- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.121
doğrular bunlar tatlım yerimseniben
:Saruboceq::asigim:
kaydirigubbakcemile5
aynen öyle.. her kafadan bi ses çıkyıo, kimse kimseyi düşünmeden neler yazdı çizdi söyledi.. olan hep bize oldu.. artık umursamıyorum aynen şafak saymaya devam turkbayragi
Aynen tatlımmmm $:353turkbayragi
cnm senin adın neeeekaydirigubbakcemile2
şafak 139 turkbayragi gel teskere gel artık
off ya bu 100 ler hiç bitmiyo senağlama
günaydın canıım hoşgeldin.. aa ne günler geçirdik burda.. 400ler 300ler 200ler bitti 100le rmi bitmiycek olumunekankayizsmile
Begüm canım benim adım :1rolleyes:
günaydın canıım hoşgeldin.. aa ne günler geçirdik burda.. 400ler 300ler 200ler bitti 100le rmi bitmiycek olumunekankayizsmile
günaydın cnm benim doğru söylüyosun ne günler geçirdik ama artık geçmiyo sanki zaman daraldıkça bende daralıyorum sempatiksalakcinni napcam bilemedim valla plakalara düşmek istiyorum artık boshayallersmile
ahh bende bi 100 lere düşsemmm :gitme:
ahh bende bi 100 lere düşsemmm :gitme:
memnun oldum cnm bende nickimden anlaşılcağı üzere durukaydirigubbakcemile2
ah keşke bnmde şafağım şimdi 100lerde olsa. Bide bana bak 300leri yarıladım daha yeni
İnşallah hepsi biticekturkbayragi:Saruboceq:
yaa sana iyorum da geçen hafta bende o daralık durumdaydım, nişanlım da dalga geçiyodu beni sıkıştırmıyo da seni şafak mı sıkıştırıyo diye :roflol:
bi hafta öyle bi hafta böyle geçiyo işte haftalar canım yerimseniben
tabii ki sizde geleceksiniz kızlaaar, bizden sonra sıra sizlere geliyoooo kaydirigubbakcemile5 :1hug:
emin ol cnm bana hayal gibi geliyodu 400 lerden 100 lere düşmek aama bak düştüm zaman geçiyo ama bide bize sorun mirmirmirmir
senin şafa kaç cnm
geçiyo geçiyo ama nasıl :a015:
Ayyy inşallahhhhh:Saruboceq:
cnm ben sana ark.isteği göndermeye çalıştım ama oldumu bilmiyorumzemuszemus
emin ol cnm bana hayal gibi geliyodu 400 lerden 100 lere düşmek aama bak düştüm zaman geçiyo ama bide bize sorun mirmirmirmir
senin şafa kaç cnm
Selam kızlarr
nasılsınız
hoşgeldin burcucum.. iilik senden naber? nası gidiyo heyecanlı geri sayım delikafadulden
hoşbuldum canım bend eiyiyim ii gidiyor bugün pek heyecan yok tatlım bende aman olmasın askerimde 2 gündür aramıyor onada canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?