Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy utandm kız saol :kedi: hoşbulduk canım benimmm Şeniz

selam canımmm nasılsın mehtabın az kaldı bayanssulusmile

yaa of ben çok fena taktım yaa karamel saç istiyorummm ama siyahı da çok seviyorum pişman olur muyum acaba siyahtan nasıl döncem onu da bilmiyorum pofff

Az kaldı ıste cnm ya heycnlımm,ya bu arada sıyah saclıların tek ıstegı karemel cnm okadar ck ıstıordumkı ama hep olumsuz tepkı aldım ya saclarım ölucek ve sıyah herkes alştı bırden karemel tuaf olucak.

heyecan doruktaa:asigim:

ayy canım valla bazen aynaya bakıyorum yok diyorum siyahtan başkası yalan bana ama bazen de kara kara içim kararıyoo sempatiksalakcinni ben de uzun süredir siyah saçlıyım dönüşüm büyük şok yaratır ama saçım yanmadan dönebileceğimi bilsem dönerim valla gözümü kararttım ohaoldumsmile

İncım dugununde kesnlkle sacların sıyah olmalı ya

Tatlım ozman bak saclarını 2 ay boyatmıcann daha sora kahve tonlarına boyatcan yavas yavas acılcak sorada karemele boyatcan sacım yıpranmasın dıosan eee bu zman dılımnde zaten dugunune ne kalıcak kııı,ben de senın gbıyım hep karemel dıe sayıkladım kuafre gtdım cesaret edemdler

aynen canım en doğrusu öyle yapmak aslında ama işte tezcanlıyımya kuaföre de hayatta güvenemem eyvahedigeldismile saçımı 4 aydır boyamıyorum ama hala simsiyah mübarek yaa akmıyo bi türlü ama ben yine de kahveye boyucam artık yavaş yavaş tutar napayımm artık :gitme:

neyse tatlımm ben kaçtım netim yok ama giriyorum yine de yandım valla iyi geceler canımm olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Tamamm cnm benm konsurusz yne ıyı uykulr

Hepinize Günaydin Kizlarrr opuyorumnanaktan
Nasilsinizzz

turkbayragi $afak 139 turkbayragi

günaydın Babykem opuyorumnanaktan bizim de şafak 142
idare eder canım ya 2 gündür nişanlımla konuşamıyorum, arayamıyo, dün güzdün denetim varmış sabah msjla haber verdi de evvelki gün de dün akşam da aramadı, sesini duymayınca kötü oluyo, bi duysam gelirim kendimefisfisfis
senden naber nasılsın?

Sıkma canını tatlım. Tabiki haklısın sesini duymadan için rahat etmez biliorum ama İlk fırsat bulunca ararayacaktır sende biliosun. Nasıl yatarsan genelde öyle rüyalar görürsün cnm için ferah tut yat. Hayrolsun rüyaların cnm:1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

124 03062008

133 DİDEM_EVO

135 GFB 1907

139 BABYKE

142 HEJAR12

142 FLOWERB

149 HAYRANIIM

153 FIDES

164 ACELYA

173 MELISAM09

178 HEATH19

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

200 SUSU
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Ahh canim benim.. evet cok kötü oluyor sesini duymadigin zaman yaa..
Hmmm Askerin cok yogunmus. Düzelir haftaya.. Bizim oradada kucuk kucuk denetlemeler oluyor.. Insallah bugun arar Askerin seni. bol bol konusursunuz.

Benden iyilik canim ya.. ayyy 11 ay bitmek uzere.. dünyanin kontöru gitti..
Yurt disinda askerlik yaptigi icin benimki..
Megersem Voipwise diye program var.. Bedava ariyorum.. ben bilgisayardan askeriyeye aradim dun.. bu görüsme bedava yaziyo.. 1 kurus kontör gitmedi ya..
Zaten teyzemin oglu santralda askerlik yapmisti bi kac ay önce..
Teyzem geceleri belki 6 saat falan bedava konusuyordu ogluyla..
Cok süper demi.. bundan sonraa böylee..

Günaydın kızlarrrr
Günaydin canim.. nasilsin, nasil gidiyo? Askerin nasil:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…