- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.261
Kızlar selammmopuyorumnanaktan Askerimin telekom kartı bıtdı hıc yetıstremıoz ordan yıne aldı baya yıne bıtdı bende aşkım ben kontor alıcam her yone 120 dak gelcek bı sure alma dedıımm o da tamam askım dedı gecen gun de numara verdı bu ankısoru aryablıosun dedı,Dun bekledım arayamadı e kartı yok benım aramamı mı bekledı acaba ben ararım dedım fakat hanı caldırır da ben ararım gbı dusundum fakat kkartı hc yok nasıl caldrsın kı o da var smdı ben nasıl arycam ne dycem bılmıorum taburunu bölüğünümü solucem of 1 gun konusamdk dıe yıkıldım( gitme:
Kızlar selammmopuyorumnanaktan Askerimin telekom kartı bıtdı hıc yetıstremıoz ordan yıne aldı baya yıne bıtdı bende aşkım ben kontor alıcam her yone 120 dak gelcek bı sure alma dedıımm o da tamam askım dedı gecen gun de numara verdı bu ankısoru aryablıosun dedı,Dun bekledım arayamadı e kartı yok benım aramamı mı bekledı acaba ben ararım dedım fakat hanı caldırır da ben ararım gbı dusundum fakat kkartı hc yok nasıl caldrsın kı o da var smdı ben nasıl arycam ne dycem bılmıorum taburunu bölüğünümü solucem of 1 gun konusamdk dıe yıkıldım( gitme:
herkese slm
Tatlım kaçta arayım bırasdan okula gecıcem ve suan egtmde bence egtm btdıkten sonra arayım ama verdıgı num ankısor yanı şube falan deıl cnm ,telaş yaptım cnm bırden.bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım bi sakin ol bakayım, ne yıkılması öyle hemen.
arıycaksın çıkan askrere bölüğünü söyliyceksin askerinin adıı soyadını söyliyceksin.belki telefona çıkan kişi askerini tanıyordur, tanımasa bile orda bağıracak adını. biraz bekliyceksin sonra eğer oralarda değilse 5-10dk sonra arayın diyecek.telaş yapma hemen lütfen olumunekankayizsmile
Cnm avea 30 tl yukluosun gen avea,her yone 120 dk ve tum avealırlarla 10dk 50ykrherkese slm
canım bende hiç aramadım aynen senn durumundayım şuanda..buarada her yöne 120 dk yı nasıl yaptın
tuhhh bende bilmiorumki cnm bolugunu ve adini soyadini soyluosun galiba ordan cagirirlar mutlaka zaten oda bolugun yanindaki tel numarasini vermistitr buyuk bir ihtimal bizimkinin bolugundeki telefonlari disardan aramaya kapatmislar o napicak bilmiorum:ecrin_bebek:
hg canimmmmopuyorumnanaktan
oyy gözdecim kıyamam yıkılma hemen güçlü ol sen ara bakalım ben şimidlik çıkıyorum çok öptüm görüşürz
evt cnm haklisin kotu oluo insan alisinca haberini almadan mutlaka haber verir sana arayamasanda mrk etmeopuyorumnanaktanÖyle işte mervişimm heycnlndm bırden ya gtdı gıdelı dun ılk defa sesını duyamdmAlşmam da lazım tabı ustada hergun konusamcm.Vardır cnm onlrda kesn ankısoru aranan num.
h.b canım nasılsın
Tatlım kaçta arayım bırasdan okula gecıcem ve suan egtmde bence egtm btdıkten sonra arayım ama verdıgı num ankısor yanı şube falan deıl cnm ,telaş yaptım cnm bırden.bilmiyorumkismile
Cnm avea 30 tl yukluosun gen avea,her yone 120 dk ve tum avealırlarla 10dk 50ykr
Öyle işte mervişimm heycnlndm bırden ya gtdı gıdelı dun ılk defa sesını duyamdmAlşmam da lazım tabı ustada hergun konusamcm.Vardır cnm onlrda kesn ankısoru aranan num.
olsun şube olmasın cnm.ben acemilikte ve şimdide aradığı ankesörelrden arıyorum soruyorum.bu saatte arama bencede müsait değildir. 6'dan sonra ara.
off bu haberler sıktı artık iyice..
4 ay mı hiç yapmasınlar ya ne gerek var bizimkiler onların 4 aylarını da yapar..
Bu arada selam kızlar a.s.
evt cnm haklisin kotu oluo insan alisinca haberini almadan mutlaka haber verir sana arayamasanda mrk etmeopuyorumnanaktan
iim cnm ne olsun tek tipden kesin haber bekliom askerim hic bir haberi kacirma bana haber ver dedide
off bu haberler sıktı artık iyice..
4 ay mı hiç yapmasınlar ya ne gerek var bizimkiler onların 4 aylarını da yapar..
Bu arada selam kızlar a.s.
hosgeldin canimmmmmma.s.
Hg cnm gülüp gecıcez artık baska yapck bse yok ıste ortada hukumet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?