- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.661
öff be sinr geldi ama haaa bu şafak hesaplama işinden plaklara inmemişim kızlar bugün şafak 83 müş bugün bitti 82 kaldı yarın gece inicem plakalara çok sinir bozucu bee neyse sağlık olsun yaa napaılım .
ne gitmesi yav daha gamzenin şafağı bitmediki bebek için şafak sayıcak o bu sefer gamzenin kurtuluşu yok burdan bizimde bırakmaya niyetimiz yok...
amanın gece gece kimleri görüyorum yaa işten çıktınmıydı sen bacım
ildemi gaçırttım benn kızdım ona :mymekada gaçççtııııı:roflol:
ebru nerdesin kaç saattir lenn bide gelmiş burda bunlaım yapıyo :mymeka:zati kafam attı plaklarda değilmişim şafak bugün 82miş mafoldumbenyatcem ben yaa yoksa ağlıycem çok sinirim bozuldu uyuyup unutem bari başka yolu yok iyi geceler kuşum bunlama sıkılma bak bizimikisi bitiyorsa sizinki hayli hayli biter benim anlattıklarımı düşün benim yaşadıklarımı düşn rahatla sakinleş öpüyorum allaha emanet ol bybyopuyorumnanaktanmirmirmirmir:a015:canım sıkılıyo ruhum da daralıyo ay bitmez benim şafağım gebertecem sonunda kendimi sinir geldi bana sinir oldum kendime üffffffffffffff:::mymeka:klava::uhm:
ebru nerdesin kaç saattir lenn bide gelmiş burda bunlaım yapıyo :mymeka:zati kafam attı plaklarda değilmişim şafak bugün 82miş mafoldumbenyatcem ben yaa yoksa ağlıycem çok sinirim bozuldu uyuyup unutem bari başka yolu yok iyi geceler kuşum bunlama sıkılma bak bizimikisi bitiyorsa sizinki hayli hayli biter benim anlattıklarımı düşün benim yaşadıklarımı düşn rahatla sakinleş öpüyorum allaha emanet ol bybyopuyorumnanaktanmirmirmirmir:a015:
slm arkadaşlar bende asker bekleyenlerdenim size katılabilir miyim ŞAFAK 385 :sinifsinif:
Kızlar bizz ayrıldık..
Bılıyorsunuzkı kendımı kotu hıssettıgım ıcın qelemıyordum bu topiğee...Şafak görmeye dayanamıyodum..Cunku benımkı 250 küsürdüü......
Bu ayın 28 inde 199 olucaktı. O gunu sabırsızlıkla beklıyodumkı burada sızınle paylasıcakdım ve lısteye gırıcektım....
Kısmet degılmış....... Hakkımızda hayırlısı ...Hepınıze hayırlı teskereler dılıyorum..
ooooooooooo kimler gelmiş kimlerrr hoşgeldiniz uleeeee gözlerimiz yollarda kalmıştııı walla :1ninca:nerde kaldılar diyodum .ben sizin şuanda en üst devrenizim bayanlar tezkere alacak en üst devrede ben varım şafağım 79 kilis.üzülmeyin demek gelmiyo içimden çünkü bana dediklerinde bende sinir oluyodum ilk zmaanlar çünkü üzülmemek elde değil.o nedenle sadece şunu bilin allah derdini veriyosa dermanınıda veriyo.kulunun taşıyamayacağı yük yüklemiyo hiç bi zaman.sabrını veriyo yani.ben evliyim eşim tuncelide özel harekat timinde komando onbaşı yani bizim şafak buralara kadar geldiyse sizinki hayli hayli gelir demek istiyorum.burda hep destek olucaz kızlar inanın bana buurası olmasa hiç geçmezdi vakit sizde pişman olmazsınız inanki.tekrardan hoşgeldiniz sevgiler torunlarım...a.s.opuyorumnanaktan:içelim::1hug:
slm arkadaşlar bende asker bekleyenlerdenim size katılabilir miyim ŞAFAK 385 :sinifsinif:
şafak 207
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?