- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.701
Selamm kızlarr umarım artçı değildirrr uuff Allahım hepimizi korusuunnbenneyaptımki
Kızlar bıseyyy sorucaaaaam ya otel işini ayarladık dun ama ılk gece parasını yatrmanız lazım dedıler hafta sonu banka acık olmadından yatıramadık yarın kayınpederımın işi varms benmde okulll salı yaturıcaz bsey olurmu offfffff cok korkuyorummm
şimdiden nıye yatırmanız gerekıyoki canım:sm_confused: bişey olmaz ama ya olmadı arayıp salı yatırcaz dersinizbilmiyorumkismile
yok canım haber vermeden öyle iptal etmezler merak etme sen, ne zaman yemin töreni delikafaduldenCnm ya hesaplı otel aradık dolmuşşş ,guzel bı otelden ayırt eddırdık orada ılkgeceyı ödemelısnız dedı ahhh cok korkuom yaaaaa rezervemzı ıptal ederlerse dıye yaa
Hoşbuldumm inci evet yeni geldimm daha dogrusu yeni kayıt oldum yoksa sürekli takip ediyordum kaydirigubbakcemile3 benimm askerim 15 inde teslim oldu dha yeni yanibuarada tesekkürler senn nickinde cok hoss :kedi:
Hoşbuldumm inci evet yeni geldimm daha dogrusu yeni kayıt oldum yoksa sürekli takip ediyordum kaydirigubbakcemile3 benimm askerim 15 inde teslim oldu dha yeni yanibuarada tesekkürler senn nickinde cok hoss :kedi:
Cnm ya hesaplı otel aradık dolmuşşş ,guzel bı otelden ayırt eddırdık orada ılkgeceyı ödemelısnız dedı ahhh cok korkuom yaaaaa rezervemzı ıptal ederlerse dıye yaa
yok canım haber vermeden öyle iptal etmezler merak etme sen, ne zaman yemin töreni delikafadulden
tekrar hoşgeldin o zaman opuyorumnanaktan
Allah kavuştursun canım benimm turkbayragi saol a.s.
11 gun var tatlım 12 den soraaaaaaaaa 10sempatiksalakcinni
11 gun var tatlım 12 den soraaaaaaaaa 10sempatiksalakcinni
askerın acemi birliğinde mi
slm kızlar ben geldim
slm kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?