- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.521
allah allah niekiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ucuyo beım bılgısayar
büşraaa canım bişey sorcam, sen hiç askerini görmeye gittin mi? ben seneye gitmeyi düşünüyorum da, erzuruma incem uçakla boshayallersmile
büşraaa canım bişey sorcam, sen hiç askerini görmeye gittin mi? ben seneye gitmeyi düşünüyorum da, erzuruma incem uçakla boshayallersmile
Biz bu yola 15 ay diye çıktık zaten kızlar, bize koymaz, öyleydi böyleydi derken zaten günler geçiyor çok şükür, olsaydı süpriz olacaktı ama olmazsa da hiç sorun değil, incim dediğin gibi gururla, sabırla gün saymaya devam eder, bu özverimizin karşılığını da sonuna kadar alır kavuşuruz sevdiklerimize.. ama ileri geri konuşan, lüzumsuz yorum yapanlar gün gelip pişman olur, utanırsa biz burda olmayacağız :)
ay canım o cesaret varmı ben yol yarımsast bıle olsa asle ucaga bınemem dusucekmıs gıbı gelr ay dusundukce bıle kotu oluyorummm
Yok bee canım nerdee, benm ailem hiç yollar mı benii:1ninca:
Ya yuh ya yuh:1closedeyes:
bu konuya yorum yapmadan gecemeyecegım oha dıyorum yaa:1shok:
ne demek bızı böyle heveslendırıp sonra rafa kalktı demek mıllet ucucak -tatlicadiarzu-
o kadar kızgınım suandaÇok üzgünüm çoook oyuncakmıyız bız:tomato:
Neymıs devlet ıcın 5 sene okuyolarmıs yok canım bana mı okuyosun kardesım yasüprizzzzz
15 ayın derdinde degilimlmaz:Nasipse zaten beklerım askerımı
Ama bızı hayal kırılıgına ugratmaya hakkı yok kımsenın ya:bbo:
Ayrıca dun gundemde olan sey bugun kalkıyorsa yarına cıkar gene bıze vurmasada:1closedeyes:
Ya yuh ya yuh:1closedeyes:
bu konuya yorum yapmadan gecemeyecegım oha dıyorum yaa:1shok:
ne demek bızı böyle heveslendırıp sonra rafa kalktı demek mıllet ucucak -tatlicadiarzu-
o kadar kızgınım suandaÇok üzgünüm çoook oyuncakmıyız bız:tomato:
Neymıs devlet ıcın 5 sene okuyolarmıs yok canım bana mı okuyosun kardesım yasüprizzzzz
15 ayın derdinde degilimlmaz:Nasipse zaten beklerım askerımı
Ama bızı hayal kırılıgına ugratmaya hakkı yok kımsenın ya:bbo:
Ayrıca dun gundemde olan sey bugun kalkıyorsa yarına cıkar gene bıze vurmasada:1closedeyes:
ben de hiç uçağa binmedim canım korkar mıyım bilmiyorum ama aşkım için onu da yaparım:asigim:
ay ben yapamazdım herhelde ya emın deglım am yapamazdım yukseklık korkum var zaten onu ıcın yapamam canım am sen ınsallah gıdersıınn
Resmen nispet yapıyolar şu an bize malum topiktekiler..
Şeytan diyo gir yaz birşeyler.. Ama neyse..
15 ay beklemek herkesin yapabilecegi şey değildir bizlere nasip oldu gururla bekler, inşallahta karşılığını çok çok güzel alırız..turkbayragi
15 ay beklemek herkesin yapabilecegi şey değildir bizlere nasip oldu gururla bekler, inşallahta karşılığını çok çok güzel alırız..turkbayragi
ay ben yapamazdım herhelde ya emın deglım am yapamazdım yukseklık korkum var zaten onu ıcın yapamam canım am sen ınsallah gıdersıınn
inşallah aşkım bi şekilde izne gelir de gerek kalmaz canım ama olmadı ben giderim saol canmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?