Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hep öle yapıyorum zaten darısı başına tatlım
ya bide depük günüme gelcen dimi 12 ekim gündüz yollucanız beni öğlen 12 ye kadar burdayım öğleden sonra aşkımla buluşmaya gitcem

ben seni geceden depüklerim artık çünkü gündüz okulda oluyorum canım listeyi gece koyarım ben depüğümüdesempatiksalakcinni askerin nerden geliyoki böle hızlı uçaklamı

kendini şartlandırma canım ya ondan da olur

hayırdır inşallah canım ya bilinçaltı mı oluyo anlamadım ki bu kadarıda

tatlım şartlandırmak değil çünkü ben kavga başlatmam hiç bir zman benimki bulur o konuyu genelde bugünkü dr durumu gibi... mutlaka buluyo bişeyler anlamıyorum ki niye böyle oluyor neden yapıyo bunları bana..

ben seni geceden depüklerim artık çünkü gündüz okulda oluyorum canım listeyi gece koyarım ben depüğümüdesempatiksalakcinni askerin nerden geliyoki böle hızlı uçaklamı

peki tamam canım bende gündüz işe geldiğimde okurum balıkesirden canım sabah 6 da bincek 12 de burada
bende öğlen izin alıp gidicem yanına:)

ee tabi canım kimse tartışmak huzursuzluk mutsuzluk olsun istemez ama ben bildim bileli siz hep tartılıyonuz yaw
bu arada geçmiş olsun okudum ama işlerin yoğunluğundan cevap yazamadıuuydım o konuda haksız ama işte kıskandıklarından ne ddiklerini bilemiyorlar

peki tamam canım bende gündüz işe geldiğimde okurum balıkesirden canım sabah 6 da bincek 12 de burada
bende öğlen izin alıp gidicem yanına:)

oh ne güzel canım ya benimde askerim uçakla öğlende gelmiş olcak ama ben onu iki gün sonra anca görücem:sinifsinif:

niye naptıki bugün
sağlık ocağını gitmiştim tatlım aile dr uygulması başladı ya kayıt vs için.. adam anlatıyo bana durumu tel de açık tolga vardı telde adam bana sen diye hitap etmiş ben niye uyarmamışım onu.. hiç tanımadığım biri benimle öyle konuşamazmışşşş Ve sonrasında uzayan kavga ağır sözler...

oh ne güzel canım ya benimde askerim uçakla öğlende gelmiş olcak ama ben onu iki gün sonra anca görücem:sinifsinif:

hımmm ne güzel canım niye 2 gün sonra canım?

gelcemm tabikisimm burcucumm opuyorumnanaktan

bekliorum didemim

nese kızlar ben çıkıyrum hadi ii akşamlar ii hafta sonlarıu öpüyoruum hepinizi

aman allahımguclubacismile yani bu kadarda olmazki sen sonuna kadar haklısın canım yani bunun en başından önlemini al yoksa evlenince daha çok sorun olur. bu erkekleri anlamıyorum cidden ya

hımmm ne güzel canım niye 2 gün sonra canım?

bekliorum didemim

nese kızlar ben çıkıyrum hadi ii akşamlar ii hafta sonlarıu öpüyoruum hepinizi

özel mekanımızda kavuşmayı hayal ettiğimiz içinsempatiksalakcinni
bide ailemin haberi olmadan anca okul vakti görüşebilicem bakalım hele o gün gelsinde
ii akşamlar canım

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
01 Ekim 2010 Cuma - 19:34
Erdoğan: Tek tip askerlik raftan kaldırılmadı

Başbakan Erdoğan,"Tek tip askerlik raftan kaldırılmadı. Çalışmaları göreceğiz." açıklamasında bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "Tek tip askerlik raftan kaldırılmadı. TSK'nın çalışmalarını bekliyoruz." açıklaması yaparak iptal edildiği sanılan tek tip askerliği tekrar gündeme taşıdı.

Tek tip askerlik rafa kaldırıldı derken bir gelişme yaşandı ve proje değiştirilerek tekrar gündeme taşındı. Kısa dönemin 4 ay olması ve uzun dönemin 12 ayda sabitlenmesi projesi bu sefer hükümet tarafından ele alındı. Küçük bir hatırlatma yaparak ilk tek tip açıklamasının Genel Kurman Başkanı Işık Koşaner tarafından dile getirildiğinin altını çizelim.

İlk MYK’da tartışılması beklenen tek tip askerlik projesinde birçok değişiklik yer alıyor. AK Parti üyeleri 15 aylık uzun dönemin 12 aya indirilmesine olumlu bakıyorlar. Lakin çıkan tartışma ve itirazların üniversite okuyanların düzenin bozulmasında meydana geliyordu. Fakat bu yeni düzenlemede üniversite okuyanlar için yeni bir düzenleme yapılıyor. AK Parti kısa dönemin 4 aya indirilmesini değerlendirecek. Konu hakkındaki geniş çapta bilginin hükümet sözcüsü tarafından açıklanması bekleniyor.

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

kızlarr ordamısınız
tek tip belki olmaz ama en azından kısa dönem yapan ile uzun dönem yapanlarrın süresi arasında uçurum olmasın ...

tek tip rafa kalkmadı göürşmeler çalışmalar devam ediyormuş..bizlere vururmu bilmem ama bizden sonrakılerde faydalanırsa sevinirim..
kısa dönemm 4 ay olucakmış arada çok fark var yine..
madem öyle hiç yapmasınlar ya ne gerek var dimiilmazkumayanlar yapar gerektiğiniii:umursamaz:

Tüüüüüüüüüüüüüüühhhh Allah belanızı versin sizin gibi hükümetin.Yoook canıııım 4 yıl okuyan askerlik yapmasınn n'olur 4 ay bi merhaba deyip gelecekler heralde! Oyları riske atamadın yine demi "akparti". Önemli olan 12 aya 9 aya çekmen değil,önemli olan bu haksızlığı kaldırmaktı.4 yıllık açıköğretim mezunu(ferah ferah iyi oluyodur) !! ile 2 yıl meslekyüksekokulu arasında 9ay kadar fark var.Ben şahsen bunun kaldırılmasını istiyorum.Askerlik 15 ay kalsın ama 4 yıllık mezunlarda 15 ay yapsın ,yeter ki eşitlensin.Yani arada uçurumlar olmasın. Tamam yükseklisans yapmış,doktora yapmış kişilerin askeri görev farklılıkları muhakkak olsun ama büyük bir haksızlığın döndüğü apaçık ortada.

Ayrıca bu kadar tutarsız bir parti daha görmedim,her üyesi farklı açıklama yapıyor lmaz:

canım burda partiler hakkında yorum yapamayız..verilen kararlar ne olursa olsun elimizden gelen hiç birşey yok..
partiler hakkındaki düşüncelerin sende kalsın siyasi sözlere parti isimlerine vs. gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…