- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.241
Hosbuldum canim..1 saat sonra paydossss ohhhhh beaaa.. yorgunum yaa
turkbayragi Aynen turkbayragi
Selam tatlım hihoyyytselammm kızlarrrrrrr:içelim:
Ay paparazzi deme.. biktimm sempatiksalakcinnikızz paparazzi.. sempatiksalakcinni
vallaa evlenene kadar bitmez bu çeyiz muhabbeti evlendikten sonrada bitmez bi sürü eksik çıkar yine...
ayy valla olsada yesek şimdi bardaktakilerde çok güzel oluyor
Hosbuldum canim..1 saat sonra paydossss ohhhhh beaaa.. yorgunum yaa
turkbayragi Aynen turkbayragi
naniknaniknaniknanikAy paparazzi deme.. biktimm sempatiksalakcinni
valla heves bitarafta ama ne bileyim gözüm kokuyo bazen düşününce ya.. Hazırlıklar telaş falan..İnşallah kalkarız altından :hulya:evet canım haklıısn evin süüs eşyalarıda oluyor felan oyy anam oyy olsun kız güzel oluyr heleki istemeye geldikten sonra çeyz işine daha bir dört elle sarılıyorsun ya o anını çok yaşamak istediğimden yavaş avaş alıyrrum bakalım bir gelsinde :)
kız naptın ya nasılda canım çektimis gibi koyuyor off ağzım sulandı hee:)
Selam canım hoşgeldinselam kizlarrrzemuszemus
Bende askim acemideyken atki ördüm.. hayatimda ilk defa ördüm biseyler..evet canım haklıısn evin süüs eşyalarıda oluyor felan oyy anam oyy olsun kız güzel oluyr heleki istemeye geldikten sonra çeyz işine daha bir dört elle sarılıyorsun ya o anını çok yaşamak istediğimden yavaş avaş alıyrrum bakalım bir gelsinde :)
kız naptın ya nasılda canım çektimis gibi koyuyor off ağzım sulandı hee:)
ohh ne güzel ya benim daha 4 saatim var çok şükür sonra eve gidip aşkıma başladığım 1 seneden beri bitiremediğim atkıyı örmeye başlıcam ayy pek heyecanlandım
canım aşkım benim ya seni o kadar çok seviyorumki bitanem benim:asigimpuyorumnanaktan
süper yaaa sırnaşık şeyBende askim acemideyken atki ördüm.. hayatimda ilk defa ördüm biseyler..
Usta birliginde ki$in taksin diye..
Benim Arizada Kibrista bildigin gibi.. ki$ ne arar orada hahahaha :roflol:
Selam canım hoşgeldin
naniknaniknaniknanik
valla heves bitarafta ama ne bileyim gözüm kokuyo bazen düşününce ya.. Hazırlıklar telaş falan..İnşallah kalkarız altından :hulya:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
dün dediğim müşterim aradı sözleşmeyi alıp gelin dedi işi aldımmmmmmmmmmmmmmmm
senelik anlaşma yapcaz adamla 3 gibi gitcemmmmmm
bi de başka projeler de düşünüyorlarmış bide tv reklamı geçermişim hahaha
noldu canım yaa :teselli:hosbulduk canim morelim cok bozukmafoldumben
valla bizimde hali hazırda bi evimiz olmıcak.. ne çalıştıysak kazandıysak aklımızda bi kaç fikir var bakalım kısmet artıkaman canım hepsi hallolur ama zaten ben kendi evimiz olmadan evlenmem diyorum kaanda zaten ben kirada oturmam diyor bakalım önceden 4-5 ay evde otururum diyordu dün sordum 1-2 ay dinlerim sonra çalışmaya başlarım diyor bakalım
noldu canım yaa :teselli:
valla bizimde hali hazırda bi evimiz olmıcak.. ne çalıştıysak kazandıysak aklımızda bi kaç fikir var bakalım kısmet artık
ahh canım benim yaa.. unutmuştur dicem daha beter olcak.. yani tatlım aklı başka yerdedir onun tel yasaklanmış ya konuşamamışsınız zaten ondan kutlayamamıştır.. belki başka bi planı vardır kuzum ya.. üzülme :teselli:dun gece askim aradi telefonla konusmayi yasaklamislar oda arkadasiyla kacmis telefon etti hemen kapattirdim 1 dk bile konusmadan bugun aradi gene cok az konustuk arama dedim gece uyu dinlemio bile beni azarladi resmen beni sora kapadi tabi bu buyutulucek bisi deil biliorum ama en cok agirima giden dogum gunumu kutlamadi dunden berimafoldumben
hoşgeldin tatlımmselam kızlarrr........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?