- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.341
maşallah devremm
kendileri ağır olduğu gibi kitabın içeriğide ağır gibi geldi canım bana ssanki.
maşallah tatlım evet o gerçekten sinir bozucu bir durumdur ama biz hiç görmedik konuşamadık hafta sonları çarşıya çıkamıyor malesef köyde olduğundanizinden sonra ilçeye geçmiş ama benimde laptop bozuk olduğundan konuşamıyorduk 1 hafta çıkıyorsa diğer hafta çıkamıyordu sadee facede paylaştıklarıyla,yazdıklarıyla mutlu oluyordum
sağol devrem
evt tatlıkıs hemde ne ağırdelikafadulden kafayı yemezsem bu yüksek lisans yüzünden iyidir.
he bide tezhip için boyalar aldım rengarenk biz hep rengarengarenkkkaydirigubbakcemile2
Kıyamam cnm ya olsun bak öyle böyle bitirdin askerliği:sm_cool:
ben kaçıyorum. herkese iyi hafatsonları Şeniz
hoşgeldin canım nasılsın?
oyy oyy canım fazla kendini bunaltma ya kafayı yersin valla anam ben bunları okusam sıyırırım kesin:bbo:aynen bu şekilde olurum:bbo:
aynen öle canım çok şükür
sanada canım hadi pazartesi görüşürz
iyiyimm datlumm sen nasılsın nasıl gıdıyooo az kaldıııopuyorumnanaktan
evt canım ama mecburuz işte napalım bende sıyırıyorum zatilaelaelaelaelae
üzülme burcum niye aramıyorki acaba aslında rahat olması gerekiyo ama konturu yoktur belki tatlım
ayy bilmiyorumki bu aralar hep komutanları işleri yığıp kaçıyormuş buna bırakıyormuş kafayo-ı yedim hesap işiyle dediydi 10-11 gibi rıyordu ancak o zaman müsat olabilir aşkım kusura bakma dediydi didemim bilmiyorumki kontür yeni aldıydı
sağol devrem
evt tatlıkıs hemde ne ağırdelikafadulden kafayı yemezsem bu yüksek lisans yüzünden iyidir.
he bide tezhip için boyalar aldım rengarenk biz hep rengarengarenkkkaydirigubbakcemile2
bak benimkide arıcam dedi aramadı halaa
aa hemen üzlmek yok burcum bugüne kadar hergün 2 kez arıyordu aşkın ama dimi..dediği gibidir tatlım işleri vardır yoksa niye aramasın bak ne güzel şeyler demiş sana onları düşünüp morel bul
olumlu düşün olumlu şeyler olsun canım Şenizhaklısın ddiemim inanki şu günlerde hep onun dediklerini süprizi düşünerek duruyorum yoksa patlıcam yani sanırım ondandır bide sabahtan akşam 8 e kadar nöbet tutuyor aşkım sanırım yoruluyor vakit bulamıyo aramaya
Ya kızlar rüyamda ne zman benmkini görsem mutlaka kavga ediyoruz o gün bu kesin artık... İstemiyorum rüyamda görmek falan offfffffffffffffff
evt canım hem hat hem tezhip:kedi:vayy devrem tezhiptemi yapıosun sen bakıym
Ya kızlar rüyamda ne zman benmkini görsem mutlaka kavga ediyoruz o gün bu kesin artık... İstemiyorum rüyamda görmek falan offfffffffffffffff
evt canım hem hat hem tezhip:kedi:
anamm bende de öle oluyo yavv
allah allah canım ne kadar tuhaf bende benimkini gördüğümde çok güzel şeyler oluyor.
kavga mı ettiniz tatlım?
olumlu düşün olumlu şeyler olsun canım Şeniz
az kaldı maşallah
ahh kıyamam sana incim :teselli:
askerden gelince biter bu kavgalar uzaklıktan oluyo hep
Genel olarak ediyoruz ama bu rüyannın olduğu günlerde istisnasız çıkıyo bu kavga ve daha şiddetli oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?