Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar ben kapalı oldugum ıcın evlendıgımde acık bı gelınlık gıymek ıstıyorum ailem karsı degıl bu konuya kuzenlerım falan da o sekılde gıydı ama rakdaslarım falan cook tepkı verıyo sızcede yanlıs mı kapalı olan bırının acık gelınlık gıymsı acıklıktan kastımda tesetturlu ıstemıyorumm sacım acık olcak yorumlarınızı beklıyorumm

canım ne alaka ya senin özel günün bu kapanmak senin seçimin açık giyinmekte bence istediğin gibi giyin tatlım

bence gayet normal cnm benimde kapalı arkadaşlarım vardı staplez gelinlik bile giydiler evlenirken. Sonuçta bi kere evleniosun ve içine sinen bi gelinlik giymeyi hayal edion.. sen nasıl giymek istiosan öyle giy cnm. bak ailende karşı deilmiş. gerisine tıka kulağını geç olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

aynen cnm bende kapaliyim bende senin gibi giyinmek istiorum sifir kol deilde cok hafif kolumun uzerini kapaticak tisorttende kisa olcak ole dusunuorum simdilik bi defa olcak cnm sen ssadece kendi icine sineni yap bence kimseyi dinleme bana sorarsan sonradan pisman olursun bende cepkeni hic sevmiorum gelinlikte ayni elbise gibi duruo esarpla felan cok beyaz kalio butun heryerin bende kapali olmama ragmen bende senin gibi yapcam tatlim :lepi:

cook sagol canım bende oyle dusunuyorum gelınlık modalım hazır bıle tdıktırıcem ınsallah nasıp olurrr

cnm cepken dediğin şey bolero gibi bişeymi?

aaa oylemı canım bılmıyodum bunu evet ben de oyle ıstıyorumm ama bı cook kısı bu konuda daha karamsar dusunuyo ayırcada teseturlu gelın basları hıc hos olmuyo en azından burda boylee ercanda istedıgın gıbı olur dıyo sagolun canımmmmmmolumunekankayizsmile

kizlar affedin yine tek tip konusuyla geliyorum :kedi::kedi::kedi: ama $u haberi okudum da

Bakılacak
"Bu konu çok tartışılıyor. Tek tip askerliğin Başbakanlığa gelir gelmez yasal altyapısının netleşip çıkarılacağı yönünde bir algı var. 9 ay deniyor. 12 ay diyenler var. Ancak durum böyle değil. Çünkü, ben Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik olarak buna karşıyım. Hükümetim de, bu tek tip askerlik uygulamasına sıcak bakmıyor. Bu Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı bir çalışmadır. Başbakanlığa gönderirler. Bakılır. Ama sonrasında Bakanlar Kurulu'ndan nasıl çıkar, orası bilinmez. O nedenle, 'tek tip askerlik tamam' demek acelecilik olur.

daha yani tek tip gelcek/gelmeyecek demek icin cok erken öylemi ? dogru mu anladim bilmiyorumkismile

herkesin kendi özgür kararı ama burda şu yorumu yapmam gerekiyo tesettür demek sadece başını belirli yerleri kapatmak değildir ki tesettür sadece fiziksel değil manende olması gereken bi durum yani böle düşündüğüne göre sen tesettürü sadece fiziksel olarak kapanma algılamışsın ve tam benimseyemişsin ki düğün hiç birşekilde bunu meşru kılmaz.Ama şuda varki kimse fikirlerine karışamaz bunun kararı kendin verip sonuçlarına sen katlanacağın için tercih senindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…