Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen canım am komık okusan bı yazdıklarını hayatlarını anlatmıslar nerdeydse ne gergı var ma demı yanı aksam aksam guldurduler benıı :roflol:

okudum canım okumam mı aklinialirimsmile

diyorumya; ALLAH BÜYÜK, bir günde rafa kalkıyosa(ki resmi bi açıklama yok) bir günde de yürürlüğe girer aklinialirimsmile... yarın bigün çocuklarını,yeğenlerini, sevdiklerini uzun dönem beklemesinler inşallah

ay canım senınkıde ne sans ya allahım ınsallah dıgerlerınden guzel haberler cıkar canım

kismet canim i$te napalim yerimseniben in$allah yarin diger numaralari hep aricam , zaten haftasonu da yakla$iyo olur ya belki gelir CADIARZU

ama ben telefondaki askere acidim sonradan ona da durduk yere kizdim

Allah Allah canım, hayırdır inşAllah ...

Amin inşAllah ! canım

bence boşverin gitsin
onların sayfasına da girmeyin. canınızı sıkmaya değmez...

biz zaten 15 ay diye başladık, gönderdik askerlerimizi...
bi çok haber çıktı, burda bir çok yorum yapıldı ama hiç birine bişey yazmadım. kesin olmadan ümitlenmedim, beklemedim de böyle bir şeyi. ha olursa o zaman sevinirim dedim. aşkıma bahsettim ilk zamanlar, güldü geçti... biz zaten hiç bu konuyu konuşmadık bile...

olmadı...

gururla beklicez gene askerlerimizi. bence kimse kimseye bi şey yazmasın. sanırım kötü sözler edilmiş. ben girip bakmıyorum bile. boşverin gitsin en iyisi...

vereliniortak olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…