Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ama ben rahatsız olmuyorum cnm memnun oluyorum aramalarından ben fazla ilgiyi severimdesositososito evet zor yanlarıda var nişanlı olmanın cnm

hımm iyi bari kafadengi olursa görümcem bend eisterim hergün konuşmak dışarda gezmek beraberce alışeriş yapmak kendi öz ablamdan ayırt etmem ama o da kendsine bağlı
daha ne çok or yanları var tecrübeli bayanlar bekarlara anlatın deneyimlerinizi bizde bilelim ona göre davranalım

evet edacım kaynan görümce hiç kayınpeder olmuyor valla:)

ailede en çok sevdiğim kişi abisinin oğlu 2 yaşında yok öyle bir tatlılık ya sırf onu özlediğim için gidiyorum kaynanama ya kendi kardeşim olsa o kadar severim anca bir görseniz nasıl tatlı aşkım geçen telefonda demiş merveye iyi bak diye oda gittiğimde sürekli bişeyler getiriyor ye diye yanımdan ayrılmışyor emiyyy meeemeye ii bak dedi diyo oda bana iyi bakıyormuş ya bir görseniz birde askerimden kıskanıyor beni sanıyor ki ben onu artık sevmicem oyuncak almıcam aşkım diyo merve benim diyo oda el belde meeeme benim seni değil beni seviyor merve diyo çok tatlı o çocuk bütün aile bedel benim için

benim kayınvalidem çok şükür iyi kadın.
en azından şimdilik iyi diyebilirim.inşallah daim olur
görümcem henüz 8 yaşında ama büyüyünce fena olacağını hissediyorum.
nişanlım kendi ailesiyle benim aramda ki mesafeyi iyi hallediyor.

inanmıyorum ya yuhh artık manyak mıymış bu kız töbe tövbe ii olmul ayrılmaları breaber olsalada senin rahatın olmazdı canım

ayy ne güzel canım ya yarım yarım konuşuyrlar ya bayılıyorum darısı başına tatlımkaydirigubbakcemile3

zehracım allah bozmasın senide tatlım

ohhh ne güzel canım
herşey zaten erkekde bitiyor o mesafeyi koruduktan sonra hiçbir sorun çıkmaz yani allah bozmasın edacım

amin inşallah canım hepimizin başına inşallah

manyakmı bilemem ama bazı insanlar böyle canım başkası mutlu olunca mutsuz oluyor allahtan kurtulduk canım

Allah bozmasın tatlım ama benide sülalesi çok sever sadece dünkü mevzuya takıldım üzüldüm. Cnm ama aile içine girince çok farklı oluyor kötü demiyimde nebileyim onlarda senin ailen oluyor fln neyse ilerde yaşıcaksın ztn anlıcaksın bunları cnmolumunekankayizsmile

kıs kayınpeder de konuşalım. benim ailesinde en sevdiğim insan kayınpederimdir. Ne kıskançlık ne bişey yok maşallah kendi babamdan ayırt etmem. oda beni hatta kızına o bnm kızım sen elin kızı olucaksın bile demiştikaydirigubbakcemile3 cnm kayınbababm bnm

ay çok şirin bende bayılırım o yaştaki çocuklara tam sevmelikgamyoncuiremsu

Günaydin asker güzelleri opuyorumnanaktan

$afak 370 turkbayragi 70 ler de bitti cok $ükür

kizlar dün gece duygusala bagladim da biraz , askerime mektup yazdim icimi döktüm :1rolleyes:
haftasonu geldiginde nete adresi isticem , duygularimi en iyi bu $ekilde anlatabildim diye mektubu okumasini söylicem

amin inşallah canım hepimizin başına inşallah

manyakmı bilemem ama bazı insanlar böyle canım başkası mutlu olunca mutsuz oluyor allahtan kurtulduk canım

amin canım ilk başta bi sözlenelimde :)
çok doğru canım benim çekemiyorlar sonrada böyle kıskançlıklar başlıyor yani

Hoşgeldin lady cim. Ewet evet mektup iyi bi çöüzm bence tatlım telde söleyemiceksen böylesi en iyisi. Hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin cicim

Hoşgeldin lady cim. Ewet evet mektup iyi bi çöüzm bence tatlım telde söleyemiceksen böylesi en iyisi. Hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile5

ho$bulduk duru'cum nasilsin opuyorumnanaktan
aslinda msn de söylerdim ama elinde mektup olsunda bi kenara cekilip sakin kafayla okumasini istedim :1rolleyes:
telefondan da zaten ula$amadim , bakalim haftasonu gelir büyük bi ihtimalle nete

hoşgeldin cicim
ho$bulduk canim , nasilsin opuyorumnanaktan

Hoşgeldin ladymm a.s.

Kızlar çocuk dedinizde bu "öyle bir geçer zaman ki" dizisindeki osmana bitiyorum yaa.. nasıl bir tatlılıktır nasıl bir oyunculuktur o öyle maşallahh valla..Bu kadarmı inandırıcı oynar bir çocuk..İleride çocuğum olursa valla mutlaka bi ilgi alanına yönlendircem, spor, müzik, dans, oyunculuk vs. Körü körüne büyüsün istemiyorum..

Son düzenleme:

madem öle takma be canım fala boşver kayınpederlerin pek sesi çıkmıyor kaynana ve görğmceden dolayı kayınpederlere sıra gelmiyorkaydirigubbakcemile3

ho$bulduk incim opuyorumnanaktan naber güzelim

ayy yerim ben o Osmani cok tatli ya ma$allah bi konu$masi bitiriyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…