- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.241
Selam ben geldim gne :)
merhaba kızlarrrrrrrrrrrr
ayy tek tipteki son duruma bakim bişi çikmişmı dedim bakarmısınız şu habere şimdide kısa dönem 4 aya inio dio ne çıkarıcaklarını şaştılar bunlarr:1
Hükümet yeni bir projeyi masaya yatırdı - 01 Ekim 2010 Cuma 07:04
Merhaba kızlarr
Çok iğrenç bi gündeyim yine .. Kötü başladım kötü bitick galiba... Offffffffffff
artık yorum yapmıcam bu konuda yne kısa döenemlilerin yararaına olucakk ala alaklava:
çifte mutlulukk hem 200lere elveda
hem aşkım geliyooo:teytey::teytey:
bide şu askerlık düşseydi :Saruboceq:
Ne olmadı kii...
Off yaa niye böyle oluyo ki niye..
Sabah hastaneye gittim öncesinde sgk ya gitmem gerekiyordu bilmediğim bi yerde ve bi insan yok güç bela yürü yürü yürü buldumm..
Sonra hastaneye gttim sıra beklerken 2 defa tansiyonum düştü bayılıyordum az daha..Bu sırada tolgayla teldeydik o da çok korktu..
Sonra sağlık ocağına gitmem gerekti aile doktu uygulamsına geçildi ya ordaki doktor benle senli-benli konuşmuş hiç dikkat etmedim tolgada teldeydi niye buna izin vermişmişim..yine kavga ettik.. iyi değilim bak ona mı dikkat ettim üstüme gelme diyorum yok.. Beyefendinin umrunda mıı mafoldumben
Niye yapıyorki bana bunu niye yaa mafoldumben
Ne olmadı kii...
Sabah hastaneye gittim öncesinde sgk ya gitmem gerekiyordu bilmediğim bi yerde ve bi insan yok güç bela yürü yürü yürü buldumm..
Sonra hastaneye gttim sıra beklerken 2 defa tansiyonum düştü bayılıyordum az daha..Bu sırada tolgayla teldeydik o da çok korktu..
Sonra sağlık ocağına gitmem gerekti aile doktu uygulamsına geçildi ya ordaki doktor benle senli-benli konuşmuş hiç dikkat etmedim tolgada teldeydi niye buna izin vermişmişim..yine kavga ettik.. iyi değilim bak ona mı dikkat ettim üstüme gelme diyorum yok.. Beyefendinin umrunda mıı mafoldumben
Hoşgeldizniz kızlarr
Hoşgeldin incim?hayırdır nen varfisfisfis
canım geçmiş olsun ,şimdi askerde oldğu için öyle aklı sende kalıyor doğal ama aşırı kıskanç sanırım düzelir inşallah
sağolun kızlar yaöncelikle geçmiş olsun cnm allah bol şifa versin erkeklerin geneli öledir cnm çok dikkat ederler benimkide öle mesela bir hata yapıyım hastada olsam mutlaka burun kırar :umursamaz: neden dikkat etmion hani dikkat edicektin felan her dkda dikkat edemiosunki mutlaka bişiler çıkıo dört dörtlük olamayızki hiç bizaman ama onlarda bizi çok sevdiğinden kıyamadıkların dan öle yapıolar soradanda pişman oluolar üzülme cnm buda geçer canını sıkma sen biran önce iileş askerinde yanında deil bişi yapamıoya sen öleyken ondan öle sinirlenio elinden bişi gelmediği için geçer mutlka üzme tatlı canınıolumunekankayizsmile:1hug:
hb canımmmmmmmmm
kızlar korkmayın ya 4 ay askerlik mi olur allah aşkına bunlara inanmayınnnnnnnnnn
Ne olmadı kii...
saol canım ama ona sorsan hep haklı zaten... hiç haksızım demedi bu güne kadar.. neymiş ben nasıl konuşmam gerektiğini öğrenene kadar aramıcakmış beyefendi.. ya kızlarbana dediği şeyleri utanıyorum buraya yazmaya hiç birini haketmedim üstelik.. öye çok yanıyoki canım.. aramıcam bende ne hali varsa görsün.. Yeter bu akdar üzdüğü yaageçmiş olsun cnm dikkat et. Askerinede kızma oda kendince haklı cnm
saol canım ama ona sorsan hep haklı zaten... hiç haksızım demedi bu güne kadar.. neymiş ben nasıl konuşmam gerektiğini öğrenene kadar aramıcakmış beyefendi.. ya kızlarbana dediği şeyleri utanıyorum buraya yazmaya hiç birini haketmedim üstelik.. öye çok yanıyoki canım.. aramıcam bende ne hali varsa görsün.. Yeter bu akdar üzdüğü yaa
saol canım ama ona sorsan hep haklı zaten... hiç haksızım demedi bu güne kadar.. neymiş ben nasıl konuşmam gerektiğini öğrenene kadar aramıcakmış beyefendi.. ya kızlarbana dediği şeyleri utanıyorum buraya yazmaya hiç birini haketmedim üstelik.. öye çok yanıyoki canım.. aramıcam bende ne hali varsa görsün.. Yeter bu akdar üzdüğü yaa
turkbayragiturkbayragi
alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
124 03062008
133 DİDEM_EVO
135 GFB 1907
139 BABYKE
142 HEJAR12
142 FLOWERB
149 HAYRANIIM
153 FIDES
164 ACELYA
173 MELISAM09
178 HEATH19
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
200 SUSU
229 ecem3004
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
turkbayragiturkbayragi
aaa susucum 200leri bitirmistinnnnnnn darisi basimizaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2:dance:a.s.
amin cannımm benimm darısı başınıza opuyorumnanaktan
bütünnn şafaklar bitmeye mahkumdur:teytey:
güle güle 200lerehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?