- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.741
bugün biterse 157 kalacak
saymaya basladım
yahu burada tuncelide, vanda, şırnakta nişanlısını, kocasını bekleyen arkadaşlarımız var.. nice anneler var.. hemde uzun dönem.. benim nişanlım kıbrısta ama hudutta görev aldı, bir haftada sadece 4 saat uykuyla kaldığı oluyordu, kulede nöbet tutuyordu.. psikolojisi bozuldu da yerini değiştirdiler.. 2 arkadaşı intahara teşebbüs etmiş.. çarşıya çıkıyorsun halkı askere tepkili, yüzüne bakmıyor birçoğu.. böyle bir ortamda askerlik.. kolay geçiyormu tabi ki hayır hiç geçmiyor.. ama buna da şükür ediyorum.. dua ediyorum, moralimi bozmuyorum.. moral veriyorum.. ben bunların aynısı kendi nişanlıma da diyorum.. farklı psikolojilere kaymaya çok müsait çünkü.. iki ağlasam, özledim desem hemen dağılacak.. onunla askerlik yapıyorum bende.
dağlarda saatlerde yürüyüp canını hiçe sayan askerlerimiz var.. kahrolmanın faydası varmı?? hepimizin duaları onlarla.. :Saruboceq:
asker eşi olarak gururlu olmanızı, askerinizin ziyaretine gözyaşı ile değil, bu şeref ve gururla gitmenizi dilerim.. hem kısa dönem hemde istanbulda askerliğini yapıyor eşiniz, sizin yerinizde olmak isteyen ben dahil nice arkadaşlarım var eminim.. gerçi bizim bitti artık çok şükür.. turkbayragi
lütfen olumsuz düşüncelerin sizi esir almasına izin vermeyin..
içiniz de ki gücü ve inancı hiç kaybetmeyin,
hayırlı tezkereler dilerim,
şafak 65 Van
Canım kendini bukadar üzersen hiç geçmez günler sen 160 gün diyosun benim eşim askere gideli 12 gün sonra 1 sene olcak ve doğuda tamam askerliğin kısasıda askerlik uzunuda ama senden daha zor durumda olanlar var bunları düşün bizde bugünlere kolayla gelmedik ama senin işin bizimkinden dahal kolay a.s.
Şafak:90
Bitsin artık kocacığım bitsinde beni bidaha hiç bırakma emi :asigim:
Günaydinnn kizLarrr....
yeni geLen asker esLerine kucak doLusu SevgiLerrr HosgeLdiniz....
okudugum kadariyLa bizim basda cekdigimiz zorLukLari sizde cekmekdesiniz...
ama cogunuzun esi kisa dönem gitmis... bunada sükür edin kuzuLar ya..
özlemek cok güzel birsey.. her telefon caldiginda o mu acaba diye heycanla telefonu acmak..
Askimm..bitanemm diye telefonda konusmak..neler yapdigini yeni neler ögrendigini sormak..
yattigi yatagin rahat olup olmadigini.. geceleri üsüyüp üsümedigini sorup ögrenmek,...
bunlari sordukca ve güzel cevpalar aldikca sizinde iciniz RahatLayacak...
özlemeyi aliskanLik haLine getireceksiniz.. ve bi bakacaksiniz ki günLer su gibi akip gecmis..
bizim kos koca 460 gün gecdi 260'dayim suan.. sizin kisa dönem safaginiz bitecek ve ben hala esime kavusmus olmayacagim..
Bu topigin cok yararLari var ... burda öteki asker eslerini ve özlemlerini gördükce
sizin icinize sular serpilecek inanin bana.. her gün burda 1.imizin safagi düsüo ve azalio..
Gamzemin Listesine girmeyi dört gözle bekliyorum :))) sizde öyle yapin.. o Liste demek.. sona yaklasdik demek benim icin :)))
Hepimiz el eleyiz bu topikde.. yürekler bir unutmayin GaciLarrrr :)))
canım gittiği teslim olduğu günden 2 gün önce asker sayılıyorlar dün gitti 12 siydi ayın kağıt üzerinde ayın 10undan itibaren asker sayılıyor yol izni diyorlar.yani 3 gün bitti bugün 4.cü gününüz oluyo hayatım ona göre hesapla canımm
tamam kızlarr ilk zamanları bunlar canları yanıyor biz gibi alışacaklardır elbette ama ilk günleri bunlar üzerlerine gitmeyelim onlarda haklılar bi süre sonra göreceksiniz onlarda bizim gibi olacaklar ilk zamanlarınızı unutmayın sizde öpüyorum canlarım opuyorumnanaktan
canım gittiği teslim olduğu günden 2 gün önce asker sayılıyorlar dün gitti 12 siydi ayın kağıt üzerinde ayın 10undan itibaren asker sayılıyor yol izni diyorlar.yani 3 gün bitti bugün 4.cü gününüz oluyo hayatım ona göre hesapla canımm
Ebuş benim ki de ankara da yazıcı. hergün arıyor hatta bazen günde 2-3 kere bile arıyor. o yönden çok rahatız. hergün sesini duyabiliyorum. ama izin kullanmayacağım diyor kullanmayınca 1 ay önce gelecek inşallah ŞAFAK 382
gündüz de kimse olmuyor burda yaa canım sıkıldı valla boş boş oturmaktan EBUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ nerdesin yaaaaa
yaa nesi var annenin çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin.
evet kısa dönem yapanlar çok dertli. ama ne yapalım herkes beklemek zorunda işte. Allah'ım bir an önce kavuşturmayı nasip etsin inşallah herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?