Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

büşraaa canım bişey sorcam, sen hiç askerini görmeye gittin mi? ben seneye gitmeyi düşünüyorum da, erzuruma incem uçakla boshayallersmile

ay canım o cesaret varmı ben yol yarımsast bıle olsa asle ucaga bınemem dusucekmıs gıbı gelr ay dusundukce bıle kotu oluyorummm

vereliniortakalkisalkisalkis
aynen öyle canım o zaman biz burda olmucaz :lepi:

15 ay diye çıktık 15 ay gururla bekleriz aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Ya yuh ya yuh:1closedeyes:
bu konuya yorum yapmadan gecemeyecegım oha dıyorum yaa:1shok:
ne demek bızı böyle heveslendırıp sonra rafa kalktı demek mıllet ucucak -tatlicadiarzu-
o kadar kızgınım suandaÇok üzgünüm çoook oyuncakmıyız bız:tomato:
Neymıs devlet ıcın 5 sene okuyolarmıs yok canım bana mı okuyosun kardesım yasüprizzzzz
15 ayın derdinde degilimlmaz:Nasipse zaten beklerım askerımı
Ama bızı hayal kırılıgına ugratmaya hakkı yok kımsenın ya:bbo:
Ayrıca dun gundemde olan sey bugun kalkıyorsa yarına cıkar gene bıze vurmasada:1closedeyes:

ay canım o cesaret varmı ben yol yarımsast bıle olsa asle ucaga bınemem dusucekmıs gıbı gelr ay dusundukce bıle kotu oluyorummm
ben de hiç uçağa binmedim canım korkar mıyım bilmiyorum ama aşkım için onu da yaparım:asigim:
Yok bee canım nerdee, benm ailem hiç yollar mı benii :1ninca:

beni de yollamaz:kedi: ama dayanamıcak gibi olursam yapcak bişey yok :kedi:

evt cnm çok haklısın valla daha bu sabah erken terhis yazıo bütün gazeteler bi kaç saat sora rafa kalktı dio bukadar kolaymı 1 ay boyunca herkes dört gözle bekledi 1 ekimi büyük bi umutla anında silip atılıcak şeydide nie bukadar milleti bi gün kala hüsrana uğratıosunuz demi bütün askerler bi umutla bekledi gelicek cvbı yazık deilmi onlara bu insanlara yazık deilmiialsanaalsanasmile:umursamaz:

Resmen nispet yapıyolar şu an bize malum topiktekiler..
Şeytan diyo gir yaz birşeyler.. Ama neyse..
15 ay beklemek herkesin yapabilecegi şey değildir bizlere nasip oldu gururla bekler, inşallahta karşılığını çok çok güzel alırız..turkbayragi

Allah büyük be canımmmm biz zaten beklicez 15 ay o sorun değil ama milleti oyuncak etmek niye...
aynen öyleeee ''BİR GÜNDE RAFA KALKTI DENİLİYORSAAAA, BİR GÜN DE YÜRÜRLÜĞE DE GİRER''aklinialirimsmile

özgecim hg aramıza yeniden seninle kötü bi olay geçirdik ama aramıza dönmene çok ama çok sevindimmmmmmmmmm:sm_cool:vereliniortakopuyorumnanaktan

alkisalkisalkisvereliniortak

Allah büyük canımmmmmyerimseniben

canım haklısın 3 ay sadaka olsun onlardan bzıe onlarda 15 ay beklıycek yurek nerde takmayalım am yınde moralı bozuluyo ınsanın

[canım cocukları maas almıycak nıye oyle dıyosun tek tıp gelırse jkım rahat rahat askerlık yapıcak am uzulmesınler bzıımkıler onların yerınede yaparrr am turkıye boyle ıste yapıcak haber bulamayınca et bozuk kus grıbı askerlık kısaldı domuz grıbı bızım halkımız alişmis olmayan seylerı varolmus gıbı gostermeye o yuzden sasırmıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…