Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aynen tatlımmmm $:353turkbayragi

cnm senin adın neeeekaydirigubbakcemile2

günaydın canıım hoşgeldin.. aa ne günler geçirdik burda.. 400ler 300ler 200ler bitti 100le rmi bitmiycek olumunekankayizsmile

günaydın cnm benim doğru söylüyosun ne günler geçirdik ama artık geçmiyo sanki zaman daraldıkça bende daralıyorum sempatiksalakcinni napcam bilemedim valla plakalara düşmek istiyorum artık boshayallersmile

Begüm canım benim adım :1rolleyes:

memnun oldum cnm bende nickimden anlaşılcağı üzere durukaydirigubbakcemile2

şafak 139 turkbayragi gel teskere gel artık
off ya bu 100 ler hiç bitmiyo senağlama

ah keşke bnmde şafağım şimdi 100lerde olsa. Bide bana bak 300leri yarıladım daha yeni

günaydın canıım hoşgeldin.. aa ne günler geçirdik burda.. 400ler 300ler 200ler bitti 100le rmi bitmiycek olumunekankayizsmile

İnşallah hepsi biticekturkbayragi:Saruboceq:

günaydın cnm benim doğru söylüyosun ne günler geçirdik ama artık geçmiyo sanki zaman daraldıkça bende daralıyorum sempatiksalakcinni napcam bilemedim valla plakalara düşmek istiyorum artık boshayallersmile

yaa sana iyorum da geçen hafta bende o daralık durumdaydım, nişanlım da dalga geçiyodu beni sıkıştırmıyo da seni şafak mı sıkıştırıyo diye :roflol:
bi hafta öyle bi hafta böyle geçiyo işte haftalar canım yerimseniben

ahh bende bi 100 lere düşsemmm :gitme:

tabii ki sizde geleceksiniz kızlaaar, bizden sonra sıra sizlere geliyoooo kaydirigubbakcemile5 :1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…