- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.721
ama ben rahatsız olmuyorum cnm memnun oluyorum aramalarından ben fazla ilgiyi severimdesositososito evet zor yanlarıda var nişanlı olmanın cnm
Kanımca isabetli bir karar olmuş alkisalkisalkis
yok canım ya ne nişanı sözlü bile değiliz..Aşkım sağolsun tüm sülalesiyle tanıştırdı beni..
Hımm.. Benimkide izne geldiiğinde gitmiştik tatlım.. Ayy ne gündü yaa kafamçokkarıştıhımmmm anladım canım benimkide düğünlerin hiçbirinde yokum yoksa ne güzel senide laır götürürdüm hepsiyle tanışırdın dedi:)
canım bazı insanlarla uğraşamıyorsun malesef benim eltim dediğim kız sözlümün ikizinin sevgilisiydi kızı da tanıyorum küçük halamın komşusu nasıl karıştırmış neler demiş benim hakkımda birde biryere gidilcek mesela merve gelirse ben gelmem ona da alırsanız ben giymem falan diyormuş kaynanam ben ayrım yapamam demiş gelmezsen gelme giymezsen giyme yani ben bunları duyunca çok üzülüyordum heleki ben kaynım için neler demişim haberim yok işte o işe yaramzmış falan sözlüme dedim ben yüzleşcem ikisinlede ben demedim öle şey ki kaynımı bilirim iyi çocuktur ama çabuk gaza gelir sözlüm dedi bekle anlar zamanı gelince oda neyin ne olduğunu dedi diğer eltime de neler yapmış neler söylemiş bana olan öfkesi de ben sözlendim niye ona söz yapmadılar die ama ben 4 yıldır beraberim sen 6 ay ve senin sevgilin istemiyor seninle sözlenmek daha demi bunca şeyi bana bundan yaptı şimdi rahatladım 2 hafta önce ayrıldılar kaynım senin yalanlarınla bu ilişki sürmez demiş bitirmiş kötükedihüsokötükedihüso
ailede en çok sevdiğim kişi abisinin oğlu 2 yaşında yok öyle bir tatlılık ya sırf onu özlediğim için gidiyorum kaynanama ya kendi kardeşim olsa o kadar severim anca bir görseniz nasıl tatlı aşkım geçen telefonda demiş merveye iyi bak diye oda gittiğimde sürekli bişeyler getiriyor ye diye yanımdan ayrılmışyor emiyyy meeemeye ii bak dedi diyo oda bana iyi bakıyormuş ya bir görseniz birde askerimden kıskanıyor beni sanıyor ki ben onu artık sevmicem oyuncak almıcam aşkım diyo merve benim diyo oda el belde meeeme benim seni değil beni seviyor merve diyo çok tatlı o çocuk bütün aile bedel benim için
benim kayınvalidem çok şükür iyi kadın.
en azından şimdilik iyi diyebilirim.inşallah daim olur
görümcem henüz 8 yaşında ama büyüyünce fena olacağını hissediyorum.
nişanlım kendi ailesiyle benim aramda ki mesafeyi iyi hallediyor.
