- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.561
aynen canım am komık okusan bı yazdıklarını hayatlarını anlatmıslar nerdeydse ne gergı var ma demı yanı aksam aksam guldurduler benıı :roflol:
ay canım senınkıde ne sans ya allahım ınsallah dıgerlerınden guzel haberler cıkar canım
dayanamadım yazdım:dilcikar:
kızlar noluyo gene mi kısa dönemlerle tartışma oldu?
Ya kızlar lütfen tartışmaya girmeyin!
GEREKSİZ!
Daha önce yaşadım ve banlandım değmeyecek kişiler yüzünden..
Aynısını yaşamak istiyorsanız buyrun tartışın..
kizlar $imdiii beni bilen biliyo :lepi: cesaretsiz , korkak , olumsuz yanit alcak diye adim atamayan biri bile diyebilirim
neyse bu kadar kötülemek yeter yasakkelime
2 gün öncesine kadar deli oluyodum biliyosunuz haber alamiyorum diye , ki hala da alamiyorum
sagolsun nuran07 arkada$imiz baya ugra$tiktan sonra askerimin oldugu yerin merkezindeki askeriyenin numarasini buldu alkisalkisalkis
ama gelin görün kii ben Lady_cicinizkaydirigubbakcemile2 2 gündür cesaret edemiyodum galiba bilmiyorum baya tuhaftim , arama hevesim kalmami$ti :çok üzgünüm:
neyse bugün aradim :lepi: telefondaki askere dedim arkada$im orda ama bölügünü bilmiyorum diye
ismini sordu söyledim , bana verdigi cevap : öyle bi askerimiz yok burda akannehir
ben cocuga kiziyorum tabi nasil olmaz orda o diyeklava:
yok efendim öyle biri dedi tekrar sordu bakti , görevini felan söyledim yok burda yanli$ aradiniz galiba diyo az daha kizip tsk ettim kapattim
:uhm: aklim kari$ti tabi ordaki askeriyede saniyorum ben ya , sonra mehabbet arkada$imiz sagolsun askerini felan devreye soktu yarin diger askeriyeleri de aricam
Resmen nispet yapıyolar şu an bize malum topiktekiler..
Şeytan diyo gir yaz birşeyler.. Ama neyse..
15 ay beklemek herkesin yapabilecegi şey değildir bizlere nasip oldu gururla bekler, inşallahta karşılığını çok çok güzel alırız..turkbayragi
selam askerlerinin şafaklarını gururla taşıyan hatunlarr
bence boşverin gitsin
onların sayfasına da girmeyin. canınızı sıkmaya değmez...
biz zaten 15 ay diye başladık, gönderdik askerlerimizi...
bi çok haber çıktı, burda bir çok yorum yapıldı ama hiç birine bişey yazmadım. kesin olmadan ümitlenmedim, beklemedim de böyle bir şeyi. ha olursa o zaman sevinirim dedim. aşkıma bahsettim ilk zamanlar, güldü geçti... biz zaten hiç bu konuyu konuşmadık bile...
olmadı...
gururla beklicez gene askerlerimizi. bence kimse kimseye bi şey yazmasın. sanırım kötü sözler edilmiş. ben girip bakmıyorum bile. boşverin gitsin en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?