Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

122 03062008

131 DİDEM_EVO

133 GFB 1907

137 BABYKE

140 HEJAR12

140 FLOWERB

147 HAYRANIIM

151 FIDES

162 ACELYA

171 MELISAM09

176 HEATH19

198 SUSU

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:

225 ANGELGÖZDE

228 ECEM3004

229 KARDELEN44

229 GRIMSI

230 YENGEC123

230 MAVIMAVIMAVI

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi

Son düzenleme:
turkbayragiBir Gün Daha Bitti Ömrümdenturkbayragi

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu :1rolleyes:¦

turkbayragi$AFAK.....>198turkbayragi

selamlar kızlar, ben de sizin gibi asker yolu bekliyorum. size izninizle çok rica ederek birşey danışmak istiyorum; benim erkek arkadaşım askerde pek sık arayamıyor, yani 10 günde 1, 2 haftayı bile bulduğu oluyor. o da önceleriydi,şimdi sadece msj atıyor veya çağrı bırakıyor ben onu arıyorum. Sizce bu mümkü nmü yani arayamaması? yanında cep telefonu da var. Bir de, 3,4 haftadır çarşıya da çıkmıyor,çarşı yok diyor sorduğumda. Bu da mümkün müdür acaba? çarşıya çıkarırlar diye düşünüyorum şahsen ama bir de sizlere sormak istedim. lütfen ama lütfen yardımcı olursanız sevinirim kızlar, beni miçin çok önemli ( mafoldumben

Cnm hangı sehırde askerın??ve ustamı acemımıı?

canım bazı yerlerde çarşı yok zaten ilk önce allah kavuştursun hoşgeldin
arayamamsı müsait olmadığındandır aklına kötü şey getirme

Sağol canım ama ben de öyle düşünmeye çalışsam da aklıma hep bir acaba takılıyor. Geçen haftalarda mesela, ailesiyle cep telefonunda konuşurken komutanı yakalamış ve almış telefonunu. o zamanlar beni hiç aramamıştı, görüşmediğimiz sırakar olmuş bu olay. sorduğumda da aklıma geldikçe moralim bozuluyor diye kestirip attı, cevap bile vermedi.

canım bazı yerlerde çarşı yok zaten ilk önce allah kavuştursun hoşgeldin
arayamamsı müsait olmadığındandır aklına kötü şey getirme

hımmm canım üzülme eminim müsait olduğunda arar eğer ki bu duruma üzülüyosan askerine de işte hergün 1 dk da olsa sesini duymak iyi gelir falan diye yani müsait oldukca arasın eline mi yapışcak :)

hic belli olmaz canim , belkide baska bi bekledigi yüzünden yapmistir böyle erkek milleti bu herseyi beklerim artik
üzerine gitmicem canim , ne mesaj atarim artik ne cagri , carsiya cikinca da ben yazmam kendi yazarsa bilemem
dualarim herzaman öyle güzelim , hayirlisi olsun yinede , sagol canim tesekkür ederim

yok canim hic pismanlik duyma bitanem sen elinden geleni cokca yaptn sagol tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…