- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.641
benimki msn de yine (engelledim görmüyo beni) icim gidiyo kizlar ya senağlama 3 haftadir hep bu ani beklerken simdi böyle oldu alsanaalsanasmile
engellemeseydin bişey yazar mıydı acabaa CADIARZU
bilmiyorumki mafoldumbenmafoldumben
hem yazsa da dün dile getirdi ztn dü$üncelerini :gitme:
cnm o babykenin tabelasini da kendi yapmi$ti yanli$ hatirlamiyosam excel ile
slmmm kızlarrrkeyifler nsılll?pazar pazar herkes sewgilsiyleyken biz ewdeyizzz:gitme:
evet tatlım malesef öylee :çok üzgünüm:
ama gelecek pazar benım için öyle olmıycak kaydirigubbakcemile3
ho$geldin tugbacimslmmm kızlarrrkeyifler nsılll?pazar pazar herkes sewgilsiyleyken biz ewdeyizzz:gitme:
evett konuştum öyleymişşş :hulya:
ho$geldin tugbacim
saol laydicim...üzülme tatlım yaa ama bn senn yerinde olsam engellemem..en azından görsün seniii..ama hiç bişi yazma tatlımmm:hulya:
tamam canim , bu arada actim 10 dk dolmasini bekliyorum tekrar engellicem ztn yazmiyo , kardesi de acik onu da engelliyorum ztn görmesin o da , $uanda da ailece görü$üyorlardir ztn
ho$geldin tugbacim
tamam canim , bu arada actim 10 dk dolmasini bekliyorum tekrar engellicem ztn yazmiyo , kardesi de acik onu da engelliyorum ztn görmesin o da , $uanda da ailece görü$üyorlardir ztn
saol laydicim...üzülme tatlım yaa ama bn senn yerinde olsam engellemem..en azından görsün seniii..ama hiç bişi yazma tatlımmm:hulya:
belki ailesiyle görüştükten sonra yazar canımmm...
bencede oyledır. yazmadı mı eyvahedigeldismile
hayir canim yazacagini da sanmiyorum :gitme: biraz daha kalip cikar gider
$imdi hani ben istiyorum , o istemiyo durumundayiz ya yazacagini sanmam
puff üzülme amaa :teselli:
hayırlısı neyse o olsun :çok üzgünüm:
hakkınızda hayırlısı olsun canımmm..bnm günlerim aynı geçio ..asker yolu bekelemye alışıorum..şimdi yemin törenimiz war 12 gün sonra biraz onun heycanı war canımmm:asigim:actim canim $imdi ama yazmaz sanmiyorum , ztn ailesi o kapatinca kapatiyo msni
hani önceleri arkada$ca konu$uyoduk o da yazardi , bende
ama $imdi ben dün duygularimi az da olsa dile getirdim ya , $uan icin olumlu bir$ey bekleme dedikten sonra hic bi$ey yazmadi cnm ztn
yani bundan sonra da yazacagini sanmiyorum , artik durumumuz degisti diye ya neyse
sen napiyosun canim nasi geciyo günlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?