- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.721
hosgeldin tatlimopuyorumnanaktana.s.
h.b canım nasılsınz
Hoşbuldumm inci evet yeni geldimm daha dogrusu yeni kayıt oldum yoksa sürekli takip ediyordum kaydirigubbakcemile3 benimm askerim 15 inde teslim oldu dha yeni yanibuarada tesekkürler senn nickinde cok hoss :kedi:
ustası bellı olmadı dımı daha CADIARZU
hg cnmmmopuyorumnanaktan
iim cnm ssaol ayniiiiiiii valla kaydirigubbakcemile2 sen nasilsin askerinden haber varmi
Yokkkkk cnm daha bellı olmdı
hoşgeldin kvsr a.s.
h.b gözdecim içimizde en heyecanlı sen varsın sanırım..azcık kaldı kavuşmana az sabır:)Şeniz
cumadan beri arıyo canım allahtan şimdilk bi sıkıntım yok çok şükür..
inş. iyi bi yer çıkarda rahat ederr
şimdi nerde??
cok sevindimmmmmm canim senin adinaopuyorumnanaktan
Heycaaaaaaaan doruktaahihoyyyt tatlımmm of offf darısı başınıza cnm.Valla sabırsızlanıorum artıkk.
Heycaaaaaaaan doruktaahihoyyyt tatlımmm of offf darısı başınıza cnm.Valla sabırsızlanıorum artıkk.
Hg cnm nerde acermı bırlıgı?
acemisini İzmir Gaziemirde yapıyor k.bkma gec cevp verdim telefonda onunla konusuyordum :dance:5 yıldır birliktelikten sonra ayrı kalmak insana cok zor geliyoryemin törenindede yanında bulunamicam artık kasımda insallah:Saruboceq:
canım bizde gtcez ama biz otel fln ayralamadık gidince kafamıxa göre bakıp buluruz die bi sorun olur mu ki?izmirde benmki ondan buluruz die düşündük?kafamçokkarıştı
acemisini İzmir Gaziemirde yapıyor k.bkma gec cevp verdim telefonda onunla konusuyordum :dance:5 yıldır birliktelikten sonra ayrı kalmak insana cok zor geliyoryemin törenindede yanında bulunamicam artık kasımda insallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?