Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Asker Duası

elimde tüfenk, gönlümde iman,
dileğim iki: din ile vatan...
ocağım ordu, büyüğüm sultan,
sultan’a imdad eyle yarabbi!
ömrünü müzdad eyle yarabbi!

yolumuz gaza, sonu şehadet,
dinimiz ister sıdk ile hizmet,
anamız vatan, babamız millet,
vatanı mamur eyle yarabbi! .
milleti mesrur eyle yarabbi!

sancağın tevhid, bayrağım hilal,
birisi yeşil, ötekisi al,
islam’a acı, düşmandan öc al,
islam’ı abad eyle yarabbi!
düşmanı berbad eyle yarabbi!

cenk meydanında nice koç yiğid
din ile yurt için oldular şehid
ocağı tütsün,sönmesin ümid
şehidi mahzun etme yarabbi!
soyunu zebun etme yarabbi!

kumandan,zabit babalarımız.
çavuş,onbaşı,ağalarımız,
sıra ve saygı,yasalarımız.
orduyu düzgün eyle yarabbi!
sancağı üstün eyle yarabbi!

bugün biterse 157 kalacak
saymaya basladım

canım gittiği teslim olduğu günden 2 gün önce asker sayılıyorlar dün gitti 12 siydi ayın kağıt üzerinde ayın 10undan itibaren asker sayılıyor yol izni diyorlar.yani 3 gün bitti bugün 4.cü gününüz oluyo hayatım ona göre hesapla canımm

tamam kızlarr ilk zamanları bunlar canları yanıyor biz gibi alışacaklardır elbette ama ilk günleri bunlar üzerlerine gitmeyelim onlarda haklılar bi süre sonra göreceksiniz onlarda bizim gibi olacaklar ilk zamanlarınızı unutmayın sizde öpüyorum canlarım opuyorumnanaktan

tsklerzemuszemus bunu ögrendiğim iyi oldu.
kaldı 155 o zaman.....

evettt bizde alısacazz. sesini duyamadım daha sesini duysam bi nebze rahatlayacammm

askere gitmeden beni allak bullak eden insan 12 ağustos 2009 günü teslim oldu kısa dönem yapıcak şubat 12 de burda izin kullanmazsa ben onun şafağını saysam nolur saymasam nolur ölece bıraktı ki beni malcannnnnnn

ama biz daha sevgili bile olmamıştık kiii senden hoşlanıyorum dedi 3 gün sonra uzaklaştı benden gidece gün facebookda ilişkisi var yapmış durumunu böle karman çorman gitti işte kimle var benlemi bana başkası yok seni öle bırakmak istemem dedi ondan sevgili olmadık sanırken ben o gördüğüm neydi aramasını beklicem ararmı kii

Bugün itibariyle 153 dedi benim sevdiğim.. Ona göre sayıyorum ben de.. Herkes başka bir şey söylüyor :bbo:
Ne kadar az sayarsam o kadar çabuk gelecekmiş gibi.. Ben 153ten devam ediyorum kaydirigubbakcemile3

gündüz de kimse olmuyor burda yaa canım sıkıldı valla boş boş oturmaktan EBUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ nerdesin yaaaaa

canım benim burdayımda geceden beri annemle upğraşıyorum hiç uyumadık desem yeridir.çok ağrısı vardı .sabah ta hastaneye gittik rontgen tahlil felan derken saat oldumu:4 sonrada başka aksilikler çıktı vs.vs.anlatamıyacağım şimdi.artı çok yorgunum bide hesapta izinliyim yarın gene iş var halbuki ihiçmi hiç dinlenemedim heryanım ağrıyo.

ya kader biz senle üçyüz küsür gün bekleyeceğiz gıkımız çıkmıyo kısa dönem yapacaklar şanslı ama ne desense bizden çok dert yanıyolar anlamış değilim... onlar :6 ay
biz:15 ay bekliyoruz keşke benim sözlümde 6 aylık yapsaydı ama kısmet işte

yaa nesi var annenin çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin.

evet kısa dönem yapanlar çok dertli. ama ne yapalım herkes beklemek zorunda işte. Allah'ım bir an önce kavuşturmayı nasip etsin inşallah herkese.

kızlar bildiğim kadarıyla askerlik gün degil ay hesabı olarak yapılıyormuş yani her dönemin gün sayısı birbiriyle tutmayabiliyor şimdi 329. dönemler için 1-08 den beri beri asker sayılıyorlarmış ayrıca yani 13 gün oldu o zaman:)

Off çok zor arkadaşlar hepimizi Allah kavuştursun gözlerim doluyor sürekli bugun konuştum gece uyuyamıyorum dedi içim bi tuhaf oldu:çok üzgünüm:

arkadaşlar şafak hesaplama proğramı var. sizde indirin o programı askerinizin gittiği ve izin kullandığı günleri yazın tam olarak geleceği günü öğrenin. turkbayragi

canım sağol yaa annem idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmış ve çok hasta
inşallh çabuk iyileşir bi sürü iğne verdiler:çok üzgünüm:

asker beklemek çok zor hele bide uzun dönem olunca:gitme:

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥ ağrı 89 mervishh ♥ ♥

♥ ♥ 90 nil88ay ♥ ♥

♥ ♥ 95 desudem ♥ ♥

♥ ♥ 96 _NURUM_ ♥ ♥

♥ ♥ 98 april09 ♥ ♥

♥ ♥ 101 didosh ♥ ♥

♥ ♥ 155 arora ♥ ♥

♥ ♥ 174 Özlemofof ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 185 meltemre ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 190 çitlembik ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 204 moon_ 610 ♥ ♥

♥ ♥ 207 candy67 ♥

♥ ♥ 213 umutefe ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

turkbayragi hihoyyyt :lepi: turkbayragi hihoyyyt :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…