- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.701
şafak:380
alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
ildem aşka gelmişsin canım
bundan sonra hergün Sensiz olmaz cünküüü.... diye askimi kagida alacagim
söz verdim kendime :)))
hepinizin duygularinin bulusacagi seyler olacak o sensiz olmaz cünkü yazilarimda eminim :))
onlarsiz olmazzz kii demii :)))
asigimmm asikkkkkkkkkkkkkkkk seviyorrummmmmmm beeeeeee..... kaydirigubbakcemile3
canım benim ya olmaz tabi,iyi ki varlarrrŞeniz
ben de günlük yazıyorum gittiğinden beri,artık geldiğinde aşkımın koynunda okumak istiyorum:kedi:
ildem bebekler nasıl canım ya kıpırtılar ne zaman başlıyo
bende günlük tutuyorum.. ama ben siirbaz oldugum icin cogunlukla siir yaziyorum :))
ilk tanisdigmz günden itibaren günlük tutmaya baslamisdim.. :)) kaydirigubbakcemile3
BebisLer iyi teyzesi.. yarin dokdorda randevumuz var zemuszemus
bebisLerimin kalp atislarini vee en önemlisi ilk defa 3D görecegim bebislerimi :))
KipirdamaLar basladi .. ikiz olduklari icin normallinden daha erken hissediliomus.. bende hissediyorum arada.. bazen bos anima denk gelio karnim guruldadi galiba diyorum hehe kaydirigubbakcemile3
allahim sizeede nasip etsin bu güzeL duyguyu meleklerimmm ♥
ebuş nbr tatlım nasıl gidiyo iş aşk hayatzemuszemus
walla balım sağol ya sende olmasan hiçmi hiç soranımız edenimiz yok bacım heee.
ne olsun yaa işte işten eve evden işe bu aralar işte biraz sıkıntım var ama dişimi sıkmaya çalışıyorum uzun hikaye boşver şimdi.ercanla desen e zaten söylemeye gerek yok yeni gitti ustabirliğine özlüyoz hasretiz birbirimize yeni eve geçtik ya taşınmıştık hala akslikler devam ediyo hayırlısı geçen gün doğalgazda sızma vardı zehirleniyoduk allah korudu .onu yaptılar bu seferde su saatinde sorun çıktı su saati akıtıyo aşşağıyı su basmış neyse akşam annem rahatsızlandı onu götürdük acile kum döküyo yada taş düşürüyo dedi doktor.ardından beni sorarsan çok feci yorgunum kardeşim işte hepsi bu .....:bbo:
senden
mrb ebuş kusura bakma uzun zaman giremedim cvp da yazamadım evet şafaklarımız aynı sayılır benim ki ANKARA da senin ki nerde? turkbayragi[/QUOT
olsun canım ama seninle bekleriz en azından o yönden mutluyum benim devremsinsenkaydirigubbakcemile5
benimkide denizlide canım jandarma söför
seninkiturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?