- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.761
Kizlar ben kocacigima hala deliler gibi asigim.. onun adini söyledigimde.. onu düsündügümde.. gözlerim parliyormus.. herkes öyle diyoooo..
Allah hepimizi ömür boyu a$ik birakir insallah.. a$ik olmak süper..
Seviyorum ve hala a$igimmm :kedi:
Kizlar ben kocacigima hala deliler gibi asigim.. onun adini söyledigimde.. onu düsündügümde.. gözlerim parliyormus.. herkes öyle diyoooo..
Vallaha bana göre dogru degil, evlilik a$ki öldürüyor lafi..Maşallah ozmn size cnm.bende 6yıldır beraberim nişanlımla ve hergün artıyor aşkım sevgimopuyorumnanaktan. Demekki evlilik aşkı öldürüyor diyenler aşkın ne demek oldunu bilmiolar. Burda bize örnek evli sensin cnm olumunekankayizsmile
kzılar herkese gunaydın yenı uyandım cook kotu basım agrıyo havada acyıp kotu karanlık falan insanın ruhu daralıyo
Yurt disi olayi sendede var..askerine mektup yollayanlar kizlar , sizin mektuplariniz kac günde gidiyo bilmiyorumkismile
ALLAH nazarlardan saklasin babykemKizlar ben kocacigima hala deliler gibi asigim.. onun adini söyledigimde.. onu düsündügümde.. gözlerim parliyormus.. herkes öyle diyoooo..
ma$allah canim ne güzelbende iyiyim tatlım çok şükür askerimlede konuştum moralim gayet iyi zemuszemus
ho$geldin tatlim , gecmi$ olsun bilmiyorumkismilekzılar herkese gunaydın yenı uyandım cook kotu basım agrıyo havada acyıp kotu karanlık falan insanın ruhu daralıyo
günadın canım türkiye genelinde sanırım hava öyle
neyse ki bu haftada bitti sayılır yarıyı geçtik ya bugün de bitisn artık bide akşama nişan var of
evet canım yarın zmanın nasıl geçiceğini anlamam baya oğun bir gün ben bekliyor olucak
önümüzdeki hafataya hemen başlayıp bitirrmek istiyorum salı günüde aşkımla buluşmak istiyorum
iş çıkışı nişan,düğün zor oluyor yorgun argın
oy oyyyy babykem allah ayırmasın sizi bitanem
kimi zaman aşk öldürüyor diyenlere inannıyorum ve kaanlada konuştğumda en iyisi evlenmemek demişti ablasının ayrılık konuusda vardı izindeken şimdi düşünüyor mu hala o düşnceyi
Yurt disi olayi sendede var..
Ben acemideyken yolladim 3 kez.. 1.5 haftada gitti
Ustada yolladim 4 mektup + (20 fotograf) (subatta 2010 ) hala gelmedi kafamçokkarıştı gelmezde sempatiksalakcinni
Sagol Babykemopuyorumnanaktan
1.5 haftada giderse süper olur kaydirigubbakcemile5 ho$ yine uzun ama napalim
aaaa bilmiyorumkismile o kötü olmu$ ya bide fotolarla , canim nette okumu$tum bazen tam teslim noktasina götürmüyolar gönderdigin $ehrin $ubesinde kaliyormu$
askerin bi firsati olursa $ubeye sorsaydi olurya belki orda kalmi$tir :bbo:
canım turkıyede olsan apsy verırdın 5 gune elınde olurdu ama işte yurtdısı oluncaaa
turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:
...230 ecem3004...
...232 kardelen44...
...232 grimsi_...
...233 mavimavimavi...
...233 yengec123...
...236 duygu.c...
..239 nuran07...
...278 nefesim...
turkbayragi...288 saysaybitmiyor...turkbayragi
turkbayragi...315 kelebek1238...turkbayragi
turkbayragi...320 choqşeqer ...turkbayragi
turkbayragi...326 ozqe_...turkbayragi
turkbayragi...326 siyahincim... turkbayragi
turkbayragi...326 miracle07...turkbayragi
turkbayragi...326 wbluebluew...turkbayragi
turkbayragi...326 tepkiselmi...turkbayragi
turkbayragi...328 melegim...turkbayragi
turkbayragi...328 Queen ...turkbayragi
turkbayragi...330 rcd...turkbayragi
turkbayragi…331 qizz…turkbayragi
turkbayragi…354 xdurux…turkbayragi
turkbayragi...370 pissy...turkbayragi
turkbayragi...370 lady_cici...turkbayragi
turkbayragi...386 zeynelim...turkbayragi
turkbayragi…437 cagla22…turkbayragi
turkbayragi…437 sevgilim_benim…turkbayragi
turkbayragi…438 _kvsr_...turkbayragi
turkbayragi…438 umursuna…turkbayragi
turkbayragi…438 mesutugba…turkbayragi
turkbayragi…438 mmeerraall…turkbayragi
hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt
:lepi:susu_===>2:lepi:
:lepi:cagla22==>14:lepi:
:lepi:melisam09===>21:lepi:
:lepi:wbluebluew===>83:lepi:
turkbayragiturkbayragiBÜTÜN $AFAKLAR BİTMEYE MAHKÜMDÜR...!turkbayragiturkbayragiBİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK
aşk aşk o kadar güzel bi duygu ki hiç tatmayanlara o kadar üzülüyorum ki
çok tuhaf aşık olmak ondan ne iğreniyosun ne utanıyosun sanki sendenmiş gibi çok güzel aşık olmak sevmek sevilmek boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?