Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
ildem aşka gelmişsin canım

bundan sonra hergün Sensiz olmaz cünküüü.... diye askimi kagida alacagim

söz verdim kendime :)))

hepinizin duygularinin bulusacagi seyler olacak o sensiz olmaz cünkü yazilarimda eminim :))

onlarsiz olmazzz kii demii :)))

asigimmm asikkkkkkkkkkkkkkkk seviyorrummmmmmm beeeeeee..... kaydirigubbakcemile3

canım benim ya olmaz tabi,iyi ki varlarrrŞeniz
ben de günlük yazıyorum gittiğinden beri,artık geldiğinde aşkımın koynunda okumak istiyorum:kedi:
ildem bebekler nasıl canım ya kıpırtılar ne zaman başlıyo

bende günlük tutuyorum.. ama ben siirbaz oldugum icin cogunlukla siir yaziyorum :))
ilk tanisdigmz günden itibaren günlük tutmaya baslamisdim.. :)) kaydirigubbakcemile3

BebisLer iyi teyzesi.. yarin dokdorda randevumuz var zemuszemus
bebisLerimin kalp atislarini vee en önemlisi ilk defa 3D görecegim bebislerimi :))
KipirdamaLar basladi .. ikiz olduklari icin normallinden daha erken hissediliomus.. bende hissediyorum arada.. bazen bos anima denk gelio karnim guruldadi galiba diyorum hehe kaydirigubbakcemile3

allahim sizeede nasip etsin bu güzeL duyguyu meleklerimmm ♥

amin canım benim düşüncesi bile heyecanlandırıyo beni:sm_cool:
bak senin duaların kabul olur şimdi,bize çok dua et olur mu
maşallah bebişlerine
hep öyle kıpır kıpır olsunlar da endişelendirmesinler annelerini

ebuş nbr tatlım nasıl gidiyo iş aşk hayatzemuszemus

walla balım sağol ya sende olmasan hiçmi hiç soranımız edenimiz yok bacım heee.
ne olsun yaa işte işten eve evden işe bu aralar işte biraz sıkıntım var ama dişimi sıkmaya çalışıyorum uzun hikaye boşver şimdi.ercanla desen e zaten söylemeye gerek yok yeni gitti ustabirliğine özlüyoz hasretiz birbirimize yeni eve geçtik ya taşınmıştık hala akslikler devam ediyo hayırlısı geçen gün doğalgazda sızma vardı zehirleniyoduk allah korudu .onu yaptılar bu seferde su saatinde sorun çıktı su saati akıtıyo aşşağıyı su basmış neyse akşam annem rahatsızlandı onu götürdük acile kum döküyo yada taş düşürüyo dedi doktor.ardından beni sorarsan çok feci yorgunum kardeşim işte hepsi bu .....:bbo:
senden

daha bugün başlıyor askerliği bilmiyorum nasıl dayanırım mafoldumben kısa dönem ama o kadar uzun geliyor ki banaa ooof Allah sabır versin hasretle kavuşmayı bekleyenleree :gitme:

şafak bugün 66 yozgat yaşasıııııınnn günler azalıyor.. her geçen gün daha huzurla uyanıyorum, daha neşeli geçiyor günlerim.. seni çok ama çok özledim benim delidumrul'um..

canım gece ben çıkınca sen yazmışsın sanırım şimdi cevaplıymopuyorumnanaktan
neler gelmiş başınıza ya Allah korusun çok dikkat etmek lazım
annene geçmiş olsun kuzum çok zordur ya kum dökmek,inşallah atlatır hemen
etrafımda askere yeni giden bayaa kişi var ben geçen 171 günle avunuyorum,sen de böyle düşün canım.zamana mahkum olduk er ya da geç gelecek sevdiklerimizzz:1hug:

Safak: 260 ARDAHAN

turkbayragi Birgün gececek Bir gün Kalacak !!! turkbayragi

Sensiz Olmaz Cünkü.. BaskaLarina seni anlatmak cok hosuma gidiyor.Seni ne kadar cok sevdigimi, senin beni ne kadar cok sevdigini herkes bilsin istiyorum, bikmadan anlatiyorum.. Sen oLmazsan anlatacak neyim kalir ki benim ? Sus pus olur kaLirim ...

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥ ağrı 90 mervishh ♥ ♥

♥ ♥ 91 nil88ay ♥ ♥

♥ ♥ 96 desudem ♥ ♥

♥ ♥ 97 _NURUM_ ♥ ♥

♥ ♥ 99 april09 ♥ ♥

♥ ♥ 102 didosh ♥ ♥

♥ ♥ 156 arora ♥ ♥

♥ ♥ 175 Özlemofof ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 186 meltemre ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 191 çitlembik ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 205 moon_ 610 ♥ ♥

♥ ♥ 208 candy67 ♥

♥ ♥ 214 umutefe ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

turkbayragi hihoyyyt :lepi: turkbayragi hihoyyyt :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…