- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.101
Sıkma canını tatlım. Tabiki haklısın sesini duymadan için rahat etmez biliorum ama İlk fırsat bulunca ararayacaktır sende biliosun. Nasıl yatarsan genelde öyle rüyalar görürsün cnm için ferah tut yat. Hayrolsun rüyaların cnm:1hug:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
124 03062008
133 DİDEM_EVO
135 GFB 1907
139 BABYKE
142 HEJAR12
142 FLOWERB
149 HAYRANIIM
153 FIDES
164 ACELYA
173 MELISAM09
178 HEATH19
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
200 SUSU
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
Ahh canim benim.. evet cok kötü oluyor sesini duymadigin zaman yaa..
Hmmm Askerin cok yogunmus. Düzelir haftaya.. Bizim oradada kucuk kucuk denetlemeler oluyor.. Insallah bugun arar Askerin seni. bol bol konusursunuz.
Benden iyilik canim ya.. ayyy 11 ay bitmek uzere.. dünyanin kontöru gitti..
Yurt disinda askerlik yaptigi icin benimki..
Megersem Voipwise diye program var.. Bedava ariyorum.. ben bilgisayardan askeriyeye aradim dun.. bu görüsme bedava yaziyo.. 1 kurus kontör gitmedi ya..
Zaten teyzemin oglu santralda askerlik yapmisti bi kac ay önce..
Teyzem geceleri belki 6 saat falan bedava konusuyordu ogluyla..
Cok süper demi.. bundan sonraa böylee..
Ahh canim benim.. evet cok kötü oluyor sesini duymadigin zaman yaa..
Hmmm Askerin cok yogunmus. Düzelir haftaya.. Bizim oradada kucuk kucuk denetlemeler oluyor.. Insallah bugun arar Askerin seni. bol bol konusursunuz.
Benden iyilik canim ya.. ayyy 11 ay bitmek uzere.. dünyanin kontöru gitti..
Yurt disinda askerlik yaptigi icin benimki..
Megersem Voipwise diye program var.. Bedava ariyorum.. ben bilgisayardan askeriyeye aradim dun.. bu görüsme bedava yaziyo.. 1 kurus kontör gitmedi ya..
Zaten teyzemin oglu santralda askerlik yapmisti bi kac ay önce..
Teyzem geceleri belki 6 saat falan bedava konusuyordu ogluyla..
Cok süper demi.. bundan sonraa böylee..
Günaydin canim.. nasilsin, nasil gidiyo? Askerin nasil:lepi:
DÜN SABAH MSJ ATTI DENETİM VAR DİYE, Bİ AKŞAM ÖNCE ONA HAZIRLIK YAPTILAR DİYE ARAYAMAMIŞTIR DÜN DE ÇOK YORULDU HERHALDE ONDAN ARAYAMADI.. TELEFONUNU DA KAPALI TUTUYO MECBUREN, ORDAN DA ULAŞAMAYINCA İYİCE MERAK EDİYORUM Çok üzgünüm çoook
Bak canım haberde vermiş merak etme die. Benimkide teli 5ten sonra açıo. Tabi biz sürekli sivildeki gibi aradığımızda açmasını msja anında cwp vermesini beklediğimizden hemen meraka kapılıyoruz. Bugün fırsat bulup arayacaktır cnm. Oda seni habersiz bırakmayı istemiodur:teselli:
:asigim: a.s. :asigim: kaydirigubbakcemile5
günaydın güzel arkadaşlarım a.s.
Aysun Kayacı’ya niye kızdınız
Genelkurmay’ın çalıştığı “tek tip askerlik” uygulamasının hükümet kanadından destek görmemesi bazı siyasilerin tepkisini çekti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “Sayın Hüseyin Çelik, ‘Doktora yapmış ile ilkokul mezunu bir kişiye aynı süre askerlik yaptırmak doğru mu’ diyor. O zaman ‘Dağdaki çobanla benim oyum neden eşit’ diyen Aysun Kayacı’nın suçu ne, ona niye kızdınız” diye sordu.
vallahi çok doğru söylemiş. öyle hemen rafa kaldırıldı ile kalmasın bu mevzu.karşı çıkanlar hiç mi yok!
Vallaha bende yazarken abowwww dedim kendi kendiligime..aaa süpermiş cidden yaa opuyorumnanaktan 11 aya yakın bir süre sonra öğrensen de zararın neresinden dönülse kardır boşver tatlımyerimseniben
benim de harcadığım kontorlerin hattı hesabı yok bu 11 ayda, genelde ev dışında oldugum için mecburen cep telefonumdan askeriyeyi arıyorum, batırıyo bu durum biraz beni ama napalım çoğu bitti azı kaldı, o konuda da sabrediyoruz.. arasın yeter ki iyi olduğunubilelim de o zaman herşey dah akolay oluyor turkbayragi
şimdi senin yazdığını okurken bi tuhaf oldum yaa cidden nerdeyse 11 ayımız bitiyor babykem yaa inanılır gibi değil, yaklaşıyor büyük gün galiba gerçekten :asigim::Saruboceq:
aman iyi olun ikinizde.. kac yasindasin sen canim?çok şükür iyiyim canım Gün saymaya devam işte ama sanki bu aralar durdu zaman geçmek bilmioAskerimde iyi çok şükür
çok şükür iyiyim canım Gün saymaya devam işte ama sanki bu aralar durdu zaman geçmek bilmioAskerimde iyi çok şükür
Günaydınn turkbayragi
Vallaha bende yazarken abowwww dedim kendi kendiligime..
