Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selam Canlar nasılsınızz bakalımm ?? Kızlar azıcık geçmişi okudumda, canlar sıkılmış şu tek tip olayına. Ya hemen ümidininizi kaybetmeyin bitanecikler. Henüz kesin belirlenmiş bişi yok. Sadece bir iddia. Bence rafa felan kaldırıldığı yok tek tip'in tekrar gündeme geleceğini düşünüyorum. O kadar meşakkatten sonra bir anda bitmiş olamaz. Umudunuzu yitirmeyinn. Kıyamam üzülmenize... Çıkarsa belki beni de uzatıcak ama olsun burda neler paylaştık ben kıyamam size..

olumunekankayizsmilea.s

olumunekankayizsmilea.s
Bugun gazetlerde gene tektip vardı rafa kalkmamıs ne olacagı bellı olmaz ama yakın zamanda mı dıye soranlara hayıR dıyordu basbakan yardımcısı:gitme:
off bız yıne kavga ettıkkk mafoldumben
Ne oldu canım her aradgında kavga mı ediyorsunuz:teselli:

Selaam kızlarrr... Nasılsınız ?
Selammmmmmm

ıtıdır canım aynı valla ercana sordum canım yemın torenıden sonra dedı hala mesut ısletıyomu senı canım

aramadı canım bugün akşam arasın ben ona sorcam dün okadar kötü oldumki tamam biliom doguya gtcek ama bi tuhaf oldum dogal oalarak mafoldumben ama neden işletio beni analamadımmmmafoldumben

benım safak ta 86 yanı dugunume o kadar kaldı..ya arkadaslar bu alta bebek bekleyenler yada yenı evlıler falan bole guzel yollar zaman cızelgelerı falan koyuyalarya nasıl koyuyolar onu...bende koymak ıstıyorum ...

aramadı canım bugün akşam arasın ben ona sorcam dün okadar kötü oldumki tamam biliom doguya gtcek ama bi tuhaf oldum dogal oalarak mafoldumben ama neden işletio beni analamadımmmmafoldumben

tabıkı canım ılk duyunca herkes kotu olur ama bolklerıne gore degısır mı blmıyorum ama cook erken ımkansız yanı bellı olması

tabıkı canım ılk duyunca herkes kotu olur ama bolklerıne gore degısır mı blmıyorum ama cook erken ımkansız yanı bellı olması

dün gece ben askeriyeyi aradım canım hiç bi bölük belli olmadı dedi sadece 5. bölük belli olucak erken oda yenin törennde yada ondan 1 gün önce fln belli olcak dediakannehir ama bi arasın bu akaşam bunu yapmaya hakkı yok bana ya ben sizlerle konuşmasaydım yad askeriyeyi aramasaydım ne kadar kötü olurdum şuan senağlama doguya çıkıcak büyük ihtimal ama alışamam zaman alcak yaniiiakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…