- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.941
cnm ben Alsancak'ta Zehra'yla Moda'dan almıştım. Eğer İzmir'deysen oraya mutlaka bir bak.
bugün ne var burda bitürlü anlamadım:sinifsinif:
Selammm Kızlarr
saol tatlım yaptımm..:1hug:canım soruna ben cevap veriyim kullancı paneli tıkla
profili düzenleye tıkla
altta bu yazıyı görüceksin ordan istediğini yazabilirsin tatlım
Kişisel RütbeBuradan verebileceğiniz Kişisel Rütbeniz her Mesajınızda gösterilir. Mesaj sayınıza uygun Rütbeye geri dönmek için "İptal" kutuçuğuna işaret koynaız yeterlidir.
Aktüel Rütbe
slm cnm hg.Selammm Kızlarr
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15425720#post15425720
kızlar cancumuzun şafağı doğan güneşşşş:lepi:
darısı herkesin başına olsun inaşallahhhh:Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15425720#post15425720
kızlar cancumuzun şafağı doğan güneşşşş:lepi:
darısı herkesin başına olsun inaşallahhhh:Saruboceq:
saol tatlım yaptımm..:1hug:
slm cnm hg.
AMİNNNNNNNN:Saruboceq:
:1hug: :asigim:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasıl tanıştınız siz canım?
Selam kızlarr ben geldımm
aaa bişey dedimi cnm. öff pöff fln deseydin rahatsız oldunu belli etseydin barikizlar tekrar döndüm aranizaa kaydirigubbakcemile2
ya markete gittim , kasiyer bi adam vardi yaninda da bi cocuk ay allahim deli midir nedir kasiyerin yanina dikildi öyle bakiyo sempatiksalakcinni
birde elektronik e$ya aldigim icin ismimi , adresimi felan vermem gerekiyodu bi güzel dinledi alsanaalsanasmile
yeni geldiiim daha henüz yazamami$tim yoksa susmaaaam delikafaduldenxdurux, Babyke, Lady_cici+, sevgilim_benim, siyah_inci, wbluebluew, _kvsr_
ne kdr kalabalığız. Ama bugün kimse konuşmuyor nedensefisfisfis
ho$geldin canim naber a.s.Selam kızlarr ben geldımm
bnm arkadaşımın arkadaşıydı cnm. Ama ben tanımıyordum bigün arkadaşımı gördüm konuştum. oda yanındaydı. onra demiş oğlum ben aşık oldum bana bunun numarasını ver. Demiş olmaz bela olma kızın başına fln yalvar yakar almış. Sonra aradı ben sapık git başımdan fln dedim. Sonra 1seneden fazla böyle rahatsızlık vermeden sürekli aradı teklif etti.Sonunda dayanamadım kabul ettim.Çünkü o 1senede bende aşık olmuşum:asigim:
yok canim bööm böööm bakti sempatiksalakcinni gözümü cevirdim ben ya elalemin almani iste :umursamaz:hg cnm
aaa bişey dedimi cnm. öff pöff fln deseydin rahatsız oldunu belli etseydin bariklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?