- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.961
ma$allah canim ALLAH mutlulugunuzu daim etsin:asigim:
AMİN tatlım
yok canim bööm böööm bakti sempatiksalakcinni gözümü cevirdim ben ya elalemin almani iste :umursamaz:
yeni geldiiim daha henüz yazamami$tim yoksa susmaaaam delikafadulden
ho$geldin canim naber a.s.
Gizemcim senin askerinle benimki ayni yerde eger bi sakincasi yoksa askeriyenin ismini özelden bi atabilirmisin canim ?
Gizemcim sagol özel mesajin icin halletim canim a.s.
Selam Canlar nasılsınızz bakalımm ?? Kızlar azıcık geçmişi okudumda, canlar sıkılmış şu tek tip olayına. Ya hemen ümidininizi kaybetmeyin bitanecikler. Henüz kesin belirlenmiş bişi yok. Sadece bir iddia. Bence rafa felan kaldırıldığı yok tek tip'in tekrar gündeme geleceğini düşünüyorum. O kadar meşakkatten sonra bir anda bitmiş olamaz. Umudunuzu yitirmeyinn. Kıyamam üzülmenize...Çıkarsa belki beni de uzatıcak ama olsun burda neler paylaştık ben kıyamam size..
Selam Canlar nasılsınızz bakalımm ?? Kızlar azıcık geçmişi okudumda, canlar sıkılmış şu tek tip olayına. Ya hemen ümidininizi kaybetmeyin bitanecikler. Henüz kesin belirlenmiş bişi yok. Sadece bir iddia. Bence rafa felan kaldırıldığı yok tek tip'in tekrar gündeme geleceğini düşünüyorum. O kadar meşakkatten sonra bir anda bitmiş olamaz. Umudunuzu yitirmeyinn. Kıyamam üzülmenize...Çıkarsa belki beni de uzatıcak ama olsun burda neler paylaştık ben kıyamam size..
Bugun gazetlerde gene tektip vardı rafa kalkmamıs ne olacagı bellı olmaz ama yakın zamanda mı dıye soranlara hayıR dıyordu basbakan yardımcısı:gitme:olumunekankayizsmilea.s
Ne oldu canım her aradgında kavga mı ediyorsunuz:teselli:off bız yıne kavga ettıkkk mafoldumben
SelammmmmmmSelaam kızlarrr... Nasılsınız ?
kızlarrr selammmmmgeçmişi okudumda topigimizde herşey konuşuluo maşallha ne güsellldelikafadulden:hulya:
ii canım sen nasılsın ?
ıtıdır canım aynı valla ercana sordum canım yemın torenıden sonra dedı hala mesut ısletıyomu senı canım
aramadı canım bugün akşam arasın ben ona sorcamdün okadar kötü oldumki tamam biliom doguya gtcek ama bi tuhaf oldum dogal oalarak mafoldumben ama neden işletio beni analamadımmmmafoldumben
tabıkı canım ılk duyunca herkes kotu olur ama bolklerıne gore degısır mı blmıyorum ama cook erken ımkansız yanı bellı olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?