Hımm.. Benimkide izne geldiiğinde gitmiştik tatlım.. Ayy ne gündü yaa kafamçokkarıştı
inanmıyorum ya yuhh artık manyak mıymış bu kız töbe tövbe ii olmul ayrılmaları breaber olsalada senin rahatın olmazdı canım
ayy ne güzel canım ya yarım yarım konuşuyrlar ya bayılıyorum darısı başına tatlımkaydirigubbakcemile3
zehracım allah bozmasın senide tatlım
Allah bozmasın tatlım ama benide sülalesi çok sever sadece dünkü mevzuya takıldım üzüldüm. Cnm ama aile içine girince çok farklı oluyor kötü demiyimde nebileyim onlarda senin ailen oluyor fln neyse ilerde yaşıcaksın ztn anlıcaksın bunları cnmolumunekankayizsmileBenim kardeşleriyle aram iyi şimdilik.. Bi kız kardeşi biraz soğuk ama o da öyle çok değil..Abilerine çok düşkünler.. Kuzenleri var kız onlar tolganın hastası ama bana karşı hiç surat murat yapmadılar..Teyzesi var çok güleryüzlü bana karşı.. Erkek kardeşiyle aramız çok iyi.. Allh bozmaz inşallahhh
Baba tarafıylada düğünde tanıştım..Hepsi çok yakın davrandılar..Kuzenleride öyle.. Hiç yabancılık hissetmedim yanlarında şakkıdı
hımm iyi bari kafadengi olursa görümcem bend eisterim hergün konuşmak dışarda gezmek beraberce alışeriş yapmak kendi öz ablamdan ayırt etmem ama o da kendsine bağlı
daha ne çok or yanları var tecrübeli bayanlar bekarlara anlatın deneyimlerinizi bizde bilelim ona göre davranalım
bizde görümcemle iyiyiz aslında cnm biyandan kıskanç biyandanda çok sever beni sürekli gelir bana arar, biraz deişik yani bende 6senedir anlamadım gitti:)
evet edacım kaynan görümce hiç kayınpeder olmuyor valla:)
ailede en çok sevdiğim kişi abisinin oğlu 2 yaşında yok öyle bir tatlılık ya sırf onu özlediğim için gidiyorum kaynanama ya kendi kardeşim olsa o kadar severim anca bir görseniz nasıl tatlı aşkım geçen telefonda demiş merveye iyi bak diye oda gittiğimde sürekli bişeyler getiriyor ye diye yanımdan ayrılmışyor emiyyy meeemeye ii bak dedi diyo oda bana iyi bakıyormuş ya bir görseniz birde askerimden kıskanıyor beni sanıyor ki ben onu artık sevmicem oyuncak almıcam aşkım diyo merve benim diyo oda el belde meeeme benim seni değil beni seviyor merve diyo çok tatlı o çocuk bütün aile bedel benim için
amin inşallah canım hepimizin başına inşallah
manyakmı bilemem ama bazı insanlar böyle canım başkası mutlu olunca mutsuz oluyor allahtan kurtulduk canım
Günaydin asker güzelleri opuyorumnanaktan
$afak 370 turkbayragi 70 ler de bitti cok $ükür
kizlar dün gece duygusala bagladim da biraz , askerime mektup yazdim icimi döktüm :1rolleyes:
haftasonu geldiginde nete adresi isticem , duygularimi en iyi bu $ekilde anlatabildim diye mektubu okumasini söylicem
amin canım ilk başta bi sözlenelimde :)
çok doğru canım benim çekemiyorlar sonrada böyle kıskançlıklar başlıyor yani
Günaydin asker güzelleri opuyorumnanaktan
kizlar dün gece duygusala bagladim da biraz , askerime mektup yazdim icimi döktüm :1rolleyes:
haftasonu geldiginde nete adresi isticem , duygularimi en iyi bu $ekilde anlatabildim diye mektubu okumasini söylicem
Hoşgeldin lady cim. Ewet evet mektup iyi bi çöüzm bence tatlım telde söleyemiceksen böylesi en iyisi. Hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile5
ho$bulduk canim , nasilsin opuyorumnanaktanhoşgeldin cicim
Hoşgeldin ladymm a.s.Günaydin asker güzelleri opuyorumnanaktan
Allah bozmasın tatlım ama benide sülalesi çok sever sadece dünkü mevzuya takıldım üzüldüm. Cnm ama aile içine girince çok farklı oluyor kötü demiyimde nebileyim onlarda senin ailen oluyor fln neyse ilerde yaşıcaksın ztn anlıcaksın bunları cnmolumunekankayizsmile
kıs kayınpeder de konuşalım. benim ailesinde en sevdiğim insan kayınpederimdir. Ne kıskançlık ne bişey yok maşallah kendi babamdan ayırt etmem. oda beni hatta kızına o bnm kızım sen elin kızı olucaksın bile demiştikaydirigubbakcemile3 cnm kayınbababm bnm
ay çok şirin bende bayılırım o yaştaki çocuklara tam sevmelikgamyoncuiremsu
Hoşgeldin ladymm a.s.
Kızlar çocuk dedinizde bu "öyle bir geçer zaman ki" dizisindeki osmana bitiyorum yaa.. nasıl bir tatlılıktır nasıl bir oyunculuktur o öyle maşallahh valla..Bu kadarmı inandırıcı oynar bir çocuk..İleride çocuğum olursa valla mutlaka bi ilgi alanına yönlendircem, spor, müzik, dans, oyunculuk vs. Körü körüne büyüsün istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?