- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.541
inşallah canım herkese göstersin o günleri :)hemde nasılllopuyorumnanaktanmüthiş bi duygu darısı tezkereye inşallah
aşkımmmm bi kilooo almış varya kaydirigubbakcemile3dalga gecıyorum kızıyoo
bende zayıfladımmm minikk kaldım yanında
Kız susumm cok heycanladnn dımıı bır de sız 8 ay olmşşş cnmmm ne gusel ya bak kavstun ,bende heycan yapmaya basladım.
ben etmıyorumda benımki takmış durumdakaydirigubbakcemile3
acık senmde kilo al desem olmaz :) onu zayıflatrsın gelsinde :)
selamlar kızlar, ben de sizin gibi asker yolu bekliyorum. size izninizle çok rica ederek birşey danışmak istiyorum; benim erkek arkadaşım askerde pek sık arayamıyor, yani 10 günde 1, 2 haftayı bile bulduğu oluyor. o da önceleriydi,şimdi sadece msj atıyor veya çağrı bırakıyor ben onu arıyorum. Sizce bu mümkü nmü yani arayamaması? yanında cep telefonu da var. Bir de, 3,4 haftadır çarşıya da çıkmıyor,çarşı yok diyor sorduğumda. Bu da mümkün müdür acaba? çarşıya çıkarırlar diye düşünüyorum şahsen ama bir de sizlere sormak istedim. lütfen ama lütfen yardımcı olursanız sevinirim kızlar, beni miçin çok önemli( mafoldumben
Cnm hangı sehırde askerın??ve ustamı acemımıı?
canım bazı yerlerde çarşı yok zaten ilk önce allah kavuştursun hoşgeldin
arayamamsı müsait olmadığındandır aklına kötü şey getirme
Anaommmmmm betüşüm benım tsk ederm btnm ya boşa bensemıos haniiiiiiisempatiksalakcinnigözddecim çok tatlısın ya avatarındanki foto süper::)
Mardin İl Jandarma Birliğinde yapıyor askerliğini. Usta birlik canım, gelmesine 5 ayı kaldı.
hic belli olmaz canim , belkide baska bi bekledigi yüzünden yapmistir böyle erkek milleti bu herseyi beklerim artiktatlım askerlik koyuyo bunlara ister istemez kafaları karışıyo benimki de aynı. bence uzakta olan o onun üzülmesi lazım çünkü artık onu bekleyen biri yok. sakin ol üzerine gitme, zaman lazım size, herşey güzel olacak. he bide şöyle dua et "hayırlı ise olsun", şimdilk kaçıyorum, gelicem yanına.:1hug:
yok canim hic pismanlik duyma bitanem sen elinden geleni cokca yaptn sagol tatlmlady canım benim..aldım haberini burdan çok üzüldüm inanki.hiç beklemiyodum olumsuz olucanı düşünemiyodum yani sanada sürekli bişeyler söyledim burda pişman oldum şimdi söylediklerime..hiç takma eden kendine eder sen elinden geleni yaptın kzumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?