- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.361
Genel olarak ediyoruz ama bu rüyannın olduğu günlerde istisnasız çıkıyo bu kavga ve daha şiddetli oluyor..
hep öle yapıyorum zaten darısı başına tatlım
ya bide depük günüme gelcen dimi 12 ekim gündüz yollucanız beni öğlen 12 ye kadar burdayım öğleden sonra aşkımla buluşmaya gitcem
kendini şartlandırma canım ya ondan da olur
hayırdır inşallah canım ya bilinçaltı mı oluyo anlamadım ki bu kadarıda
tatlım şartlandırmak değil çünkü ben kavga başlatmam hiç bir zman benimki bulur o konuyu genelde bugünkü dr durumu gibi... mutlaka buluyo bişeyler anlamıyorum ki niye böyle oluyor neden yapıyo bunları bana..
ben seni geceden depüklerim artık çünkü gündüz okulda oluyorum canım listeyi gece koyarım ben depüğümüdesempatiksalakcinni askerin nerden geliyoki böle hızlı uçaklamı
tatlım şartlandırmak değil çünkü ben kavga başlatmam hiç bir zman benimki bulur o konuyu genelde bugünkü dr durumu gibi... mutlaka buluyo bişeyler anlamıyorum ki niye böyle oluyor neden yapıyo bunları bana..
peki tamam canım bende gündüz işe geldiğimde okurum balıkesirden canım sabah 6 da bincek 12 de burada
bende öğlen izin alıp gidicem yanına:)
sağlık ocağını gitmiştim tatlım aile dr uygulması başladı ya kayıt vs için.. adam anlatıyo bana durumu tel de açık tolga vardı telde adam bana sen diye hitap etmiş ben niye uyarmamışım onu.. hiç tanımadığım biri benimle öyle konuşamazmışşşş Ve sonrasında uzayan kavga ağır sözler...niye naptıki bugün
oh ne güzel canım ya benimde askerim uçakla öğlende gelmiş olcak ama ben onu iki gün sonra anca görücem:sinifsinif:
gelcemm tabikisimm burcucumm opuyorumnanaktan
sağlık ocağını gitmiştim tatlım aile dr uygulması başladı ya kayıt vs için.. adam anlatıyo bana durumu tel de açık tolga vardı telde adam bana sen diye hitap etmiş ben niye uyarmamışım onu.. hiç tanımadığım biri benimle öyle konuşamazmışşşş Ve sonrasında uzayan kavga ağır sözler...
hımmm ne güzel canım niye 2 gün sonra canım?
bekliorum didemim
nese kızlar ben çıkıyrum hadi ii akşamlar ii hafta sonlarıu öpüyoruum hepinizi
Ben çıkıyorum kızlar..İyi akşamlar hepinize..İyi dileklerde bulunun benim için.. :2:
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
01 Ekim 2010 Cuma - 19:34
Erdoğan: Tek tip askerlik raftan kaldırılmadı
Başbakan Erdoğan,"Tek tip askerlik raftan kaldırılmadı. Çalışmaları göreceğiz." açıklamasında bulundu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "Tek tip askerlik raftan kaldırılmadı. TSK'nın çalışmalarını bekliyoruz." açıklaması yaparak iptal edildiği sanılan tek tip askerliği tekrar gündeme taşıdı.
Tek tip askerlik rafa kaldırıldı derken bir gelişme yaşandı ve proje değiştirilerek tekrar gündeme taşındı. Kısa dönemin 4 ay olması ve uzun dönemin 12 ayda sabitlenmesi projesi bu sefer hükümet tarafından ele alındı. Küçük bir hatırlatma yaparak ilk tek tip açıklamasının Genel Kurman Başkanı Işık Koşaner tarafından dile getirildiğinin altını çizelim.
İlk MYK’da tartışılması beklenen tek tip askerlik projesinde birçok değişiklik yer alıyor. AK Parti üyeleri 15 aylık uzun dönemin 12 aya indirilmesine olumlu bakıyorlar. Lakin çıkan tartışma ve itirazların üniversite okuyanların düzenin bozulmasında meydana geliyordu. Fakat bu yeni düzenlemede üniversite okuyanlar için yeni bir düzenleme yapılıyor. AK Parti kısa dönemin 4 aya indirilmesini değerlendirecek. Konu hakkındaki geniş çapta bilginin hükümet sözcüsü tarafından açıklanması bekleniyor.
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
Tüüüüüüüüüüüüüüühhhh Allah belanızı versin sizin gibi hükümetin.Yoook canıııım 4 yıl okuyan askerlik yapmasınn n'olur 4 ay bi merhaba deyip gelecekler heralde! Oyları riske atamadın yine demi "akparti". Önemli olan 12 aya 9 aya çekmen değil,önemli olan bu haksızlığı kaldırmaktı.4 yıllık açıköğretim mezunu(ferah ferah iyi oluyodur) !! ile 2 yıl meslekyüksekokulu arasında 9ay kadar fark var.Ben şahsen bunun kaldırılmasını istiyorum.Askerlik 15 ay kalsın ama 4 yıllık mezunlarda 15 ay yapsın ,yeter ki eşitlensin.Yani arada uçurumlar olmasın. Tamam yükseklisans yapmış,doktora yapmış kişilerin askeri görev farklılıkları muhakkak olsun ama büyük bir haksızlığın döndüğü apaçık ortada.
Ayrıca bu kadar tutarsız bir parti daha görmedim,her üyesi farklı açıklama yapıyorlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?