Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selam ben geldim gne :)

Hoşgeldizniz kızlarr

Merhaba kızlarr
Çok iğrenç bi gündeyim yine .. Kötü başladım kötü bitick galiba... Offffffffffff

Hoşgeldin incim?hayırdır nen varfisfisfis

artık yorum yapmıcam bu konuda yne kısa döenemlilerin yararaına olucakk ala ala klava:

ay canım bilmiom valla ağzım açık kaldı gene ne çıkarıcaz die düşünüolar habire valla şimdide yazık kısa dönemleri umutlandırıcaklar kısa dönem 4 aya uzun dönem 12 aya düşücek dio şimdide daha dün tasarlanmış dosya yok diolar bişi diolar şu meclise gitsede bi karar verseler artık deli olduk resmen hee valla artık bir karara varılsında rahatlayalım resmen pcyi boş bulunca hemen bütün haberleri arştırıom yeni bir haber varmı die duramıorum nedense bakmadan klava:

canım geçmiş olsun ,şimdi askerde oldğu için öyle aklı sende kalıyor doğal ama aşırı kıskanç sanırım düzelir inşallah

öncelikle geçmiş olsun cnm allah bol şifa versin erkeklerin geneli öledir cnm çok dikkat ederler benimkide öle mesela bir hata yapıyım hastada olsam mutlaka burun kırar :umursamaz: neden dikkat etmion hani dikkat edicektin felan her dkda dikkat edemiosunki mutlaka bişiler çıkıo dört dörtlük olamayızki hiç bizaman ama onlarda bizi çok sevdiğinden kıyamadıkların dan öle yapıolar soradanda pişman oluolar üzülme cnm buda geçer canını sıkma sen biran önce iileş askerinde yanında deil bişi yapamıoya sen öleyken ondan öle sinirlenio elinden bişi gelmediği için geçer mutlka üzme tatlı canınıolumunekankayizsmile:1hug:

Hoşgeldizniz kızlarr

Hoşgeldin incim?hayırdır nen varfisfisfis

hb canımmmmmmmmm

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun ,şimdi askerde oldğu için öyle aklı sende kalıyor doğal ama aşırı kıskanç sanırım düzelir inşallah

sağolun kızlar ya
sabahki halime kendide şahit oldu telefonda.. bu denli üstüme gelmesi öyle çok yoruyo ki beni.. kafamı kaldırcak gücü bulamıyorum artık kendinde.. sürekli baş eğrisi çekiyorum sonrada... suçlu yine ben oluyorum sonrasen kendine dikkat etmiyorsun diye bana kızıyor.. görmüyo kendini hiç askerde diye hep alttan hep alttan artık iyi dğeilim ona bunu anlatamıyorum ama...

geçmiş olsun cnm dikkat et. Askerinede kızma oda kendince haklı cnm

geçmiş olsun cnm dikkat et. Askerinede kızma oda kendince haklı cnm
saol canım ama ona sorsan hep haklı zaten... hiç haksızım demedi bu güne kadar.. neymiş ben nasıl konuşmam gerektiğini öğrenene kadar aramıcakmış beyefendi.. ya kızlarbana dediği şeyleri utanıyorum buraya yazmaya hiç birini haketmedim üstelik.. öye çok yanıyoki canım.. aramıcam bende ne hali varsa görsün.. Yeter bu akdar üzdüğü yaa

Asker diye o kadarda yüz vermeye gerek yok bence. Sende insansın sonuçta.
Sen orda canınla uğraşıyon doktorun nasıl hitap ettiğiylemi uğraşcan bide. Hatasını anlasın :mymeka:

Canım çok iyi anlıyorum seni bnm başımdada bitane var aynından. Burdayken de çok sıkardı gitti yine aynı. Ama bende ses çıkarmıorum artık ne derse he diyorum napayım üzülmesin die. Sende fazla takmamaya çalış cnm üzülme. Seni üzdüğünü anlayıp af dileyecektir. Belli et söyle kırıldığını üzdüğünü bidaha yapmaz belki
:1hug:

yaa neden ole seyler soluoki seni uzmeye hakki hic yok bizler onlari kiricaz orda uzulucekler zaman geciremicekler die dusunuruz hic ama hic ii etmemis sana oyle davranarak hasta oldugunu bildigi halde cok daha farkli bir taviri olmaliydi o destek olmaliydi bencede belli et uzuldugunu o anlasin hatasini cnmlmazpuyorumnanaktan

turkbayragiturkbayragi

canım haklısın ya zaten alttan alan hep biziz ne diyim inşallah düzelir sen şimdi bunları takma sağlığını düşün

Son düzenleme:
Kızlar selammmopuyorumnanaktan Askerimin telekom kartı bıtdı hıc yetıstremıoz ordan yıne aldı baya yıne bıtdı bende aşkım ben kontor alıcam her yone 120 dak gelcek bı sure alma dedıımm o da tamam askım dedı gecen gun de numara verdı bu ankısoru aryablıosun dedı,Dun bekledım arayamadı e kartı yok benım aramamı mı bekledı acaba ben ararım dedım fakat hanı caldırır da ben ararım gbı dusundum fakat kkartı hc yok nasıl caldrsın kı o da var smdı ben nasıl arycam ne dycem bılmıorum taburunu bölüğünümü solucem of 1 gun konusamdk dıe yıkıldım (gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…