- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.281
Asker diye o kadarda yüz vermeye gerek yok bence. Sende insansın sonuçta.
Sen orda canınla uğraşıyon doktorun nasıl hitap ettiğiylemi uğraşcan bide. Hatasını anlasın :mymeka:
Canım çok iyi anlıyorum seni bnm başımdada bitane var aynından. Burdayken de çok sıkardı gitti yine aynı. Ama bende ses çıkarmıorum artık ne derse he diyorum napayım üzülmesin die. Sende fazla takmamaya çalış cnm üzülme. Seni üzdüğünü anlayıp af dileyecektir. Belli et söyle kırıldığını üzdüğünü bidaha yapmaz belki
:1hug:
saolun kızlar..sadece 1 gün yani bir güncükk çevirebilsem şu karakter olayını ben o olsam o da ben.. görse kendini..ahh ahhh..yaa neden ole seyler soluoki seni uzmeye hakki hic yok bizler onlari kiricaz orda uzulucekler zaman geciremicekler die dusunuruz hic ama hic ii etmemis sana oyle davranarak hasta oldugunu bildigi halde cok daha farkli bir taviri olmaliydi o destek olmaliydi bencede belli et uzuldugunu o anlasin hatasini cnmlmaz puyorumnanaktan
ben çooooookk heycanlıyımm yaaa
yarın aşkımı görücem resmeeeenn:asigim::dance:
Tm cnm benm bgun dersım 7de btcek okuldan sora enşttemın yanına gtcem Askerımın ıkızı yanı aynı zmanda=) O arasın askerle konussun sorsun bana versın bari.
kızlar aşkm msndeydi 1 saate yakın, off nasıl iyi geldi bu yaa delikafadulden komutanları izin wermiş eğitimleri düzgün yaptılar diye :lepi:
$afak 200:lepi: 200lere veda
mehtap 1:lepi::lepi::lepi:
cnm bu takımların kalitesinden şüpheliyim ben.
merhaba kızlarrrrrrrrrrrr
ayy tek tipteki son duruma bakim bişi çikmişmı dedim bakarmısınız şu habere şimdide kısa dönem 4 aya inio dio ne çıkarıcaklarını şaştılar bunlarr:1
Hükümet yeni bir projeyi masaya yatırdı - 01 Ekim 2010 Cuma 07:04
sağolun kızlar ya
sabahki halime kendide şahit oldu telefonda.. bu denli üstüme gelmesi öyle çok yoruyo ki beni.. kafamı kaldırcak gücü bulamıyorum artık kendinde.. sürekli baş eğrisi çekiyorum sonrada... suçlu yine ben oluyorum sonrasen kendine dikkat etmiyorsun diye bana kızıyor.. görmüyo kendini hiç askerde diye hep alttan hep alttan artık iyi dğeilim ona bunu anlatamıyorum ama...
Asker diye o kadarda yüz vermeye gerek yok bence. Sende insansın sonuçta.
Sen orda canınla uğraşıyon doktorun nasıl hitap ettiğiylemi uğraşcan bide. Hatasını anlasın :mymeka:
nasıl kız eniştenle sevgilin ikiz yani dmi CADIARZU
ablanın eşi mi ?
BEN GELDİM KIZLAR
MORELİM SIFR:sinifsinif:
slm kızlarropuyorumnanaktan
adına sevindim tatlımm.. :lepi:
hayrola tatlım senin neyin varrBEN GELDİM KIZLAR
MORELİM SIFR:sinifsinif:
kaç kere konuştum tatlım kaç kere... bitinceye kadar rahat yüzü yok bana bittikten sonra da başka dertleri çıkar beyimizinnah canım benim... benim nişanlımda böyled, şöyle bi okudum yazdıklarını da.. normalde de zor bir insandr zaten askere gitti iyice şaşırdı kendisini, asker diye ses çıkarmadıkça alttan aldıkça sapıttı, geçen hafta yazmıştım bende burda, zor günler geçiriyoruz diye.. en sonunda dayanamayıp konuştum, toparladı çok şükür.. bi daha olmaz çyle inşallah..gerçekten çok zor oluyo insanın duracak hali, dayanıcak sabrı kalmıyo :bbo:
hayrola tatlım senin neyin varr
kaç kere konuştum tatlım kaç kere... bitinceye kadar rahat yüzü yok bana bittikten sonra da başka dertleri çıkar beyimizinn
markofonide yeni nevresim takımları buldummm bayıldımmmmm:asigim:
burcumm görmen lazım bunlarııııbayanssulusmile
şu ikisi arasında kaldım hangisini alsammm:uhm:
oof oofff bitmez canım bilirim.. önceden de başka şeyler vardı şimdi başka şeyler gelince de başka...
bence pembeli daha şirin, kırmızılı çok şık ama iddalı her odaya uyum sağlaması zor bence yerimseniben
iddaaalı şelere bayılırımmmmmmmmmaklinialirimsmile
sanırım ikisinide alıcammmm :dance:
hayrola burcum senin neyin var?
o zaman güle güle kulllaaaannn aklinialirimsmile
benim de geçen hafta sipariş verdiğim nevresim takımı geldi bugün, çok güzeeel yumuşacık kumaşı da renkleri deseni de çok güzzelll opuyorumnanaktan
kızlarrr selammmsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?