Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evt cnm bende cok merakliyim:kedi:kaydirigubbakcemile3

xdurux arkadasimiz satenli gecelikler almis o canimmmmm:roflol::roflol: onu konusuyoruzzzsırnaşık şey

walla konu tam benlikmiş meral benim teyzemde almış bana çeyzi için 2 gecelik almış 1 şortlu saten takım almış seviyorum ben o tarz şeyleri ya

aynen canim bende ariorum sen turkiyede bulursun mutlaka merk etme ama benimki cok zorrr gorunuooooooeyvahedigeldismile

evt cnm belkide ondandir ama askerlik dusmucek galiba benim dugun 2012 e kaldi artik:kedi::ecrin_bebek:

ewet tatlım hem normal alışveriş hemde çeyizim için yaptığım alışverişler beni çok mutlu ediyorhihoyyyt. bende zamanı geldiğinde sende heyecan duyarsın şekerim:1hug:

kizlar annem cagirdi geciktim kusura bakmayin opuyorumnanaktan

hoşgeldinnnn kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
ho$buldum nurancim sende ho$geldin olumunekankayizsmile

selam canim hosgeldin zemuszemus

tesekkur ederim cnm saolllllllopuyorumnanaktan
zemuszemus

ıyı fıstıkım senden naberŞeniz
kusum nereye yollucaksın adresı tam bılıyomusun:sm_confused:
yurtdısındasın dıye demıaklinialirimsmile
iyiyim balim bende zemuszemus
haftasonu nete gelir tombi$im adresi alicam , mektup yazdigimi söylerim bi kerelik mektup yollamak istedigimi
icimi anca bu $ekilde dökebildim cünki adresi verecegine inaniyorum , icimi dökmeme duygularimi dile getirmeme cok önem verir kendisi ALLAHtan o konuda odunluk yapmiyo
evet maalesef yurt disi :sinifsinif:

walla konu tam benlikmiş meral benim teyzemde almış bana çeyzi için 2 gecelik almış 1 şortlu saten takım almış seviyorum ben o tarz şeyleri ya

ayyy bende cok seviorummm simdiden bir tane var bile benim kirmizi cicekli bole saten kaydirigubbakcemile3 benimkide bayilir belli etmez amakaydirigubbakcemile3

anam bi gittim kaynatmışsınız
oyy oyy bide onu giymek var kız rahat hareket edemezsinkisempatiksalakcinni

evt cnm sorma televizyonlarda gorup imrenioruz vlla rahatmi deilmi bilmiorum amakaydirigubbakcemile3

ay işte aynen tatlım bnmkide şortlü saten ay bayıldım başka renklerinide alıcam önümüzdeki ayalkisalkisalkis

anam bi gittim kaynatmışsınız
oyy oyy bide onu giymek var kız rahat hareket edemezsinkisempatiksalakcinni

aman boşver rahat etmeyi cnm. çok güzel duruyo böyle bebek gibiopuyorumnanaktan önemli olan busırnaşık şey

kız söz için alışverişe çıktık sözlükler beyaz olurmuş ben kırmızı geceliği bi gördüm baktım aşkımda dumur oldu yerim ulen adetini dedim çart kırmızı geceliği aldım eve gelince annemden zor kurtardım kendimi o ayrı:sm_cool::sm_cool:delikafadulden

kızlar bişiy sorcam fatma gülün suçu nede elbisenin içine giydiği birşey var
gecelik gibi ama değil çünkü üstüne gecelik giyiyor ona ne deniyor çok hoşuma gitti ya

:roflol::roflol::roflol: anammmmmmmmm naptin kiz sennn:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
hehe allahım ya cook komıksınız kızlar he hepınızın ıcı cıvıl cıvıl baksana gelın ne ısterse o alınırrr demı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…