Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

engelledim canim benim acik oldugumu görmüyo
herseyi bitirdi , beni istemiyo , zaten yazmazdi yani senağlama

anliyorum canim , en iyisini yapmi$in o zaman bo$ver degmezmi$ eger anladigimsa
özeline bak tatlim gönderdim adresi

aman yaaa ben bu yüzden ayrıldıma hiçte pişman değilim en dorusunu yaptıma inanıyorum bi kac gün aglarım daha sonra gecer

halledemedik tatlım nuh diyo peyganber demiyor cocuk bitti artık hersey bana gelir pişman olursada bilmiyorum karsı cıkarım sanırım ona olan güvenim yıkıldı

Tatlım prblem ney blmıom ama valla sen daha hersyeın en ıysını bılrısın yaa bılmıorum ne solesem yanlş olur ama herseyı 4 4luk planla.

Gunaydın kızlar askerımın sesıyleeee uyandımmmmmm her zmankı gbııı:lepi: bugunn yemekhane nöbetcısıyımıs oyhhh kurban oluuyum ben sana..
Günaydin güzelim ho$geldin , masallah herzaman böyle yüzün gülsün canim

layd merhaba cnm, arkadaş olarakta konuşmuyorsunuz dimi?
Merhaba pissy'm , canim düne kadar 3 hafta hic görü$emedik ztn , dün ben hemen onu nette bulunca sordum
daha fazla yalniz beklemek istemedigimi , böyle cok zorlandigimi felan söyledim
bana dedigi seye bakarmisin canim : alsanaalsanasmile $uan askermi$ ne olacagi belli degilmi$ , askerden sonra görü$elimmi$
ben yine sordum net bi cvp istedim olumlu olumsuz bi cvp, $uan benden olumlu bi$ey bekleme dedi
bide hala $uan , askerden sonra vs. laflari yokmu beni deli ediyo alsanaalsanasmile ya tam olur ya hic olmaz , ne demek $uan olmaz sonra belki
bende kimsenin yedek parcasi degilim dedim fln i$te ya
acikca istemiyorum demiyo , bahaneler buluyo böyle , sonra cikti ztn netten geri gelince de ne o yazdi ne ben , $uanda beni grmüyo ztn

saol guzel ladyım benım sneın de yzun hep gülsün her zman daıma..

cnm ne hayır diyor ne evet. yani seninde dediğin gibi yedekte cepte dursun taktiği gibi birşey yapmaya çalışıyor.sen tüm heyecanınla onun msne gireceğini bekliyorsun dediklerine bak.boşver cnm hiç ama hiç üzülme senin verdiğin gösterdiğin değeri hakettiğini sanmıyorum.belkide başka bi bekleyenide vardır.sen dürtmesen hiç sesi çıkmayacak demekki.

aman yaaa ben bu yüzden ayrıldıma hiçte pişman değilim en dorusunu yaptıma inanıyorum bi kac gün aglarım daha sonra gecer
eger en dogru karari verdim diyosan öyledir canim , istemedigin biseyi kimse yaptiramaz sana ztn unutma bitnm

Ladyımm demek çift carsı almıss kız ne guzelmıs valla dıyarbakır.O yazsrsa yaz tatlım bence yazacak gör bak.
dar gelsin diyarbakir ona alsanaalsanasmile tövbe tövbe neyse
engelledim cnm göremiyo bni ztn baktim da cikmis , ne yazar ne ederdi zaten

laydim ekledim seni
tamam cnm suan kapali görünüyosn vaktn varsa gel icini dök cnm

Duygu cıkmıs tatlım işi varms acil,uzulme ladyım ya ıyı etmssın engelemklede kendı bılır yasamsada <zten

Kızlar duyugunun acil işi cıktı cıkmak zorunda kalmıssssss belrtmemı soledı
sagol tatlm

saol guzel ladyım benım sneın de yzun hep gülsün her zman daıma..
amin canim hepimizinde insallah

aynen öyle pissy'm hala bi net cevap veremedi , cesaret edip hayir diyemedi , o cok güclü görünen erkek benim kadar cesaretli bile olamadi
benimde aklima cidden yedekte dursun geldi , ben bunu kendime yediremem yaki$maz da zaten bana , 6 senedir taniyoruz birbirimizi , onca yillik gecmis var , nasil böyle bi düsünceye sahip olabilyio anlamadim
canim gecen ay sordum varsa baskasi söylesin , bende ona göre davranirim diye sevdigi felan varsa da sadece söylemesi gerektigini ama bisey demedi
canim hani bu senenin ba$inda hep bari$mak istedi felan ben baya tersleyip redettim bi zaman sonra geri cekildi , belki o ara ba$kasiyla görü$meye ba$lami$ olabilir
yine konu$uyoduk biz normal , ama arada sirada imali imali konu$uyodu , gitmeden bile dedi askerlikten sonra her$ey halledilecek , karim olamasan bile bi ömrüm sana feda felan
insanin kafasi karisiyo ya bunlari düsününce aklim almiyo , ama artik düsünmemeye calisiyorum rabbim bana o gücü vercek biliyorum unutucam ALLAHIN izniyle

Pissyım askerın ustya gtdkten ne kadar sora gelcek yanı b de ustadan sora 6 ay dıyolr ya dogrumu gecmeskı 6 ay naparım ben?

cnm benim askerim ustaya gittikten 25 gün sonra açık öğretim sınavı için gelicekti sınavın haftasınada bayram vardı 8 gün izin kullandı bu yüzden. izin alma durumu bulunduğu yere ve komutanlara göre değişir cnm. askerimin olduğu yerde ki bi komutan daha yeni geldin ne izni derken diğeri izin verdi mesela :) sen içini ferah tut hayırlı bi yer olsunda rahat etsin inşallah. sizin yerler ne zaman belli olacakmış?

Anladım cnm bnm,İnş iyi bır yere düşer vallla 1 ay sora bellı oluck pissyım ya doğu oldugu kesın ama neresı:s

Anladım cnm bnm,İnş iyi bır yere düşer vallla 1 ay sora bellı oluck pissyım ya doğu oldugu kesın ama neresı:s

askerim ustada ilk zamanlarda çok sıkıntıdaydı ama çok şükür şimdi iyi.
bizimkilerin bişey demeyecğeini bilsem valla günübirlik gitmek istiyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…