- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.641
Ak Parti MYK’da tek tip kavgası
Tek Tip Askerlik rafa kalkıyor iddiası: Ak Parti MYK'da bazı isimlerin düzenlemeye karşı çıktığı iddia edildi. NTV'nin iddiasına göre hükümet yapılan itirazları haklı buldu...
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül önce, Genelkurmay Başkanlığı'nın tek tip askerlik uygulaması için teknik çalışmasını tamamladığı ve taslağın Başbakan'a iletildiğini açıkladı.
Ancak kısa süre sonra Vecdi Gönül'den yeni bir açıklama daha geldi. Yanlış anlaşıldığını söyledi. Gönül "Konu Orgeneral Koşaner ile Başbakan’ın görüşmesinde gündeme gelmiş olabilir ancak bakanlığımızdan başbakanlığa gitmiş herhangi bir tasarı yok" demişti.
Ak Parti MYK'da da görüşülen Tek Tip Askerlik konusu kimi isimlerin itirazına neden oldu. Hükümetin bu itirazları dikkate alarak Tek Tip Askerliği rafa kaldırdığı iddia edildi.
ALINTIDIR.
görülüyorki bu da bir iddiadan ibaret.. tıpkı diğer tektip haberleri gibi..
hayırlısı neyse o olsun kızlar ama bundan sonra resmi bir açıklama olmadan hiçbir habere inanmıcam!
bende çok özledim aşkımmııı:gitme:
iyi geceler kızlar limitimi aştığım halde saatlerdir netteyim.. öpüyorum hepinizi a.s.
Sayılı gün umarım çabuk geçer hepiniz için biran önce kavuşursunuz sevdiklerinize ...
Günaydın, 109
Günaydin kizlar.. Nasilsiniz?
turkbayragi$afak 140turkbayragi
Günaydın kızlarr a.s.
Şafak 51 turkbayragi
Günaydın, 109
Günaydin kizlar.. Nasilsiniz?
turkbayragi$afak 140turkbayragi
Günaydın kızlarr a.s.
Şafak 51 turkbayragi
günaydın kızlaaarrrr opuyorumnanaktan a.s.şafak 143 :asigim:
iyilik sağlık çpok şükür, sizden naber nasılsınız?
Günaydin canimmmGünaydın kızlarr a.s.
Şafak 51 turkbayragi
Günaydin... aman iyi ol canim.. bende iyiyim cok sükürgünaydın kızlaaarrrr opuyorumnanaktan a.s.şafak 143 :asigim:
iyilik sağlık çpok şükür, sizden naber nasılsınız?
Günaydin cano, nasilsin?günaydın
şafak 326turkbayragi
Günaydin canimmm
Günaydin... aman iyi ol canim.. bende iyiyim cok sükür
Askerim iyi = Babyke iyi :lepi:
Günaydin cano, nasilsin?
Günaydin canimmm
Günaydin... aman iyi ol canim.. bende iyiyim cok sükür
Askerim iyi = Babyke iyi :lepi:
Günaydin cano, nasilsin?
Vallaha canim Askerim iyise bende iyiyim demektir zemuszemusiyidir tatlım sen nasılsın zemuszemus
hmmm 1 gündürmü haber alamadin? belki yok yogun, yada elektrik gitmistir?benim askerimden haber yok yaa, aslında kafam takık ona ama umarım iyidir.. bu haberleri duyduysa siniri bozulmuştur kesin, dün akşam ondan aramadı diye düşünüyorum ama sabah da mesaj atardı, telefonu kapalı bilmiyorumkismile
Selam canim.. nasilsin..selam kızlar günaydınlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?