Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:roflol::roflol::roflol: anammmmmmmmm naptin kiz sennn:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:

hehe allahım ya cook komıksınız kızlar he hepınızın ıcı cıvıl cıvıl baksana gelın ne ısterse o alınırrr demı ama

:kedi::kedi: yanlız birşey sölicem bir yerde okumuştum evli erkeklerin aldatma sebeplerinden birde iç çamaşırlarına dikkat etmeyen kadınlarmış gündüz istediğiniz kadar paspal olun gece adamlar gözü gönlü açılsın istiyor kızlar

Son düzenleme:

heleki bihterin giydikleri dehşet bişeydi

durmasına dururda herifin seni karşısında görünce o rahat durur mu bilinmez yanisempatiksalakcinni

kız ne diye giymiceksin deli misin giyersin giyersin biraz zaman geçsin şöle söz felan olsun bende alıcam mini minilülülülülülü

ayyyyy gıyemem ayy ben cook utanırımmmm oyleee ayy yok gıyerım babaannemın gecelıgı gıbı bı gecelık yatarım benım usak anlamaz ayıdır bırazzz

ne utancam kız o benden utancak mı sanki giyerim valla normaldede severim ama babam hergece üstümüzü örtmeye gelmese evde bile giyerim yani bazen teyzemlerde giyiyorum mesela seviyorum ya

evt cnm cok haklisin her zaman icin temiz ve guzel gorunmek zorundasin kocana karsi zaten kocani eve bagli kilmak kadinin elindedir aklinialirimsmile hep ayni hep ayni oda bikar bi yerde degisiklik herzaman sart:lepi:

ayy evt onun gecelikleri yatak ortuleri bitiriodu beniiiiiikaydirigubbakcemile3delikafadulden

bihter demeyin ya kadının herşeyi mükemmeldi yani her giydiği kıyafeti ne güzel taşıyordu neyse

ay cnm valla %100 katılıyorumm. Cnm senle çoğu düşüncelerimiz aynı şaşırıyorum valla:1hug:

ayyyyy gıyemem ayy ben cook utanırımmmm oyleee ayy yok gıyerım babaannemın gecelıgı gıbı bı gecelık yatarım benım usak anlamaz ayıdır bırazzz
olurmu öyle şey cnm kocana giymicende kime giyeceksin...kaydirigubbakcemile

al cnm bnm baya bi oldu valla her renk var kırmızı ve siyah favorilerimaklinialirimsmileopuyorumnanaktan

:kedi::kedi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

cook sey istıyo erkeklerde valal cook uzagım ben bu konulara kızlar falan konusurken hıc katılmazdım ilerde zorluk cekıcem gıbı ama yıne alıreım oz zaman gelsınde bakalımm bıııııııı:Saruboceq:

o zaman gelince alınır ilk zamanlar olmasada daha sonraları muhakkak giyersin kocişine :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…