- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.081
ayy utandm kız saol :kedi: hoşbulduk canım benimmm Şeniz
selam canımmm nasılsın mehtabın az kaldı bayanssulusmile
yaa of ben çok fena taktım yaa karamel saç istiyorummm ama siyahı da çok seviyorum pişman olur muyum acabasiyahtan nasıl döncem onu da bilmiyorum pofff
ayy utandm kız saol :kedi: hoşbulduk canım benimmm Şeniz
selam canımmm nasılsın mehtabın az kaldı bayanssulusmile
Az kaldı ıste cnm ya heycnlımm,ya bu arada sıyah saclıların tek ıstegı karemelcnm okadar ck ıstıordumkı ama hep olumsuz tepkı aldım ya saclarım ölucek ve sıyah herkes alştı bırden karemel tuaf olucak.
İncım dugununde kesnlkle sacların sıyah olmalı yaheyecan doruktaa:asigim:
ayy canım valla bazen aynaya bakıyorum yok diyorum siyahtan başkası yalan bana ama bazen de kara kara içim kararıyoo sempatiksalakcinni ben de uzun süredir siyah saçlıyım dönüşüm büyük şok yaratır ama saçım yanmadan dönebileceğimi bilsem dönerim valla gözümü kararttım ohaoldumsmile
utanma canim aklinialirimsmile fistik gibisin iste
İncım dugununde kesnlkle sacların sıyah olmalı ya
ahaa tam isabet canımben de hep bunu düşünüyorum yaaa düğünümde kesinlikle siyah saçlı olmak istiyorummm gelinlikle muhteşem duruyo siyah saç:asigim:
ama içimden bi his düğüne daha çok var diyoosempatiksalakcinni
Tatlım ozman bak saclarını 2 ay boyatmıcann daha sora kahve tonlarına boyatcan yavas yavas acılcak sorada karemele boyatcan sacım yıpranmasın dıosan eee bu zman dılımnde zaten dugunune ne kalıcak kııı,ben de senın gbıyım hep karemel dıe sayıkladım kuafre gtdım cesaret edemdler
aynen canım en doğrusu öyle yapmak aslında ama işte tezcanlıyımyakuaföre de hayatta güvenemem eyvahedigeldismile saçımı 4 aydır boyamıyorum ama hala simsiyah mübarek yaa akmıyo bi türlü ama ben yine de kahveye boyucam artık yavaş yavaş tutar napayımm artık :gitme:
neyse tatlımm ben kaçtım netim yok ama giriyorum yine de yandım vallaiyi geceler canımm olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
Hepinize Günaydin Kizlarrr opuyorumnanaktan
Nasilsinizzz
turkbayragi $afak 139 turkbayragi
Günaydın kızlarrrr
günaydın durucuum nasılsın? kaydirigubbakcemile5
Günaydın kızlarrrr
iidir şekerim sen?
sıkıntı var içimde bugün yaa 2 gündür konuşamadık nişanlımla, bi sesini duysam gelirim kendime :çok üzgünüm: ii gecedir de sıkıntılı rüyalar görüyorum, huzursuz uyuyorum, hayır olsun .. :Saruboceq:
Ahh canim benim.. evet cok kötü oluyor sesini duymadigin zaman yaa..günaydın Babykem opuyorumnanaktan bizim de şafak 142
idare eder canım ya 2 gündür nişanlımla konuşamıyorum, arayamıyo, dün güzdün denetim varmış sabah msjla haber verdi de evvelki gün de dün akşam da aramadı, sesini duymayınca kötü oluyo, bi duysam gelirim kendimefisfisfis
senden naber nasılsın?
Günaydin canim.. nasilsin, nasil gidiyo? Askerin nasil:lepi:Günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?