Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

rafa kalktıgını duyunca cok üzülmüştüm bende bugün haberlerde izledim vede çook mutluyum inş düşecek ve biz tez zamanda alacaz teskereyi

biraz önce konustuk aşkımla seni çok özledim valla burnumda tütüyo kokun dedi suan çok kötüyüm bende onu özledimmmmmmmm hemde çokkkk :Saruboceq:allahım ne olur askerlik düşsün bizde kavuşalım evli insana daha zor geliyo askerlik off off.............ASKERLİK DEGİL ZOR OLAN HASRETLİK......kızlarrr

:gitme: içim gitti.. Allah sabır versin özlem çok zor..tez zamanda hepimiz kavuşalım askerlerimize inşallah.. ben nişanlıyken bu kadar zorlanıyorum aynı evden çıkıp askere gitmesi eminim çok çok zordur:gitme:

ben de bu akşam depresifim:sinifsinif:
nişanlımla konuştum çok özledimmm o da öyle diyoo bu yıl yanında olamıcam diyo ben yalnızım diye üzülüyo bitanemm :gitme: çok zor çokkk herşeyini özledimmm :asigim:

offfffffff offfffffff derin bi oofffffffff allahım ne zor yoklugu artık dayanamıyorum ama bunu ona söyleyemiyorum çünki üzülüyo hersey bi yana odama girince o yataga yatınca hersey degişiyo dünyam ters dönüyo temmuzda izine gelmişti bende hamile kaldım rabbim ol dedi oda oldu şimdi o orda kahroluyo hamile ve ben onu göremiyorum die bugun msnedeydi konustuk bana dioki kalk karnına bakıyım büyüdümü dio offf allahım ne zor yaaa........rabbim kimseye hasretlik çektirmesin biran önce kavusalım inş

Merhaba askerlerinin güzelleriiiii uzunca bi aradan sonra geldiiiiiim.kota sorunundan dolayı topikten ayrı kaldım.bu arada da bi sürüüü yeni güzel hatunlar gelmiş HOŞGELMİŞLER... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
askerimle bugün msnde görüştük az öncede telefonda konuştuk.
msnden sonra insana daha çok koyuyor hasretlik :gitme:
çok özledim...

askerimle bugün msnde görüştük az öncede telefonda konuştuk.
msnden sonra insana daha çok koyuyor hasretlik :gitme:
çok özledim...

canım aynı durumdayım hep dersin ya kuş olup askerimin yanına uçuveresim varboshayallersmile

adaşım naber yaff

iyidir adaşım naptın gördün mü askerini artık bakiiim aklinialirimsmile

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey: ....12/10/2010....TATLIKIS=09 AYDIN SELAM..... :teytey:

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=21 DİYARBAKIR SELAM..... :teytey:

:teytey: ....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=29 GÜMÜŞHANE SELAM...... :teytey:

:teytey: ....02/11/2010....SAMETSEVGİ=29 GÜMÜŞHANE SELAM..... :teytey:

:teytey: ....04/11/2010.....SARILALE0308=31 HATAY SELAM...... :teytey:

:teytey: ....05/11/2010....GAMİŞ=32 ISPARTA SELAM...... :teytey:

:teytey: ....05/11/2010......PAPATYAA88=32 ISPARTA SELAM...... :teytey:

:teytey: ....06/11/2010.....MEHABBET=33 İÇEL SELAM..... :teytey:

:teytey: .....14/11/2010.....ESMERİMM=41 KOCAELİ SELAM..... :teytey:

:teytey: ....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=47 MARDİN SELAM...... :teytey:

:teytey: ....21/11/2010.....OZLEMBBC=48 MUĞLA SELAM..... :teytey:

:teytey: ....21/11/2010.....SİYAH_İNCİ=48 MUĞLA SELAM..... :teytey:

:teytey: ....11/12/2010.....SEHT=67 ZONGULDAK SELAM..... :teytey:

:teytey: ....20/12/2010.....YORGUN SEWDA=76 IĞDIR SELAM..... :teytey:

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

YAŞAYALIM Kİ

Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyım istiyorum. ...Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.

Yaşayalım kı, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.

Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi, evimizde, bır şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek... Böylece yaşamalıyız işte.

Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.

Zaman su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı. Saçlara düşünce aklar ya da gidince aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehırden.

Kavgasız, her sabah gürültüyle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip, benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli zıyaretimize, geçmışteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız...

Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde. Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı "herşeyde".

CAN YÜCEL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…