Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar bıseyyy sorucaaaaam ya otel işini ayarladık dun ama ılk gece parasını yatrmanız lazım dedıler hafta sonu banka acık olmadından yatıramadık yarın kayınpederımın işi varms benmde okulll salı yaturıcaz bsey olurmu offfffff cok korkuyorummm

şimdiden nıye yatırmanız gerekıyoki canım:sm_confused: bişey olmaz ama ya olmadı arayıp salı yatırcaz dersinizbilmiyorumkismile

şimdiden nıye yatırmanız gerekıyoki canım:sm_confused: bişey olmaz ama ya olmadı arayıp salı yatırcaz dersinizbilmiyorumkismile

Cnm ya hesaplı otel aradık dolmuşşş ,guzel bı otelden ayırt eddırdık orada ılkgeceyı ödemelısnız dedı ahhh cok korkuom yaaaaa rezervemzı ıptal ederlerse dıye yaa

Hoşbuldumm inci evet yeni geldimm daha dogrusu yeni kayıt oldum yoksa sürekli takip ediyordum kaydirigubbakcemile3 benimm askerim 15 inde teslim oldu dha yeni yani buarada tesekkürler senn nickinde cok hoss :kedi:

Cnm ya hesaplı otel aradık dolmuşşş ,guzel bı otelden ayırt eddırdık orada ılkgeceyı ödemelısnız dedı ahhh cok korkuom yaaaaa rezervemzı ıptal ederlerse dıye yaa
yok canım haber vermeden öyle iptal etmezler merak etme sen, ne zaman yemin töreni delikafadulden
Hoşbuldumm inci evet yeni geldimm daha dogrusu yeni kayıt oldum yoksa sürekli takip ediyordum kaydirigubbakcemile3 benimm askerim 15 inde teslim oldu dha yeni yani buarada tesekkürler senn nickinde cok hoss :kedi:

tekrar hoşgeldin o zaman opuyorumnanaktan
Allah kavuştursun canım benimm turkbayragi saol a.s.

ahhhhhh canim gozdemi heyecan sardiiiiiiiiiii simdidennkaydirigubbakcemile2 cok seviniorum valla sizin icin ben gidemiorummmmmmmmmm siz gidin gorun askerinizi bol bol kucaklayip opunnnnn:a015:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…