- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.381
canım burda partiler hakkında yorum yapamayız..verilen kararlar ne olursa olsun elimizden gelen hiç birşey yok..
partiler hakkındaki düşüncelerin sende kalsın siyasi sözlere parti isimlerine vs. gerek yok..
İyi de şu anda parti üzerinden dönüyor olay.Lisans ve lisansüstü eğitim alanlarının oyunu kaybetmemek için rafa kaldırdı,önlisans,ortaöğretim,ilkokul mezunlarının da küçümsenmeyecek oylarını da dikkate alarak raftan indirdi.Çocuk oyuncağı mıyız biz böyle kaç gündür sinirlerimizi yıprattılar.TSK'nın da bir o kadar suçu var orası ayrı.
Tüüüüüüüüüüüüüüühhhh Allah belanızı versin sizin gibi hükümetin.Yoook canıııım 4 yıl okuyan askerlik yapmasınn n'olur 4 ay bi merhaba deyip gelecekler heralde! Oyları riske atamadın yine demi "akparti". Önemli olan 12 aya 9 aya çekmen değil,önemli olan bu haksızlığı kaldırmaktı.4 yıllık açıköğretim mezunu(ferah ferah iyi oluyodur) !! ile 2 yıl meslekyüksekokulu arasında 9ay kadar fark var.Ben şahsen bunun kaldırılmasını istiyorum.Askerlik 15 ay kalsın ama 4 yıllık mezunlarda 15 ay yapsın ,yeter ki eşitlensin.Yani arada uçurumlar olmasın. Tamam yükseklisans yapmış,doktora yapmış kişilerin askeri görev farklılıkları muhakkak olsun ama büyük bir haksızlığın döndüğü apaçık ortada.
Ayrıca bu kadar tutarsız bir parti daha görmedim,her üyesi farklı açıklama yapıyorlmaz:
nasıl kız eniştenle sevgilin ikiz yani dmi CADIARZU
ablanın eşi mi ?
selammmm fıstıklarrrrrrrkaydirigubbakcemile2
selaaammmm a.s.
hb tatlımhoşgeldin canmmm
selaaammmm a.s.
Hoşbuldukk :hulya:
Kızlar aranızda hıc ıspartalı olan var mı bana otel bılgısı lasım yahuuuuuuuueyvahedigeldismile
alllahımmm yarın aşkım geliyooo resmennnn:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?