- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.861
niye kız :kedi::kedi:
evt cnnm gorumcelerimin ikiside muhasebede calisio padronlarida cok ii italyayla is birligide var hayirlisi bakalim benide tercuman felan alirlarsa yanlarinaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ayy sorma cnm kadinin vucudu super valla cok guzel bir vucuda sahip incecik guzelligide olunca tabi cekilmez oluoboshayallersmile
yok biz o konuları almayalım
cook sey istıyo erkeklerde valal cook uzagım ben bu konulara kızlar falan konusurken hıc katılmazdım ilerde zorluk cekıcem gıbı ama yıne alıreım oz zaman gelsınde bakalımm bıııııııı:Saruboceq:
olur canım olur nıye olmasın cook rahat bulursun emın ol sennn
girersek çıkamayız erkeklerin istekleri hiiiç bitmezki:roflol:
her istediğini yapmak yok kız ama arada lazım böle şeyler
kızlar ben kapalı oldugum ıcın evlendıgımde acık bı gelınlık gıymek ıstıyorum ailem karsı degıl bu konuya kuzenlerım falan da o sekılde gıydı ama rakdaslarım falan cook tepkı verıyo sızcede yanlıs mı kapalı olan bırının acık gelınlık gıymsı acıklıktan kastımda tesetturlu ıstemıyorumm sacım acık olcak yorumlarınızı beklıyorumm
kızlar ben kapalı oldugum ıcın evlendıgımde acık bı gelınlık gıymek ıstıyorum ailem karsı degıl bu konuya kuzenlerım falan da o sekılde gıydı ama rakdaslarım falan cook tepkı verıyo sızcede yanlıs mı kapalı olan bırının acık gelınlık gıymsı acıklıktan kastımda tesetturlu ıstemıyorumm sacım acık olcak yorumlarınızı beklıyorumm
bence gayet normal cnm benimde kapalı arkadaşlarım vardı staplez gelinlik bile giydiler evlenirken. Sonuçta bi kere evleniosun ve içine sinen bi gelinlik giyme istiosun. sen nasıl giymek istiosan öyle giy cnm olumunekankayizsmile
aynen cnm bende kapaliyim bende senin gibi giyinmek istiorum sifir kol deilde cok hafif kolumun uzerini kapaticak tisorttende kisa olcak ole dusunuorum simdilik bi defa olcak cnm sen ssadece kendi icine sineni yap bence kimseyi dinleme bana sorarsan sonradan pisman olursun bende cepkeni hic sevmiorum gelinlikte ayni elbise gibi duruo esarpla felan cok beyaz kalio butun heryerin bende kapali olmama ragmen bende senin gibi yapcam tatlim :lepi:
cook sagol canım bende oyle dusunuyorum gelınlık modalım hazır bıle tdıktırıcem ınsallah nasıp olurrr
aynen cnm bende kapaliyim bende senin gibi giyinmek istiorum sifir kol deilde cok hafif kolumun uzerini kapaticak tisorttende kisa olcak ole dusunuorum simdilik bi defa olcak cnm sen ssadece kendi icine sineni yap bence kimseyi dinleme bana sorarsan sonradan pisman olursun bende cepkeni hic sevmiorum gelinlikte ayni elbise gibi duruo esarpla felan cok beyaz kalio butun heryerin bende kapali olmama ragmen bende senin gibi yapcam tatlim :lepi:
canım ne alaka ya senin özel günün bu kapanmak senin seçimin açık giyinmekte bence istediğin gibi giyin tatlım
sen nasil bir model dusunuorsun canimbilmiyorumkismileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?