Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iim ladycim şükür. Desene cmtesini yine iple çekiyoruzkaydirigubbakcemile
Ewet mektup daha etkili olabilir cnm sonrada seni arayıp duygularını söylerr ayyy çok romantikkkk opuyorumnanaktan

iim ladycim şükür. Desene cmtesini yine iple çekiyoruzkaydirigubbakcemile
Ewet mektup daha etkili olabilir cnm sonrada seni arayıp duygularını söylerr ayyy çok romantikkkk opuyorumnanaktan
ALLAH nazarlardan saklasin canim
C.tesi veya pazar canim ama haftasonunu iple cekiyoruz evet kaydirigubbakcemile yani in$allah cikar da , 3 hafta oluyo boshayallersmile
bana da daha etkili geldi canim , cok doluydum yazdim :) dedigin gibi sonrada arar konu$uruz

İyiyim fıstığımm, sen nasılsın? Mektup konusunda iyi düşünmüşsün..Elinde somut birşey olunca daha iyi düşünür tombişin..İnşallah alırsın adresini cicim..
$ükür idare ediyorum canim bende zemuszemus
evet incim bana da öyle geldi cekilsin askeriyenin bi kö$esine okusun , msnde söylesem orda okuyup orda kalacakti
telefonla da ula$amadim zaten , mektup her zaman elinde olur , istedikce acsin acsin okusun :1closedeyes:
verir adresini büyük ihtimalle , icimi dökmeme duygularimi söylememe cok önem verirdi :)

iyiiyim tatlım sen nasılsın ne iyi etmişsin mektub yazmakla inşallah herşey yoluna girer canım snein için

ay bende bitiyorum çok tatlı maşşallah

günaydın herkese..yağmurlu bir ankaradan sevgiler

günaydın arkadaşlar a.s.

günaydın kızlar hoşgeldiniz

sagol canim ALLAH razi olsun a.s.
tekrar bir araya gelsek de topic de rahatlasa :1rolleyes:
in$allah canim cok sagol :1hug: evet Rabbim hepimizi kavu$tursun :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar a.s.
Günaydin canim ho$geldin a.s.

iyiiyim tatlım sen nasılsın ne iyi etmişsin mektub yazmakla inşallah herşey yoluna girer canım snein için
iyiyim canim bende i$te yerimseniben
sagol canim tesekkür ederim olumunekankayizsmile evet cidden iyi ettim ya :lepi:

Kizlar ben kocacigima hala deliler gibi asigim.. onun adini söyledigimde.. onu düsündügümde.. gözlerim parliyormus.. herkes öyle diyoooo..
Allah hepimizi ömür boyu a$ik birakir insallah.. a$ik olmak süper..
Seviyorum ve hala a$igimmm :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…