Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Asker diye o kadarda yüz vermeye gerek yok bence. Sende insansın sonuçta.
Sen orda canınla uğraşıyon doktorun nasıl hitap ettiğiylemi uğraşcan bide. Hatasını anlasın :mymeka:

saolun kızlar..sadece 1 gün yani bir güncükk çevirebilsem şu karakter olayını ben o olsam o da ben.. görse kendini..ahh ahhh..

$afak 200:lepi: 200lere veda
mehtap 1:lepi:
:lepi::lepi:

maaşallah susu yaaa hem 200lere veda hem sevgilini görücen, süpeerr, gözünaydın şimdiden opuyorumnanaktan

cnm bu takımların kalitesinden şüpheliyim ben.

ben geçen hafta sarevden almıştım ya mavili bir takım, bugün elime ulaştı, süper çıktı kaltesi, yumuşacık ve süper renkleri falan opuyorumnanaktan

iyice saçmaladılar yahu bırakın allah aşkına, kendileri biyle söylediklerine inanmayacak yakında laelaelaelaelae

ah canım benim... benim nişanlımda böyled, şöyle bi okudum yazdıklarını da.. normalde de zor bir insandr zaten askere gitti iyice şaşırdı kendisini, asker diye ses çıkarmadıkça alttan aldıkça sapıttı, geçen hafta yazmıştım bende burda, zor günler geçiriyoruz diye.. en sonunda dayanamayıp konuştum, toparladı çok şükür.. bi daha olmaz çyle inşallah..gerçekten çok zor oluyo insanın duracak hali, dayanıcak sabrı kalmıyo :bbo:

Asker diye o kadarda yüz vermeye gerek yok bence. Sende insansın sonuçta.
Sen orda canınla uğraşıyon doktorun nasıl hitap ettiğiylemi uğraşcan bide. Hatasını anlasın :mymeka:

katılıyorum canım sana.. ben de öyle çıkıştım sonunda.. bende insanım yeter dayanamıyorum, hiç bişey belli etmiyorum diye şaşırma kendini dedimsempatiksalakcinni

nasıl kız eniştenle sevgilin ikiz yani dmi CADIARZU
ablanın eşi mi ?

ilginç ama sanırım güzel bi ilişki bu sırnaşık şey

BEN GELDİM KIZLAR

MORELİM SIFR:sinifsinif:
hayrola tatlım senin neyin varr
kaç kere konuştum tatlım kaç kere... bitinceye kadar rahat yüzü yok bana bittikten sonra da başka dertleri çıkar beyimizinn

markofonide yeni nevresim takımları buldummm bayıldımmmmm:asigim:
burcumm görmen lazım bunlarııııbayanssulusmile
şu ikisi arasında kaldım hangisini alsammm:uhm:

Eklentiler

• $1202000000007_220x306.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $1331000000004_220x306.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 27
hayrola tatlım senin neyin varr

kaç kere konuştum tatlım kaç kere... bitinceye kadar rahat yüzü yok bana bittikten sonra da başka dertleri çıkar beyimizinn

oof oofff bitmez canım bilirim.. önceden de başka şeyler vardı şimdi başka şeyler gelince de başka...

markofonide yeni nevresim takımları buldummm bayıldımmmmm:asigim:
burcumm görmen lazım bunlarııııbayanssulusmile
şu ikisi arasında kaldım hangisini alsammm:uhm:

bence pembeli daha şirin, kırmızılı çok şık ama iddalı her odaya uyum sağlaması zor bence yerimseniben

iddaaalı şelere bayılırımmmmmmmmmaklinialirimsmile
sanırım ikisinide alıcammmm :dance:

hayrola burcum senin neyin var?

iddaaalı şelere bayılırımmmmmmmmmaklinialirimsmile
sanırım ikisinide alıcammmm :dance:

hayrola burcum senin neyin var?

o zaman güle güle kulllaaaannn aklinialirimsmile
benim de geçen hafta sipariş verdiğim nevresim takımı geldi bugün, çok güzeeel yumuşacık kumaşı da renkleri deseni de çok güzzelll opuyorumnanaktan

o zaman güle güle kulllaaaannn aklinialirimsmile
benim de geçen hafta sipariş verdiğim nevresim takımı geldi bugün, çok güzeeel yumuşacık kumaşı da renkleri deseni de çok güzzelll opuyorumnanaktan

sende güle güle kullan tatlım:1hug:
nevresiminin markası ne cnm. Acaba birinimi söylesem deneme amaçlı. üff kaliteli falan deilse
markofonidenmi söledin bu arada cnm ne kdr sürede eline ulaştııı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…