- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.541
460 gün bizleri askerlerimizden ayirmaz turkbayragi
$afak 371 ; bekliyorum - bekleyecegim :asigim:
meral ii gidiyodu kız resimler
hhehe canım onlar sıstemsel bı hatadan dolayı oule geldıler gııtıler degıstırıccemde sımdı fırsat bulamadımm
tamm canımopuyorumnanaktan
evt cnm aynen şafak 438turkbayragi
maşallah canımbızde barıstık askımla mutluyum bu aksam ve tek tıpte dahıl olmak uzere kımse bzıım ıcın sevdıklerımızden daha onemlı degılll
460 gün bizleri askerlerimizden ayirmaz turkbayragi
$afak 371 ; bekliyorum - bekleyecegim :asigim:
kaydirigubbakcemile5
evet kötü oldu , duygularimizla oynanildi , sadece bizim degil , onca askerlerin , annelerinin babalarinin , kimisinin karisinin kimisinin cocuklarinin , sevdiklerinin sevenlerinin
ama biz yilmayiz , büyük bi hayal kirikligi da olsa biz sabirla bekleriz 460 gün bizleri ayirmaz turkbayragi
maşallah canımAllah bozmasın sevenlerin arasını aminnn a.s.
aynen canım kimse bizi üzemezzzz aşkımız alevleniyo bu ayrılık hepimize güç veriyo daha da bağlanıyoruz
bekliyoruzzz bekleyeceğizzzzzzzzz :lepi:
evet canım aynen öyle bızım canımız can degil heralde beklemekten gocundugum yok ya 15 ay dıye gönderdim askerimi beklerim ama bu oyuncak etmek nedenevt cnm çok haklısın valla daha bu sabah erken terhis yazıo bütün gazeteler bi kaç saat sora rafa kalktı dio bukadar kolaymı 1 ay boyunca herkes dört gözle bekledi 1 ekimi büyük bi umutla anında silip atılıcak şeydide nie bukadar milleti bi gün kala hüsrana uğratıosunuz demi bütün askerler bi umutla bekledi gelicek cvbı yazık deilmi onlara bu insanlara yazık deilmiialsanaalsanasmile:umursamaz:
Aynen yaa aynen bende yazıcam sımdı kapışıcaz geneResmen nispet yapıyolar şu an bize malum topiktekiler..
Şeytan diyo gir yaz birşeyler.. Ama neyse..
15 ay beklemek herkesin yapabilecegi şey değildir bizlere nasip oldu gururla bekler, inşallahta karşılığını çok çok güzel alırız..turkbayragi
insallah ya sinir oldum yanı madem öyle hıc gundeme getırmeyınmirmirmirmirAllah büyük be canımmmm biz zaten beklicez 15 ay o sorun değil ama milleti oyuncak etmek niye...
aynen öyleeee ''BİR GÜNDE RAFA KALKTI DENİLİYORSAAAA, BİR GÜN DE YÜRÜRLÜĞE DE GİRER''aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile5
evet kötü oldu , duygularimizla oynanildi , sadece bizim degil , onca askerlerin , annelerinin babalarinin , kimisinin karisinin kimisinin cocuklarinin , sevdiklerinin sevenlerinin
ama biz yilmayiz , büyük bi hayal kirikligi da olsa biz sabirla bekleriz 460 gün bizleri ayirmaz turkbayragi
aradim canim yerimsenibenladym ara askerinide mutlu olsun bari canım
maşallah canımAllah bozmasın sevenlerin arasını aminnn a.s.
aynen canım kimse bizi üzemezzzz aşkımız alevleniyo bu ayrılık hepimize güç veriyo daha da bağlanıyoruz
bekliyoruzzz bekleyeceğizzzzzzzzz :lepi:
:lepi:turkbayragievt canım çok haklısınnnnnnnnn:lepi:kaydirigubbakcemile2
Sen hala aramadın mı:dilcikar:lmaz:
aradim canim yerimseniben
ama aradigim numarada tombi$ isimli askere ula$ilmiyo - lütfen ba$Ka numaralari deneyiniz sempatiksalakcinni olduu sonucu
mehabbet sagolsun askerine felan sordu , tüm dogu bölgesi benimkinin yüzünden ayaga kalkti yarin diger numaralari da denicem ya haftasonu da yakla$iyo
aynen incim bekliyoruz bekleyecegiz :asigim::lepi:
:lepi:turkbayragi
aradim :lepi: ama ula$amadim :çok üzgünüm:
kizlar size anlatiyim da biraz gülün
kızlar dıger tarafdakıler cook mutlu gırıyım bı bakıyım dedım he bızede uzuluyolarmıs ama onlarda cook aglamıs uzulmusler 15 ay dıye cıkmısız zaten yola falan fılana aayy en ıyısı bırer paket kına yollayalım lazım olur belkııalsanaalsanasmile
evet canım bende baktım çoşmuş onlar..güldürdn kız beni:roflol:
kızlar boşverinnnn şimdiye kadar hiçbir resmi açıklama yapılmadı neyin ne olacağı belli olmaz zaten alınan duyumlara göre diye geçiyo haberlerde biz önümüze bakalım olursa olur boşverin napalım..
ay canım bıde vatana mıllete hayırlı olmakıcın okumuslar ya koptummmmm sankı bzıımkıler hayırsız tovbe ya seytan yaz ıcınden gelenı dıyo ama ugrasıcak halım yokk onar sayafalık yazı yazmıslar anam ne dertlıler bızde uzulduk ama iki satır yazıyoruz gecıyoruz bı gorsen dusmen basına kız :roflol: oturupda karamı baglıycaz aman elbet gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?