- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.561
hımmm canım üzülme eminim müsait olduğunda arar eğer ki bu duruma üzülüyosan askerine de işte hergün 1 dk da olsa sesini duymak iyi gelir falan diye yani müsait oldukca arasın eline mi yapışcak :)
Artık eline yapışıyor mu ona sormak lazım:) teşekkür ederim canım.a.s.
eehh sorarsın bakalım da dikkat et kızmasın :)
benimki geldi cnm çok şükür burdan kopamadım ama :)
selam kızlarakannehir layd im ya üzülme sakın herşey olucagına warır...hiç beklemedigin anda beklemedgn gelişmlerde olabilri canımm...
sagol güzelim , benim pek ümidim kalmadi ama ALLAH büyük bundan sonra kismette ne varsa o olur canim biraktim ben aki$ina
ho$geldin cnm bu arada
evet gözdecim değişik bir durum hakkaten :)
baska carem yok ki canim mecburenii yapmışın canım... saol :hulya:
Mehtabımız 11 bebeğim herşeyım yakısklım
baska carem yok ki canim mecburen
suan daha tam inanaamadim ya olaylari tam algilayamadim sanki :uhm: aklima ne zmn dank ederse artik
canım hiç takma nolur..şuanda o askerlik psikolojisyle naptını ne dediğini bilmiyo sonradn kafasına dank eder..şimdilik askerliğe ver canım sağlıklı düşünemiolar inanki..benimki bile askere gitmeden önce çok ilgiliydi bana ama şuanda öyle değil bugün arammasından yakındım..oda bugünde aramıcaktm ben seni ama dayanamadım dedi..şok oldum bunu duyunca..erkeklere inanki hiç belli olmuyo askerdeyken ne dediklerini bilmiyolar
canım hiç takma nolur..şuanda o askerlik psikolojisyle naptını ne dediğini bilmiyo sonradn kafasına dank eder..şimdilik askerliğe ver canım sağlıklı düşünemiolar inanki..benimki bile askere gitmeden önce çok ilgiliydi bana ama şuanda öyle değil bugün arammasından yakındım..oda bugünde aramıcaktm ben seni ama dayanamadım dedi..şok oldum bunu duyunca..erkeklere inanki hiç belli olmuyo askerdeyken ne dediklerini bilmiyolar
kevsercim dedikleri keske askerlige verilebilcek kadar masum olsaydi ..
acaba neden aramak istemiyo canim hic sordnmu ? belki öyle daha fazla özledigini düsünüyodur olamazmi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?