Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

askerim ustada ilk zamanlarda çok sıkıntıdaydı ama çok şükür şimdi iyi.
bizimkilerin bişey demeyecğeini bilsem valla günübirlik gitmek istiyorum bilmiyorumkismile

Evet cnm o da iyi olur valla gunu bırlık ahhh doğu olmsaydıııı gderdım gunu bılrık doğu merkes olsada gtcem ama üsteyvahedigeldismile olursa zorrrrrr

Mardin İl Jandarma Birliğinde yapıyor askerliğini. Usta birlik canım, gelmesine 5 ayı kaldı.

benim eşimde mardin mizdyat merkez karakolunda hergün iki üç kere arar aramassa msj atar her hafta carsısı var hatta hafta içi cıktıgı bile oluyo bence bunda bi bit enigi var.......ama biz evliyiz belki ondan arama ihtiyacı uyuyodur bilemedimki

Hımm anladım tşk ederım...Mardıne usta bırlıgımızın cıkma ımkanı var eşinizin görewi tam olarak ney acaba bırde acemı bırlhı nerde yapmştı?

ilk acemi birligi izmir/bornava daha sonra bilecik/sögüt 75gün yaptı acemi birligini usta birligi mardin daha sonra degişti mardin midyat merkez k.koluna gitti........benim eşimin görevi jandarma

Maşallah cnm şafağınaa

saol canım napiim 400lü günleri sayıp da " aa sevgilim bak 20 gün geçti bile böle böle bitecek" derken o gideli tam 2012 gün olmuşşş :1shok:
izne falan da gelmedi hiç psikolojimiz çok bozuldu çok... bazen birbirimizin canını öyle yakıyoruz ki...benneyaptımki

zaten bu asker psikolojisi degilmi bizleri yaşlandıran

wallahi yaşlandım.. okula bile böyle saç baş dağınık çingen gibi gidiyodum 23 yaşındayım ama resmen yüzüm gözüm çöktü... sora arkadaşlarım kızdı bana toparlan diye de bu siteye öyle üye oldum zaten iyi ki de olmuşum alkisalkisalkis burdan öğrendiğim bakımları uygulamaya başladım ve özgüvenim yerine geldi resmenşakkıdı

ilk gittigi zamanlar bende öleydim ama toparladım kendimi onu rahat ve huzurlu gördükçe kendimde huzurlu oluyorum yeterki o mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…