Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

oy canım benim benim yaa ne sinirleniyon be göbeğin öçatlıyodu bi zamanlar seninde bizim gibi plakalara düşcem die öle yada böle düştün ya ona bak sen Allahallah yaa biz imrenerek bakalım sana senin ettiğin lafa bak yicen oklavayı şimdi kafanaklava:...

canım sıkılıyo ruhum da daralıyo ay bitmez benim şafağım gebertecem sonunda kendimi sinir geldi bana sinir oldum kendime üffffffffffffff:::mymeka:klava::uhm:
ebru nerdesin kaç saattir lenn bide gelmiş burda bunlaım yapıyo :mymeka:zati kafam attı plaklarda değilmişim şafak bugün 82miş mafoldumbenyatcem ben yaa yoksa ağlıycem çok sinirim bozuldu uyuyup unutem bari başka yolu yok iyi geceler kuşum bunlama sıkılma bak bizimikisi bitiyorsa sizinki hayli hayli biter benim anlattıklarımı düşün benim yaşadıklarımı düşn rahatla sakinleş öpüyorum allaha emanet ol bybyopuyorumnanaktanmirmirmirmir:a015:

Kızlar bizz ayrıldık..
Bılıyorsunuzkı kendımı kotu hıssettıgım ıcın qelemıyordum bu topiğee...Şafak görmeye dayanamıyodum..Cunku benımkı 250 küsürdüü......
Bu ayın 28 inde 199 olucaktı. O gunu sabırsızlıkla beklıyodumkı burada sızınle paylasıcakdım ve lısteye gırıcektım....
Kısmet degılmış....... Hakkımızda hayırlısı ...Hepınıze hayırlı teskereler dılıyorum..

benbugün bunalımdayım canım kusra bakma...
sende zaten gelmişsin sonuna palakardasın işte ha bikaçgün önce yada sonra ne fark ederki bitiyo işte o yüzdende rahat ol ...
ben bi banyo alıp tekrardan burda olucam bilgine......

slm arkadaşlar bende asker bekleyenlerdenim size katılabilir miyim ŞAFAK 385 :sinifsinif:

canım seni ben kucakliyayım çünki bizim şafağımız aynı sayılır benimkide 382 çok fark yok zaten.seninki nerde asker canım arada girde konuşalım kimse benim devrem değil burda onlar çok önce yani teselli oluruz birbirimize ne dersin:sinifsinif:

canım neyin var senin ne oldu yaa böyle birden bire
bi anlatsana

uykum yok,keyfim hiççç yok
moralim bozuk kızlar ya ben yine öğretmen olamıyorummafoldumben
bu sistemden de başındakilerden de nefret ediyorum
siz gidin araştırmadan soruşturmadan pkk yanlılarını öğretmen yapın,sonra tututklayın

oo siz bitirmiş sayılırsınız artık. hayırlısıyla Allah kavuştursun.

ay bizim topik git gide kalabalıklaşıyo yahu yaşşasınnnn bizde böyle yürekli askerler byle sadık eli yüreğinde bekleyip dua edenler olduktan sonraaaa bu vatanı kimse bölemez tehdit edemez turkbayragi...alkisalkisalkis

Gamzeee :umursamaz:

Safak kacdi benim ya 262 olcakdi galiba ...
ay kafayi yicem suu kocamm yüzünden.. iki gün daha düs dedi normalde 264 olcam bugün ama iki gün düsdük diye 262yim.. ahh ahh su safak bi bitsin teskereyi alsinda ben ona nee safaklar saydircam görsün oo..

Safak: 262 ARDAHAN ....

canimmmmm sklioooooooooooooooooooo mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…