Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

arıcam ve güzel ağzından burnundan getiricem daha sabah kavgasını yaptım yoruldummm yaaa böle olunca seni seviyorum bile demek içimden gelmiyo sonra soğuk davranan ben oluyorum

CANIM, SEVDİĞİM, YÜREĞİM ...

Bu duvarlar yetmiyor bizi ayırmaya bilesin...
Bu parmaklıklar, bu demir kapılar, bu hava, inan...
Bazen bir yumrukta yıkacak kadar güçlü,
Bazen bir serçe kadar güçsüzsem, bir nedeni vardır...
Hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu.
Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi.
Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim.
Damla damla birikiyor insan.
Damla damla sevgili...
Bir gün akıp gideceğiz hayata...
Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin.
Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur...
Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde.
Bu duvarlar yetmiyor bizi ayırmaya bilesin...
Bu parmaklıklar, bu demir kapılar, bu hava, inan...
Bazen bir yumrukta yıkacak kadar güçlü,
Bazen bir serçe kadar güçsüzsem, bir nedeni vardır...
Hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu.
Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi.
Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim.
Damla damla birikiyor insan.
Damla damla sevgili...
Bir gün akıp gideceğiz hayata...
Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin.
Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur...
Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde.

YILMAZ GÜNEY

canım okuması normal ama :) sorun etme ya bunlarla yorma kendini yıpranma yani bide askerde üye olduğu siite arkdslık stesimi _?

canım okuması normal ama :) sorun etme ya bunlarla yorma kendini yıpranma yani bide askerde üye olduğu siite arkdslık stesimi _?

cnm okumadan siliyorum demesin o vakit ona sinir oluyorum yoksa artık o sitelere girmediğini bend egörüyorum profiline girdiğimde biri netlog diğerleri midemin kaldıramacağı arkadaşlık siteleri off offf bu erkekler neden böle geçmişleri piss yaa gerçekten soğumaya başladım ben artık

bi kere bende rastlamıştım eski mail adresinde girdim hiçbiri okunmamış girmio adresie ama bi msj gördüm böyle bi siteden gelmiş hemde biri ark. göndermiş.. ayyy nasıl sinir olmuştum.. onada sormuştum tabi hesabını.. klava:

Süperrrrrr:asigim:

damla damla çoğalıyorsun içimde.... bunu çaldım:)aşkıma kullanmam lazım msjda yada mektubumda Şeniz

off evet ya 10 erkekten 6 sı yapıyor böyle ama sen kendiini doldurma şimdi düşünme bak gercekten kırmayın birbirinizi üyelik iptali yap dediğim gibi format değiştiren site de oluyor özellikle o midenin bulandğı siteler herkese yapıyor bunu konusunca da sitemini dile getir ama askerde ya biraz daha az sinirlen anamla dışarı çıkıcaz aklım sende kalcak ama

ve bunun en yakın arkdaşları böle insanlar hepsiyle bağlarımı koparıcam diyo şimdi görüşmüyo bu erkek arkadaşlarıyla ama ben yoruldum çook

canım soyutlamış işte kendini yapma sakın bu kadar mesafe katetmişken tamam biz çok hassasız bu konularda ama erkekler değil yıpratmayın sevginizi

zaten bende ağzından burnunda getiriyorum istese giremez yapmazda biliyorum ama çözümü çok basit kendine yeni bi msn adresi alıcak okdar illa onuda benim sölemem gerekmiyo yani bu düşüncesizlik beni yıpratıyo diyorum ya geçmişinden beni senin koruman gerekken niye ben çabalıyorum tamam diyo halledicem ama çok geçmeden gene bi sorun gene bi sorun yoruldumm

canım askerde olması artık hiç umrumda değil bana küçükde olsa bi yalan sölemesin benim derdim o yoksa geçmişinden banane ama kendi bilir gözümü bile kırpmadan acımam böle devam ederse

Tatlım eski msn adresinde benim sinirlerimi bozucak bişeyle karşılaşmıştım..Değiştirdim msn adresini normal adresinin tr uzantılısını aldım hem sorun olmadı hemde işimizi fazlasıyla gördü.. Şimdi bi problemimiz yok bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…