- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.741
ho$bulduk duru'cum nasilsin opuyorumnanaktan
aslinda msn de söylerdim ama elinde mektup olsunda bi kenara cekilip sakin kafayla okumasini istedim :1rolleyes:
telefondan da zaten ula$amadim , bakalim haftasonu gelir büyük bi ihtimalle nete
ho$bulduk canim , nasilsin opuyorumnanaktan
ewet cnm ağzı var dili yok kayınbabacımınsırnaşık şeymadem öle takma be canım fala boşver kayınpederlerin pek sesi çıkmıyor kaynana ve görğmceden dolayı kayınpederlere sıra gelmiyorkaydirigubbakcemile3
İyiyim fıstığımm, sen nasılsın? Mektup konusunda iyi düşünmüşsün..Elinde somut birşey olunca daha iyi düşünür tombişin..İnşallah alırsın adresini cicim..ho$bulduk incim opuyorumnanaktan naber güzelim
ayy yerim ben o Osmani cok tatli ya ma$allahbi konu$masi bitiriyo beni
ALLAH nazarlardan saklasin canimiim ladycim şükür. Desene cmtesini yine iple çekiyoruzkaydirigubbakcemile
Ewet mektup daha etkili olabilir cnm sonrada seni arayıp duygularını söylerr ayyy çok romantikkkk opuyorumnanaktan
$ükür idare ediyorum canim bende zemuszemusİyiyim fıstığımm, sen nasılsın? Mektup konusunda iyi düşünmüşsün..Elinde somut birşey olunca daha iyi düşünür tombişin..İnşallah alırsın adresini cicim..
günaydın herkese..yağmurlu bir ankaradan sevgiler
ALLAH nazarlardan saklasin canim
C.tesi veya pazar canim ama haftasonunu iple cekiyoruz evet kaydirigubbakcemile yani in$allah cikar da , 3 hafta oluyo boshayallersmile
bana da daha etkili geldi canim , cok doluydum yazdim :) dedigin gibi sonrada arar konu$uruz
Ay inşallah tatlım dua edicem senin için valla çok istiyorum artık tekrar bir araya gelmenizi nşallah emeklerinin karşılığını alırsın ladyimmm.:Saruboceq: Çünkü sende burda layıkıyla asker bekleyen bütün kızlar hepimiz fazlasıyla hak ediyoruzz turkbayragi
ho$bulduk duru'cum nasilsin opuyorumnanaktan
aslinda msn de söylerdim ama elinde mektup olsunda bi kenara cekilip sakin kafayla okumasini istedim :1rolleyes:
telefondan da zaten ula$amadim , bakalim haftasonu gelir büyük bi ihtimalle nete
ho$bulduk canim , nasilsin opuyorumnanaktan
Hoşgeldin ladymm a.s.
Kızlar çocuk dedinizde bu "öyle bir geçer zaman ki" dizisindeki osmana bitiyorum yaa.. nasıl bir tatlılıktır nasıl bir oyunculuktur o öyle maşallahh valla..Bu kadarmı inandırıcı oynar bir çocuk..İleride çocuğum olursa valla mutlaka bi ilgi alanına yönlendircem, spor, müzik, dans, oyunculuk vs. Körü körüne büyüsün istemiyorum..
günaydın arkadaşlar a.s.
sagol canim ALLAH razi olsun a.s.Ay inşallah tatlım dua edicem senin için valla çok istiyorum artık tekrar bir araya gelmenizi nşallah emeklerinin karşılığını alırsın ladyimmm.:Saruboceq: Çünkü sende burda layıkıyla asker bekleyen bütün kızlar hepimiz fazlasıyla hak ediyoruzz turkbayragi
Günaydin canim ho$geldin a.s.günaydın arkadaşlar a.s.
iyiyim canim bende i$te yerimsenibeniyiiyim tatlım sen nasılsın ne iyi etmişsin mektub yazmakla inşallah herşey yoluna girer canım snein için
sagol canim ALLAH razi olsun a.s.
tekrar bir araya gelsek de topic de rahatlasa :1rolleyes:
in$allah canim cok sagol :1hug: evet Rabbim hepimizi kavu$tursun :Saruboceq:
Aminnn cnmmm:Saruboceq:
ayy canım sıkıldı benim ya
hava bulutlu tam uyku havası hiç çalışasım yok valla
aynen canım burası da öyle gözlerimde çook ağrıyor zaten uykum var benim ya
KK kizlari icin kocaman bi Amiiin .. :Saruboceq:Aminnn cnmmm:Saruboceq:
Iyiyim canim sen nasilsin olumunekankayizsmilehoşbuldm cnm nasılsn
KK kizlari icin kocaman bi Amiiin .. :Saruboceq:
Iyiyim canim sen nasilsin olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?