Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saol cnm benim ins oledir bir an once gecsin su gunler istiorum cok saolllllllopuyorumnanaktan

doğum günün mü canım :) nice mutlu yıllara

tesekkur ederim canim cok saollllll opuyorumnanaktan

canımdun sılah egıtımlerı falan varmıs ya bugunde oyle canım yorgundur yoksa oyle yapmazdı aklı mesgul olmasa mutlak kutlardı yanıı oda kzımıs hanı yasak olmasına rahmen artamıs falan uzulmustur uzulme canım kotu nıyetle yapmamsıtır hatasını anlarr:teselli:

saol cnm evt biliorum o kolay kolay uzmez beni hele askerde hic uzmez bide kacipta aricam dio arama diorum bisi olcak die korkuorum konusturmadi bile beni kaciom nedemek yaa nasil yapio bunu anlamiorum belki gene arar spora gidicem diodu destegin icin cok saol cnmmmmmopuyorumnanaktan

arra canım arra uzme sen tatalı canını oda uzulmus bak senın sesını duymak ıcın engelerı asmıs kızzzz oyle dusun bu rarda dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu senelerea.s.

selam devremm olumunekankayizsmile

canımm hhe doğum günün kutlu olsunn jeton yeni düşüo yaa kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

saol canim benimmmmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

arra canım arra uzme sen tatalı canını oda uzulmus bak senın sesını duymak ıcın engelerı asmıs kızzzz oyle dusun bu rarda dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu senelerea.s.

sende saol cnm desstekleriniz icin cok saolunnnnn rahatladim valla sizler bole konusuncaopuyorumnanaktan

kızlarr ben geldimmmmmmm
kayınvalidemle görümcem gelmişti.site açık kalmışşşşşş.
napiosun bakalımmmmmmma.s.
slm senin askerin mi samsundaydı _?
hey araniz abende katildim safak 212 arkadaslarim ah ah bitmez bu cile...... askerimmmmmmmm benimmmmmmmmmmm
şafaklar tükenmeye mahkumdur unutma :) hoşgeldn
askerim gelsin artık gelince neler değişicek acabaa:uhm:
hersey tabikideeee

kızlar sizce nasıl tuzluk biberlik.. çok mu abartılı.. şık bir masa için nasıl durur
http://www.tchibo.com.tr/web/t/mg/prd/02/234076.jpg

yoo gayet güzel canımmmm

dediğin gibi canım geçmiş yanii hayırdır_?

ya geçmiş biliyorum ama yani oturupda bi üyelikleri iptal ettirmek aklına gelmiyo hep ben iptal ediyorum diyorum çözümün çok basit niye herieyi ben dşünüyorum diyo ben mesajlara bakmıyorum bile mail gelince açmadan direkt siliyorum diyo şimdi baktım silinmiş mesajlarına mail okunmuş ve öle silinmiş şimdi bu ne perhiz bu ne lahana:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…