Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canımoyle bısey yok senı ısletır mesut canım ben bugun kac kez konustum bayaramda bellı olucakıms buyuk ıhtımal yada yemın torenınden sonra senı ısletmek ıcın demıstır canım o

ya canım bnde çok şaşaırdım bilmiorumki yaa hani 30 gün yapsa anlıcam ama bilmğom yaaabnm belli olsa sizinde belli olurdu canım dimi?

evt kızz gitsinlerde listem boşalsın artık sıra bana gelsinsempatiksalakcinni

olabilir belkide tiyo almıştır komutanlarından mardin nerye düştü acaba bide nerede yapıyo askerliği ne olarak gitti

mardin kızıltepe dedi belli oldu dedi ama bilemiorum bu kadar kısa zamanda belli olabilr mimeralle kewsrnkide orda yapıo onlarınki belli olmamaış bi bu mu belli oldu we 30 günde yapmıo acemilgini?

ya canım bnde çok şaşaırdım bilmiorumki yaa hani 30 gün yapsa anlıcam ama bilmğom yaaabnm belli olsa sizinde belli olurdu canım dimi?

tabıkıde canım yanıı komanto falan secılmedıyse onların bellı olmadıkı daha once onların sonra erlerın olucak ıcın rahat olsunn ıyı geceler

mardin kızıltepe dedi belli oldu dedi ama bilemiorum bu kadar kısa zamanda belli olabilr mimeralle kewsrnkide orda yapıo onlarınki belli olmamaış bi bu mu belli oldu we 30 günde yapmıo acemilgini?

nese canm kesinleşince sölersin konuşuruz yardım ederim mardinle alakalı hadi ii geceler

Ak Parti MYK’da tek tip kavgası
Tek Tip Askerlik rafa kalkıyor iddiası: Ak Parti MYK'da bazı isimlerin düzenlemeye karşı çıktığı iddia edildi. NTV'nin iddiasına göre hükümet yapılan itirazları haklı buldu...

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül önce, Genelkurmay Başkanlığı'nın tek tip askerlik uygulaması için teknik çalışmasını tamamladığı ve taslağın Başbakan'a iletildiğini açıkladı.

Ancak kısa süre sonra Vecdi Gönül'den yeni bir açıklama daha geldi. Yanlış anlaşıldığını söyledi. Gönül "Konu Orgeneral Koşaner ile Başbakan’ın görüşmesinde gündeme gelmiş olabilir ancak bakanlığımızdan başbakanlığa gitmiş herhangi bir tasarı yok" demişti.

Ak Parti MYK'da da görüşülen Tek Tip Askerlik konusu kimi isimlerin itirazına neden oldu. Hükümetin bu itirazları dikkate alarak Tek Tip Askerliği rafa kaldırdığı iddia edildi.

ALINTIDIR.

görülüyorki bu da bir iddiadan ibaret.. tıpkı diğer tektip haberleri gibi..

hayırlısı neyse o olsun kızlar ama bundan sonra resmi bir açıklama olmadan hiçbir habere inanmıcam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…