Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evt cnm aynen şafak 438turkbayragi

kaydirigubbakcemile5
evet kötü oldu , duygularimizla oynanildi , sadece bizim degil , onca askerlerin , annelerinin babalarinin , kimisinin karisinin kimisinin cocuklarinin , sevdiklerinin sevenlerinin

ama biz yilmayiz , büyük bi hayal kirikligi da olsa biz sabirla bekleriz 460 gün bizleri ayirmaz turkbayragi

bızde barıstık askımla mutluyum bu aksam ve tek tıpte dahıl olmak uzere kımse bzıım ıcın sevdıklerımızden daha onemlı degılll
maşallah canım Allah bozmasın sevenlerin arasını aminnn a.s.
aynen canım kimse bizi üzemezzzz aşkımız alevleniyo bu ayrılık hepimize güç veriyo daha da bağlanıyoruz

460 gün bizleri askerlerimizden ayirmaz turkbayragi

$afak 371 ; bekliyorum - bekleyecegim :asigim:

bekliyoruzzz bekleyeceğizzzzzzzzz :lepi:

evt canım çok haklısınnnnnnnnn:lepi:kaydirigubbakcemile2

evet canım aynen öyle bızım canımız can degil heralde beklemekten gocundugum yok ya 15 ay dıye gönderdim askerimi beklerim ama bu oyuncak etmek nedenklava:
Aynen yaa aynen bende yazıcam sımdı kapışıcaz gene
Allah büyük be canımmmm biz zaten beklicez 15 ay o sorun değil ama milleti oyuncak etmek niye...
aynen öyleeee ''BİR GÜNDE RAFA KALKTI DENİLİYORSAAAA, BİR GÜN DE YÜRÜRLÜĞE DE GİRER''aklinialirimsmile
insallah ya sinir oldum yanı madem öyle hıc gundeme getırmeyınmirmirmirmir

Sen hala aramadın mı:dilcikar:lmaz:

ladym ara askerinide mutlu olsun bari canım
aradim canim yerimseniben
ama aradigim numarada tombi$ isimli askere ula$ilmiyo - lütfen ba$Ka numaralari deneyiniz sempatiksalakcinni olduu sonucu
mehabbet sagolsun askerine felan sordu , tüm dogu bölgesi benimkinin yüzünden ayaga kalkti yarin diger numaralari da denicem ya haftasonu da yakla$iyo

aynen incim bekliyoruz bekleyecegiz :asigim::lepi:

evt canım çok haklısınnnnnnnnn:lepi:kaydirigubbakcemile2
:lepi:turkbayragi

Sen hala aramadın mı:dilcikar:lmaz:

aradim :lepi: ama ula$amadim :çok üzgünüm:
kizlar size anlatiyim da biraz gülün

kızlar dıger tarafdakıler cook mutlu gırıyım bı bakıyım dedım he bızede uzuluyolarmıs ama onlarda cook aglamıs uzulmusler 15 ay dıye cıkmısız zaten yola falan fılana aayy en ıyısı bırer paket kına yollayalım lazım olur belkııalsanaalsanasmile

ay canım senınkıde ne sans ya lalhım ınsallah dıgerlerınden guzel haberler cıkar canım

evet canım bende baktım çoşmuş onlar..güldürdn kız beni:roflol:

kızlar boşverinnnn şimdiye kadar hiçbir resmi açıklama yapılmadı neyin ne olacağı belli olmaz zaten alınan duyumlara göre diye geçiyo haberlerde biz önümüze bakalım olursa olur boşverin napalım..

evet canım bende baktım çoşmuş onlar..güldürdn kız beni:roflol:

ay canım bıde vatana mıllete hayırlı olmakıcın okumuslar ya koptummmmm sankı bzıımkıler hayırsız tovbe ya seytan yaz ıcınden gelenı dıyo ama ugrasıcak halım yokk onar sayafalık yazı yazmıslar anam ne dertlıler bızde uzulduk ama iki satır yazıyoruz gecıyoruz bı gorsen dusmen basına kız :roflol: oturupda karamı baglıycaz aman elbet gecer

aynen canım am komık okusan bı yazdıklarını hayatlarını anlatmıslar nerdeydse ne gergı var ma demı yanı aksam aksam guldurduler benıı :roflol:

geçer canım geçicek kaydirigubbakcemile5

kizlar $imdiii beni bilen biliyo :lepi: cesaretsiz , korkak , olumsuz yanit alcak diye adim atamayan biri bile diyebilirim
neyse bu kadar kötülemek yeter yasakkelime

2 gün öncesine kadar deli oluyodum biliyosunuz haber alamiyorum diye , ki hala da alamiyorum
sagolsun nuran07 arkada$imiz baya ugra$tiktan sonra askerimin oldugu yerin merkezindeki askeriyenin numarasini buldu alkisalkisalkis
ama gelin görün kii ben Lady_cicinizkaydirigubbakcemile2 2 gündür cesaret edemiyodum galiba bilmiyorum baya tuhaftim , arama hevesim kalmami$ti :çok üzgünüm:
neyse bugün aradim :lepi: telefondaki askere dedim arkada$im orda ama bölügünü bilmiyorum diye
ismini sordu söyledim , bana verdigi cevap : öyle bi askerimiz yok burda akannehir
ben cocuga kiziyorum tabi nasil olmaz orda o diye klava:
yok efendim öyle biri dedi tekrar sordu bakti , görevini felan söyledim yok burda yanli$ aradiniz galiba diyo az daha kizip tsk ettim kapattim
:uhm: aklim kari$ti tabi ordaki askeriyede saniyorum ben ya , sonra mehabbet arkada$imiz sagolsun askerini felan devreye soktu yarin diger askeriyeleri de aricam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…