11 ay cokkkk yaa.. sanki yeni gitmis gibi 4, 5 ay..
Aman masallah bizlere, allah nazardan korusunn
aman iyi olun ikinizde.. kac yasindasin sen canim?
Vallaha bende yazarken abowwww dedim kendi kendiligime..
11 ay cokkkk yaa.. sanki yeni gitmis gibi 4, 5 ay..
Aman masallah bizlere, allah nazardan korusunn
aman iyi olun ikinizde.. kac yasindasin sen canim?
doğru diyosun canım, saolsun başından beri bişey oldugunda haber veriyo işte o yüzden merak ediyorum telefonu kapalıyken, bişey olsa haber verirdi niye sesi çıkadı diye eyvahedigeldismile
yok ya ben aştım o olayı, baştan söyledim, kırılma alınma sakın aklına başka şey gelmesin askerdesin durumun belli olmaz allah korusun yakalanmaman için ben sana hiç bi zaman senden ses çıkmadan arayıp msj atmam diye :)
ama cnm senin 11ay olmuş senin biten kdr benim kalan var:sinifsinif:
bende o aramadan aramıom msjıma cwp gelmeyince aramıom ama hep alışmışımya daha alışamadım bu drurumainşallah alışıcam:Saruboceq:
günaydın yengecim
günaydın ccanıımmm.. valla birinci güzel haber, yüzümü gülümseten haber babykeden geldi maaşallah nerdeyse 11 ayımız bitiyor diyince anladım ki zaman geçiyor çok şükür kavuşmaya az kaldıopuyorumnanaktan ikinci de senden geldi, süper demiş yaa Aysun Kayacı, hayran kaldım kendisine şu anda delikafadulden :sm_cool: alkisalkisalkis a.s. :enbuyukkk:
kizlarrr yaaaaa..
Askerlik keske dusse yaa
günaydın güzel arkadaşlarım a.s.
Aysun Kayacı’ya niye kızdınız
Genelkurmay’ın çalıştığı “tek tip askerlik” uygulamasının hükümet kanadından destek görmemesi bazı siyasilerin tepkisini çekti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “Sayın Hüseyin Çelik, ‘Doktora yapmış ile ilkokul mezunu bir kişiye aynı süre askerlik yaptırmak doğru mu’ diyor. O zaman ‘Dağdaki çobanla benim oyum neden eşit’ diyen Aysun Kayacı’nın suçu ne, ona niye kızdınız” diye sordu.
Günaydın cnm
vallahi çok doğru söylemiş. öyle hemen rafa kaldırıldı ile kalmasın bu mevzu.karşı çıkanlar hiç mi yok!
Günaydınn turkbayragi
kizlarrr yaaaaa..
Askerlik keske dusse yaa
21 yaşındsyom canıma.s
kizlarrr yaaaaa..
Askerlik keske dusse yaa
Aman maşallah az kaldı arkadaşlarım sıkın dişinizi boshayallersmile
bizde 6 Ekim'de 4.ayımıza gireceğiz :Saruboceq:
Aysu Kayacı hakkaten doğru söylemiş o zaman bu meclise karşı doğru söze ne hacet.ya şunu anlamıyorum.Daha yazı gitmemiş, meclis toplanıp tek tip askerliği ele almamış ama neymiş tartışma çıkmış rafa kaldırılmış. hiç ama hiç inandırıcı değiller. nalet olsun diyorum hepsineklava:
:çok üzgünüm: keşkeeeeee
hoşgeldin cnm
Keşke düşsee hepimiz çok ümitlenmiştik yaaaa:Saruboceq:
alışırsın canım alışırsın olumunekankayizsmile evet çok şükür 11 ay bitti ama biz telefon kullanalı 2 ay oluyo daha, baştan o kadar zorluk çektik ki şu anda bi mesajı bile rahatlatıyo beni ondan o kadar zor olmadı bizim alışma sürecimiz yerimseniben
senin de biticek canım benim, ben geldiğimden beri kaç kişiyi kavuşturduk burda eşine,sevgilisine, siz de bizi kavuşturacaksınız, sonra yeniler gelicek, hep beraber bizde sizi kavuşturucaz a.s.
İlk defa bu kadar ümitlenmiştim belki bu sefer düşer çok konuşuldu çünküü.
Hata yaptım galiba ümitlenmeklee :umursamaz:
benim hiç umudum kalmadı kızlar, yıllardır oyalıyorlar, insanları boşu boşuna ümitlendiriyorlar...
:çok üzgünüm:
Ağzından bal damlıyo canım.olumunekankayizsmile İnşallah canım inşallaaaaaaaahhh:Saruboceq::Saruboceq:
Bende çok ümitlenmiştim.hatta şafağımı 3ay düşerek ayyy ne gzl olur böyle olsa diyodum ama hüç ümidim kalmadı. Dalga geçiyolar insanlarla resmenklava:
Aynen tatlım benimde hiçmi hiç kalmadı. İnanmıyorum yazılan çizilenlere artık:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?