemm çokkk merciii sositosositogünaydin $afagi süper olan arkadasim.. masallahhh
yakınmışızz canım yaa..en azından aynı il sınırları içindee sempatiksalakcinniizmir de kuzucum izmir eski foça
yakınmışızz canım yaa..en azından aynı il sınırları içindee sempatiksalakcinni
yakınmışızz canım yaa..en azından aynı il sınırları içindee sempatiksalakcinni
yaa evett bende çok isterdim sevgilim çorluda,t.dağ da falan yapsınn erh ahfta yanında olayım ahhh ahh çocuğun kütük burda kendi nasıl burda olcaksaa kafamçokkarıştıİzmirde askerlik yapanlar ne şanslı.İzmirliyim ben keşke askerimde burda yapsaydıdelikafadulden
Vallaha zor olsada alismak zorundayim.. 4.5 ay kaldi.. birazcik daha sabir etmemiz lazim. e$im baya zorlaniyor yaninda olmadigim icin.. allah sabir versin kocacigima..
Hmmmm.. o kisiligine bagli bence.. insallah düzelir canim ve seni birdaha üzmez.. Eminimki bir an once eskisi gibi olur..
günaydin $afagi süper olan arkadasim.. masallahhh
sabır canım sabır ayrılıklar sevgileri yüceltir derlerdi inanmazdım bu ayrılık bizim ilişkimize çok iyi geldi kıymetimizi anladık gelicek ve herşey çok güzel olacak nerdeyse 300ler bitecek benim sonra 200ler kendimi böyle motive ediyorum bitecek inanıyorum sonu güzel olacak senin de kocişin sağ salim gelsin inşallah sevenlerin hepsi kavuşsun
benmkide urlada tatlımseninki nerdeydi ki canım
canım genelde herkes sozlu nısanlı falan ya uzuluyo o ben onu anlıyorum ama benım elımden gelen bısey yokkı dedım ona hanı bana sen bunları soyledıgınde degısmıycek hıc bısey dedım benı uzdugunle kalıcaksın dedım zaten yapamıycaksın bılıyorum korkaksın falan dedı kapat dedım sonra kappattı gıttı
kızlar ben cıkıyorum hepınız sagolunn ıykı varsınız insallah hepımız ıcın hersey guzel olur gorusmek uzere
İzmirde askerlik yapanlar ne şanslı.İzmirliyim ben keşke askerimde burda yapsaydıdelikafadulden
yaa evett bende çok isterdim sevgilim çorluda,t.dağ da falan yapsınn erh ahfta yanında olayım ahhh ahh çocuğun kütük burda kendi nasıl burda olcaksaa kafamçokkarıştı
çok şükür tatlım rahat gecti askerliğimiz vee hala gecmekte ama uzak olunca askerlik olunca sarayda yapsın yne kötü yne kötü...
Günaydın.. Kaldı 110 :)))
günaydın tatlım nasılsın? İşi alabildinmi?
Günaydın cnm. Şafağın yakıyo maşallah
cnm böyle karamsar düşünme. Herşeyin hayırlısını dile.Allah hepimizin sonunu hayır etsin İnşallah:Saruboceq: (AMİN)
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
Şafak 52 delikafaduldendelikafadulden
aaa ne güzel olmuş msj panosu dirkt smileler çıkıyoo :1shok:
günaydın şafak 327turkbayragi
Günaydin kizlar.. Nasilsiniz??
turkbayragi $afak 141 turkbayragi
günaydın hatunlarrrr -tatlicadiarzu-
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarr ben geldimmmmma.s.
günaydınnnnnnnnn şekerlerrrrrşafak 46turkbayragi
Günaydın.. Kaldı 110 :)))
süper olur tatlım valla gel dğeişelimmm sempatiksalakcinniewet cnm bnmkide aynen kütük izmir yani imkansız bişeydi ztn sadece hayal iştee
incim gel senle bigünlüne yer deişelim yaaaolumunekankayizsmile
HEPİNİİZZZEEE YENİDEN GÜNAYDIINNN.. İŞLER YOĞUNLAŞTI, BAKTIM KİMSE YOK YAZIP KAÇTIM AMA Bİ GELDİM ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ, İYİ KAYNATMIŞSINIZ YİNE HAAA delikafadulden ESKİDEN BU KADAR KALABALIK DEĞİLDİK TABİİ AZ SAYFA İLERLİYODU, BEN ARTIK GEÇMİŞİ DE OKUYAMIYORUM VALLAA :roflol:
NABERSİNİZ BAKALIM?
süper olur tatlım valla gel dğeişelimmm sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?