- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.841
:roflol::roflol::roflol: anammmmmmmmm naptin kiz sennn:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
hehe allahım ya cook komıksınız kızlar he hepınızın ıcı cıvıl cıvıl baksana gelın ne ısterse o alınırrr demı ama
kocan isterse giyersin tatlım niye giymeyesinki
ayyy bende cok seviorummm simdiden bir tane var bile benim kirmizi cicekli bole saten kaydirigubbakcemile3 benimkide bayilir belli etmez amakaydirigubbakcemile3
evt cnm sorma televizyonlarda gorup imrenioruz vlla rahatmi deilmi bilmiorum amakaydirigubbakcemile3
ay işte aynen tatlım bnmkide şortlü saten ay bayıldım başka renklerinide alıcam önümüzdeki ayalkisalkisalkis
aman boşver rahat etmeyi cnm. çok güzel duruyo böyle bebek gibiopuyorumnanaktan önemli olan busırnaşık şey
evt cnm cok dogru soluosun bende ole bir is ariorum acikcasiyerimseniben:1no2:
ayyyyy gıyemem ayy ben cook utanırımmmm oyleee ayy yok gıyerım babaannemın gecelıgı gıbı bı gecelık yatarım benım usak anlamaz ayıdır bırazzz
:kedi::kedi: yanlız birşey sölicem bir yerde okumuştum evli erkeklerin aldatma sebeplerinden birde iç çamaşırlarına dikkat etmeyen kadınlarmış gündüz istediğiniz kadar paspal olun gece adamlar gözü gönlü açılsın istiyor kızlar
heleki bihterin giydikleri dehşet bişeydi
durmasına dururda herifin seni karşısında görünce o rahat durur mu bilinmez yanisempatiksalakcinni
kız ne diye giymiceksin deli misin giyersin giyersin biraz zaman geçsin şöle söz felan olsun bende alıcam mini minilülülülülülü
canım ıstanbulda iş olanagı cook fazla emın ol dugununuz falan gecsın kafana yatkın mutlaka bulursunn
Mehabbet görüyorum seni :1ninca::1ninca:
Mehabbet görüyorum seni :1ninca::1ninca:
slm kızlar baya kaynatmışsınız topiği:)
durmasına dururda herifin seni karşısında görünce o rahat durur mu bilinmez yanisempatiksalakcinni
kız ne diye giymiceksin deli misin giyersin giyersin biraz zaman geçsin şöle söz felan olsun bende alıcam mini minilülülülülülü
ay cnm valla %100 katılıyorumm. Cnm senle çoğu düşüncelerimiz aynı şaşırıyorum valla:1hug::kedi::kedi: yanlız birşey sölicem bir yerde okumuştum evli erkeklerin aldatma sebeplerinden birde iç çamaşırlarına dikkat etmeyen kadınlarmış gündüz istediğiniz kadar paspal olun gece adamlar gözü gönlü açılsın istiyor kızlar
olurmu öyle şey cnm kocana giymicende kime giyeceksin...kaydirigubbakcemileayyyyy gıyemem ayy ben cook utanırımmmm oyleee ayy yok gıyerım babaannemın gecelıgı gıbı bı gecelık yatarım benım usak anlamaz ayıdır bırazzz
ewet aşkı memnuda giydikleri çok gzldi ama fatmagülde köylü güzeli oldu:dilcikar:
ay bu konulara girmeyelim tatlımaklinialirim
hosgeldiniz kizlar sizde buyurunnnaklinialirimsmile
ay cnm valla %100 katılıyorumm. Cnm senle çoğu düşüncelerimiz aynı şaşırıyorum valla:1hug:
olurmu öyle şey cnm kocana giymicende kime giyeceksin...kaydirigubbakcemile
al cnm bnm baya bi oldu valla her renk var kırmızı ve siyah favorilerimaklinialirimsmileopuyorumnanaktan
:kedi::kedi: yanlız birşey sölicem bir yerde okumuştum evli erkeklerin aldatma sebeplerinden birde iç çamaşırlarına dikkat etmeyen kadınlarmış gündüz istediğiniz kadar paspal olun gece adamlar gözü gönlü açılsın istiyor kızlar
yok biz o konuları almayalım
yok biz o konuları almayalım
bihter demeyin ya kadının herşeyi mükemmeldi yani her giydiği kıyafeti ne güzel taşıyordu neyse
cook sey istıyo erkeklerde valal cook uzagım ben bu konulara kızlar falan konusurken hıc katılmazdım ilerde zorluk cekıcem gıbı ama yıne alıreım oz zaman gelsınde bakalımm bıııııııı:Saruboceq:
yok canim sagol ben almayimhosgeldiniz kizlar sizde buyurunnnaklinialirimsmile
:1shok: kacarmi bu gözlerden hicyakaladındımmmohaoldumsmilelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?