- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.501
Selamm kızlarr
rafa kalktıgını duyunca cok üzülmüştüm bende bugün haberlerde izledim vede çook mutluyum inş düşecek ve biz tez zamanda alacaz teskereyiturkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
01 Ekim 2010 Cuma - 19:34
Erdoğan: Tek tip askerlik raftan kaldırılmadı
Başbakan Erdoğan,"Tek tip askerlik raftan kaldırılmadı. Çalışmaları göreceğiz." açıklamasında bulundu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "Tek tip askerlik raftan kaldırılmadı. TSK'nın çalışmalarını bekliyoruz." açıklaması yaparak iptal edildiği sanılan tek tip askerliği tekrar gündeme taşıdı.
Tek tip askerlik rafa kaldırıldı derken bir gelişme yaşandı ve proje değiştirilerek tekrar gündeme taşındı. Kısa dönemin 4 ay olması ve uzun dönemin 12 ayda sabitlenmesi projesi bu sefer hükümet tarafından ele alındı. Küçük bir hatırlatma yaparak ilk tek tip açıklamasının Genel Kurman Başkanı Işık Koşaner tarafından dile getirildiğinin altını çizelim.
İlk MYK’da tartışılması beklenen tek tip askerlik projesinde birçok değişiklik yer alıyor. AK Parti üyeleri 15 aylık uzun dönemin 12 aya indirilmesine olumlu bakıyorlar. Lakin çıkan tartışma ve itirazların üniversite okuyanların düzenin bozulmasında meydana geliyordu. Fakat bu yeni düzenlemede üniversite okuyanlar için yeni bir düzenleme yapılıyor. AK Parti kısa dönemin 4 aya indirilmesini değerlendirecek. Konu hakkındaki geniş çapta bilginin hükümet sözcüsü tarafından açıklanması bekleniyor.
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
özel msj yazdım duygu sana
biraz önce konustuk aşkımla seni çok özledim valla burnumda tütüyo kokun dedi suan çok kötüyüm bende onu özledimmmmmmmm hemde çokkkk :Saruboceq:allahım ne olur askerlik düşsün bizde kavuşalım evli insana daha zor geliyo askerlik off off.............ASKERLİK DEGİL ZOR OLAN HASRETLİK......kızlarrr
:gitme: içim gitti.. Allah sabır versin özlem çok zor..tez zamanda hepimiz kavuşalım askerlerimize inşallah.. ben nişanlıyken bu kadar zorlanıyorum aynı evden çıkıp askere gitmesi eminim çok çok zordur:gitme:
ben de bu akşam depresifim:sinifsinif:
nişanlımla konuştum çok özledimmm o da öyle diyoo bu yıl yanında olamıcam diyo ben yalnızım diye üzülüyo bitanemm :gitme: çok zor çokkk herşeyini özledimmm :asigim:
askerimle bugün msnde görüştük az öncede telefonda konuştuk.
msnden sonra insana daha çok koyuyor hasretlik :gitme:
çok özledim...
askerimle bugün msnde görüştük az öncede telefonda konuştuk.
msnden sonra insana daha çok koyuyor hasretlik :gitme:
çok özledim...
adaşım naber yaff
yok canım benim ya bizim görüşmemiz zor düşünmüyorum bunları :)
zamanı gelince buluşuruz artık
sen neler yapıyosun şafak kaç
canım aynı durumdayım hep dersin ya kuş olup askerimin yanına uçuveresim varboshayallersmile
evet canım valla 40 nefesimden biri olur belki uykumda uçup görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?