Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım ya sinirlenip öfkelenmicek gibi değil ki sen takma kafanı içini serin tut işi vardır açamamıştur telefonu

selam kızlar günaydınlar nasılsınız bakalım

günaydın canım

oh ne güzel inşallah iptal olur tatlım benimki şöför olarak gitti canım ama şu anda ne iş yaptığı belli değil desem yeridir çok asker açığı varmış yetişemiyorlar alt devre kalabalık gelecekmiş diyorlar fazla asker istemişler çünkü

heyaa canim, cok tesekkür ederim..
daha tam belli degil ama.. bakicaz iste..
Askerinde haber yokmu? süpriz telefondan??

olsun canım ben öyle tahmin ediyorum inşallah gitmezler ya.
ay canım işyerinden aradım nöbette akşam 8 gibi ara yenge dedi benim aradığımı iletir misin edim tamam dedi ama aramadı canım önümüzde hafta içinde ne yaparsa yapar herhalde yapmazsada artık ben hüsrana uğrarım yani

günaydın kızlarr . moralim çok bozukkkkkkmafoldumben

slm canım hayırdır ne oldu morelin niye bozuk?

tatlım ne oldu ki özlemden mi üzülüyorsun yoksa başka bişey mi var anlatmak istersen dinleriz biliyorsun

cnm özlemde var ama sorun ne o nede nişanlım. çok şükürki nişanlım bana çok düşkün ama sorun ailesi. beni çekemiyolar ve dün gerçekten bardağı taşırdılarmafoldumben

cnm özlemde var ama sorun ne o nede nişanlım. çok şükürki nişanlım bana çok düşkün ama sorun ailesi. beni çekemiyolar ve dün gerçekten bardağı taşırdılarmafoldumben

ah canım ya bu aileler niye karışırlar anlamam ki canım ya üzülme eğer seni çekemiyorlarsa belliki seni üzmek için yapmışlardır nişanlının haberi varmı peki

tahmişn ettiğim gibi ne oldu canım ne dediler dün görümcemler geldi dediydin?

ewet cnm geldiler gidenen kdr çok iyiydi.onlar bizdeyken herzmn olduğu gibi baya çok aradı nişanlım ama herzaman arar. ve bunlar buna bozulmuşlar. nişanlımı arayıp .....nu aramaya vakit buluyosunda bizemi bulamıyosun bilmem ne çok gücümüze gitti fln nişanlımda ağzına geleni söylemiş.bunun için orda çocuğa sitem edip aramızı bozmaya çalışıolar düşünebiliomusunuz. ama kazdıkları kuyuya kendileri düştüler

bak canım her ailede vardır illa böyle çekemeyen tipler kimi sinsice belli etmeden yapar kimide böyle cazgırlaşır ben sözlenmeden önce eltimden çok çektim ama umursamadım üzülsemde kalkıp bir laf etmedim ben öyle yaptıkça sözlüm korudu beni zmanla onlar da anladılar ki öyle yaptıkları zaman askerim bana daha sahip çıkıyor daha çok bağlanıyor şimdi umudu kestiler herhalde şükür rahatladım
sen şimdi askerinin derdine derman ol bırak ne derlerse desinler umursama aksine sevin kıskanıyorlar sen sizi sevginizi siz sımsıkı bağlanın birbirinize onlarda çatır çatır çatlasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…