Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkese slm
canım bende hiç aramadım aynen senn durumundayım şuanda..buarada her yöne 120 dk yı nasıl yaptın

hoşgeldin canım bi sakin ol bakayım, ne yıkılması öyle hemen.
arıycaksın çıkan askrere bölüğünü söyliyceksin askerinin adıı soyadını söyliyceksin.belki telefona çıkan kişi askerini tanıyordur, tanımasa bile orda bağıracak adını. biraz bekliyceksin sonra eğer oralarda değilse 5-10dk sonra arayın diyecek.telaş yapma hemen lütfen olumunekankayizsmile

tuhhh bende bilmiorumki cnm bolugunu ve adini soyadini soyluosun galiba ordan cagirirlar mutlaka zaten oda bolugun yanindaki tel numarasini vermistitr buyuk bir ihtimal bizimkinin bolugundeki telefonlari disardan aramaya kapatmislar o napicak bilmiorum:ecrin_bebek:

Tatlım kaçta arayım bırasdan okula gecıcem ve suan egtmde bence egtm btdıkten sonra arayım ama verdıgı num ankısor yanı şube falan deıl cnm ,telaş yaptım cnm bırden.bilmiyorumkismile
herkese slm
canım bende hiç aramadım aynen senn durumundayım şuanda..buarada her yöne 120 dk yı nasıl yaptın
Cnm avea 30 tl yukluosun gen avea,her yone 120 dk ve tum avealırlarla 10dk 50ykr

Öyle işte mervişimm heycnlndm bırden ya gtdı gıdelı dun ılk defa sesını duyamdm Alşmam da lazım tabı ustada hergun konusamcm.Vardır cnm onlrda kesn ankısoru aranan num.

Öyle işte mervişimm heycnlndm bırden ya gtdı gıdelı dun ılk defa sesını duyamdm Alşmam da lazım tabı ustada hergun konusamcm.Vardır cnm onlrda kesn ankısoru aranan num.
evt cnm haklisin kotu oluo insan alisinca haberini almadan mutlaka haber verir sana arayamasanda mrk etmeopuyorumnanaktan

h.b canım nasılsın

iim cnm ne olsun tek tipden kesin haber bekliom askerim hic bir haberi kacirma bana haber ver dedide

olsun şube olmasın cnm.ben acemilikte ve şimdide aradığı ankesörelrden arıyorum soruyorum.bu saatte arama bencede müsait değildir. 6'dan sonra ara.

olsun şube olmasın cnm.ben acemilikte ve şimdide aradığı ankesörelrden arıyorum soruyorum.bu saatte arama bencede müsait değildir. 6'dan sonra ara.

Tm cnm benm bgun dersım 7de btcek okuldan sora enşttemın yanına gtcem Askerımın ıkızı yanı aynı zmanda=) O arasın askerle konussun sorsun bana versın bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…